Şimdi Ara

Kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turancıpaşa -- 12 Ağustos 2016; 20:13:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• CSB + BLOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes seni yerden yere vurucuklar burada hazirlan

• Agır BLOK

• quote:

Orijinalden alıntı: demirciler

Kardes seni yerden yere vurucuklar burada hazirlan

Kardeşim adamlara rehber oluyoruz csb diyorlar ne diyim sonrada agliyorlar sevgilim yok arkadasim yok cirkinim tipsizim diye hovarda olmazsan bastan kız yok hala anlamiyorlar onlar istiyor ki ben efendi olayim,kimseye yazmayayim kızlar gelsin teklif etsin bakire olsun kaliteli olsun güzel olsun daha cok yalniz kalirlar

Bilmiyorlar ki bu kriterlerinden ötürü asosyal ve yalnizlar cok seciciler kızlarda öyle erkek sevmiyor malesef birazdan konuya gelip kız bulmakta sorun yok düzgün kız yok diyenler olacak e senin hayatinda hic sevgilin olmamis bide kaliteli güzel kiz isteyip secici oluyorsun öz güvenin bile yok en azından o kizlar icin basit kizlarla öz güven sorununu yensinler bunu diyorum haksizmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turancıpaşa -- 12 Ağustos 2016; 19:49:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Turancıpaşa T kullanıcısına yanıt
    ------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 21:48:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumprep

Rehber falan olduğun yok, reklam yapmışsın. Blok.

+1

Ayrıca yaptıkların çok iyi bir şeymiş gibi anlatıyorsun. Zinasında tut yav.alığa kadar her şeyi yapmışsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    10 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    KİLİT
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hikayenin gerizekalılığı 10 tl vermedi diye törende kürsüye çağırılmasıyla başlıyor, sonra güya yaptığı yavşaklıkları gurur verici gibi anlatmasıyla devam ediyor.

Dostum benden söylemesi asosyalliğini atmak istiyorsan önce insan gibi düşün insan olana insan gibi davran. Bunu bu yazıyı yazana söylüyorum çünkü sosyal dediğin insan yavşak olduğu için değil insan olduğu için bi merhaba diyebildiği için sosyaldir.Gelipte lisede gördüklerini bir halt sanıp kafanda oluşturduğun modeli senmişsin gibi yazma buraya tamam mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarımsaklıyoğurt -- 12 Ağustos 2016; 20:19:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.