hiçbir şeye gerek yok bendemin çözdüm telefon kapalıyken kamera yeşil ve kırmızı tuşa aynı anda basın telefon kendini formatlayacaktır sonrası kilitkodunuz ise 12345 olacaktır ardından güle güle kullanın
ben ayarlardan çok önce kilit kodumu değiştirmiştim ve yine ayarlardan sim değiştirilirse telefonu kilitleyi seçmiştim
bugün de kardeşim kendi hattını takmak için telefonu kapatıp kendi hattını taktı bana kilit kodun ne dedi hatırlamıyorum dedim neyse benim hattı tekrar taktık yinek kilit kodu sordu
şimdi daha telefon açılmadan kilit kodu soruyor ne yapabilirim? usb ile bağlıyorum doğal olarak tanımıyor ayrıca o dediniz sitelerden master kodu mu da aldım ancak o nu da kabul etmiyor şu an ne yapabilirim not: format atamam telefonun içinde rehber haricinde önemli belgelerim var acil yardımlarınız bekliyorum
model: n78 imei: 354172022221625
Kardeşim paylaşım için Saol yalnız bn 5230 kullanıyorum oto tuş kilidi vardı kilit kodumu unutunca öyle kaldı pcye bağladım özel durumda indirilmesi gerekenide indirdim Fakat NSS Görmüyor Neden Kaynaklanıyor veya çözümü nasıldır ? Şimdiden Teşekkürler kardeşim saol...
5=02010100000000002DF90100
ya arkadaslar ben Telefonu ıkıncı eL aldım kılıt kodunu bılmıorm sımdı soledıklerınızı yapdım 5=02010100000000002DF90100 bu cıkıo sızce kılıt kodu kac ?
reisin dediği yöntemi uyguladım fakat 5. satır bende de yok. biri yazmış açığı kapattılar diye de bunun başka bir yolu yok mudur acaba lütfen yardımcı olun:(
arkadasım güzel bi yöntemde ben dediklerini aynen uyguladım haala 5.sıra yok iki kez yaptım napılabilirki baska
bende 5 nolu satır yok dostum :/
Benimde bir sorunum var.1 haftalığına abimin eski telefonu 3210 u kullanmam gerekiyor.Fakat farklı bir sim takıldığı için girişte güvenlik kodu istiyor telefon.Güvenlik kodunu da atırlamıyoruz.Telefon eski olduu için PC suite muhabbeti de yok.Code generator lardan sorguladığımda verilen kodu giriyorum yine sonuç yok.Ne yapabilirim?
Çok sağol hacım ellerin dert görmesin. Scan For Product Error hatası alanlar alt yazıyı okusunlar işe yarıyor.
NEYSE ŞİMDİ ÇÖZÜMÜ ŞU ARKDAŞLAR NSS AÇIYORSUNUZ SAĞDA MERCEĞE TIKLADINIZ.SONRA PHONE İNFO DEDİNİZ,ORDA DURUN SCAN YAPMADAN ÖNCE, telefonA TAKTIĞINZ USB GİRİŞİNİ ÇIKARTIN TEKRAR (TELEFON GİRİŞİNDEN ÇIKARTIN) TAKIN.ONDAN SONRA SCAN YAPIN GÖRECEKSİNİZ Kİ İNŞA-ALLAH SİZİNKİDE OLACAK.benİM SORUNUM BÖLE ÇÖZÜLDÜ UMARIM SİZİNKİDE ÇÖZÜLÜR...HADİ KolAY GELE....
İkinci anlatımı harfiyen yerine getiriyorum ancak reset dediğimde error veriyor ne yapmalıyım?
quote:
Orijinalden alıntı: BlackPhoenix
bende 5 nolu satır yok dostum :/
5 nolu satır bende de yoktu direk Nemesis'ten resetledim telefonu, 12345 oldu=)) Reis Allah razı olsun senden... '' .pm '' uzantılı dosya direk C: program files ' ten görünmüyordu bende.''Permanent Memory'' de write ye bastım, açılan ufak pencerede C:program files de .pm uzantılı dosyayı gördü(aç deyince açmıyor), sil dedim, geri dönüşüm kutusa attı.Geri dönüşüm kutusundan aldım masaüstüne attım oldu=))
çok ama çok sağol reis
5800 telefonum var ama 2. yöntemde de reset diyorum ama birşey olmuyor. yardımcı olurmusnuz, hard format işe yarıyor mu?
benım telefonum nokia 7373 ve telefonu acınca güvenlik kodunu soruyor, imei de bilmiyorum ne yapabilirim ?
arkadaşlar benimde telefonum nokia e 72 bende telefonuma koyduğum güvenlik kodunu hatırlamıyorum,telefoncu belli bir ücret karşılığı kırıyor ama telefonumdaki bilgiler silinmesin istiyorum lütfen bilgisi olan varsa allah rızası için yardımcı olsun bütün şifrelerim bilgilerim telefonumda kayıtlı :(
sallamıyo kimse bu konuyu artık galiba !
slm arkadaşlar yardım edin yoksa kafayı yiyecem bi hftayım uğraşıyorum benim tlf n95 düz 8gb değil yani ve kilit kodu var tlf hiç açamıyorum tüm bu programları deneyim tlf açtığım gibi kilit kodunu istiyor hiç tlf giriş yapamıyorum bana bi çare güsterin yaa nasıl yapacam lütfen yardım edin yoksa kafayı yerim
aynı sorun bendede var ya nasıl yapacaz çare si yokmu bunun
Date: 24.12.2011 22:13:40 DCT4 Codes for IMEI: 358998xxxxxxxxxx örnektir Provider: 35899801, Turkey, TELSIM Mobil Turkey Type: 2, Original Codes