Şimdi Ara

kilit konusunda yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bu dövüş tarzı olaylara çevrem gereği mecburi giriyorum daha önceden boks yaptığım için savunma süper kendimi koruyabiliyorum vuruşlarda iyidir ama bazen kol ve boyun kilitleri oluyo onlardan hiçbir şekilde zorlasamda kaçamıyorum sizce bu kilit vv konular hangi spor dalını kapsar hangisine çalışmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: her şeyin

beyler bu dövüş tarzı olaylara çevrem gereği mecburi giriyorum daha önceden boks yaptığım için savunma süper kendimi koruyabiliyorum vuruşlarda iyidir ama bazen kol ve boyun kilitleri oluyo onlardan hiçbir şekilde zorlasamda kaçamıyorum sizce bu kilit vv konular hangi spor dalını kapsar hangisine çalışmalıyım

bir boksörün eli kolu herşeyidir. biliyorsun ki tüm vuruşlar yumruk üzerine. bu nedenle brezilian jui-jitsu öneririm. boks + jui-jitsu çok iyi bir harmanlama olur sana
  • general_skyx kullanıcısına yanıt
    peki bildiğin iyi kaliteli salonlar varmı bi öneride bulunsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: her şeyin

peki bildiğin iyi kaliteli salonlar varmı bi öneride bulunsan

vallaha ben osmaniyenin kadirli ilçesinde oturuyorum. bulunduğum yerde jui-jitsu var ama daha seansları yapılmıyor. ancak yaşadığın şehri ve semti yazarsan forumdaki arkadaşlar yardımcı olur
  • bjj yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz2564225xyz -- 18 Temmuz 2017; 13:23:23 >
  • aikido veya judo olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.