Şimdi Ara

KİLİT PLS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ee niye satıyon neyse inş bulursun istediğin charı
  • Daha iyi bir wizard alacak arkadaş ondan satıyor.
  • ya en kısa yoldan 100 lwl a ulasabilmeyi hedefliyorum o yüzden 94-95 wizzz alıcamusandım kas kas
  • konuya bakanlar yorumlarını esirgemesn
  • ßéyLer kamılın charı cıdden muhtesemdır benm blader hastalıgım olMasa alcakdım ama naparsınız chn 4ever bende ... charı alırsanız guildimizin dayanısmasından gereklı yardımları alırsınız zaten Süper Char Uppp++
    İyi ForumLar...
  • saolasın mustafa
  • charın ederini sölersenis ii olr yorumlarınısda ama herseyi içinde bulundurun serverin hera oldugunu da tabi
  • 250 nerey edıo bu char
  • kardesim anlamanda bi problemmi var bak bi üstte ne yazıo ederini söle o zmn cok anlısan
  • Kamil kardeşim belki biraz fazla ama bazı adamlar bilmeden konuşuyorlar.Char 90 olacak sen kas seneye kalır satılmazsa naparsın.
  • apolloda imzamda olan karakterim var onun üstüne 100 tl veririm istersen içinde 20 günlük plus var
  • saol takas düşünmüyorum
  • yorumlar?
  • Up . . .
  • Kamil msn açsana bişe konuşcam.
    Up bu arada.
  • UP
  • 94 FF nuker üste bişiler verirsen ankaradan elden takas ederiz
  • yoq saol yine wizard düsünüorum sadece kasmaktan bıktım biras da eglenmek istiorum o yüsden herada 97+ wizz char aranıor
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: kik6031

yoq saol yine wizard düsünüorum sadece kasmaktan bıktım biras da eglenmek istiorum o yüsden herada 97+ wizz char aranıor

wizarddan bıktım diosun wizard arıyosun

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.