Şimdi Ara

kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishArmor -- 27 Ağustos 2009; 14:35:52 >

• Mercury'de arkadaşım oynuyor _Boreas_ . Hayırlı satışlar.Bu arada bir yanlışını düzeltmek istiyorum.Sakın alınma.Böyle şeylere titizliğim olduğu için diyorum.Herkez değil ''Herkes''. Türkçe yazılması ve konuşulması hakkında çok titizim.Kusura bakma kırdıysam . .
  • tamam kardesım hemen düzeltiyorum : )
  • Hocam takas demişsin elimde 82 Lw Warrıor /Rogue FF char var.Eosta üstüne silk veya gold verebilirim.Fethiyeliyim.Fakat Kuleli Askeri Lisesi'nde okuyorum .İstanbul'a gelebilirsen elden yapabiliriz.Xx_NihaL_xX charın nick.Herkes tanır forumda sorun çıkacağını zannetmiyorum.Üstüne gold vs istersen sorun olmaz.muttigirgin@hotmail.com eklersen konuşuruz Mercury e sadece _Boreas_ arkadaşım bulunduğu için gidiyorum
  • teklıfın ıcın tesekkür ederım.Ama 88 + arıyorum ben bide warrıordan pek hoslanmıorm
  • la burak sn bu çarı sattım demedin mi bana silk karşılığı
  • BURAK MİLLETİ DOLANDIRMAYA ÇALIŞIYODUN GALİBA VE BN AÇIĞA ÇIKARDIM HA NE DERSİN SNDEN BEKLEMEZDİM...
    İYİKİDE ALMAMŞIM ÇARINI ÖNCEDEN PARAYI YOLLAYINCA KAYBOL DİCEKTİN DEMİ HEMEN KONU KİLİT YAPMIŞSIN YALANC
  • Hayır.Charı arkadasım adına koydum takasa ama bulamadıqı ıcın bugün pre plus aldı ve takas işlemini 94 levelden sonra gerceklestırmek ıstedı. Bilip bilmeden suclama
  • Zaten warrıordan hoslanmıormus. Türkçe özürlüler fan kılap .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet YILDIRIM -- 27 Ağustos 2009; 16:18:47 >
  • ADAM DOLANDIRICIYMIŞ BELLİ OLDU DİYODU 1100 SİLKE SATTIM FLN KESİN SİLKİ ALDI VERMEDİ ÇARI GENE SATIO ŞİMDİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.