Şimdi Ara

Kilit ekranında istenmeyen reklamlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar. Sony xperia z5 premium kullanıyorum. telefonumu açmak için kilit tuşuna bastığımda aşağıda gözüken ekranı gördüm

Kilit ekranında istenmeyen reklamlar

resmin altında dediği gibi (slide to unluck) ekranı kaydırınca sonynin kilit ekranına dönüyorum. kilit tuşuna her bastığımda çıkıyor. farklı farklı google reklamları çıkıyor her seferinde.

bu program mıdır virüs müdür nedir bundan nasıl kurtulunur bilgisi olana var mı.

telefona yeni program yüklemedim 2 haftadır en son 3 4 gün önce resim atmak için bilgisayara bağlamıştım.

yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefon Kilit Ekranında İstenmeyen Reklamları Kaldırma

Telefon kilit ekranında görünen istenmeyen reklamlar, kullanıcı deneyimini bozabilir ve cihaz güvenliğini tehdit edebilir. Bu reklamları kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Üretici Ayarlarını Kontrol Et: Bazı üreticiler, kilit ekranı reklamlarını kapatma seçeneği sunar. Samsung kullanıcıları, "Ayarlar" > "Kilit Ekranı" > "Bildirimler" yolunu takip ederek "Kilit Ekranı Hizmetleri" seçeneğini devre dışı bırakabilir.

• Uygulama Belirleme: Reklamların hangi uygulamadan kaynaklandığını belirle. "Son Uygulamalar" veya "Uygulama Bilgileri" seçeneklerini kullanarak kilit ekranında reklam gördüğün zamanki son kullanılan uygulamayı kontrol et.

• Uygulama Ayarları: Belirlediğin uygulamanın ayarlarını kontrol et. "Bildirimler" veya "Uygulama Ayarları" bölümünde, kilit ekranı reklamlarını kapatma seçeneği olup olmadığını incele.

• Uygulamayı Kaldır: Tüm diğer seçenekler başarısız olursa, reklam veren uygulamayı kaldırmayı dene. Ancak, önemli uygulamalar için bu seçeneği dikkatli bir şekilde değerlendir.

• Kilit Ekranı Uygulaması Kullan: Üçüncü taraf kilit ekranı uygulamaları, özelleştirilebilir seçenekler ve reklam engelleme özellikleri sunar.

• Antivirüs Uygulaması Kullan: Bazı antivirüs uygulamaları, kötü amaçlı yazılımları ve reklam yazılımlarını tespit edip kaldırabilir. Bu uygulamalar, kilit ekranı reklamlarını engellemeye yardımcı olabilir.

Telefon kilit ekranındaki reklamları kaldırmak, cihaz güvenliğini artırır ve kullanıcı deneyimini iyileştirir. Yukarıdaki adımları uygulayarak bu istenmeyen reklamlardan kurtulabilir ve cihazını daha güvenli ve kullanışlı hale getirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir uygulamadan kaynaklanıyor. Bende Touchpal klavye aynısını yaptı, kaldırınca düzeldi. Uygulamaları gözden geçirin hocam.

2 haftadır program kurmadım demişsiniz, şimdi gördüm. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 23 Mayıs 2016; 10:15:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi program bilemedim en son trendyolu yüklemiştim sileyim bakalım deneyeyim grafik tasarımından hiç bir benzerlik bulamıyorum herhangi bir program ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen hemen aynısı bende oldu. Ama şöyle bir ayrıntı var. Çin'den şarj kablosu almıştım. O kabloyu takınca olmuştu. Hatta o kabloyu annemin telefonuna takınca da buna benzer bir ekran geldi. Bilginize..
  • bu ekranın telefon şarja takılınca çıktığını bende geçenlerde fark ettim. sağ üstte ayarlar simgesini defalarca tıkladım ama yanıt vermemişti en son denememde charge screelock olan bir yazı ile karşılaştım yanındaki tiki kaldırınca reklam bir daha gözükmez oldu. Kullandığım kablo telefon ile birlikte verilen kablo. şimdilik o ekrandan kurtuldum ama niye diğer z5 de gözükmüyor veya nasıl açılıp kapatılıyor anlamış değilim.
  • Uygulamanın gönderdiği bildirim varsa basılı tutup "uygulama bilgileri"ne basın oradan bulabilirsiniz hangi uyg. olduğunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.