Şimdi Ara

KİLİT PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kik6031 -- 29 Eylül 2024; 20:21:9 >

• kardes böle acarsan 100kerede kitlenir benm basıma qeldi cünkü 1kere SSleri acıcaksın böle olmuor Ve bütün itemker C ekranı Bütün Skilleride eklemen qerek
    H.satıslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcTiVeBoyS

kardes böle acarsan 100kerede kitlenir benm basıma qeldi cünkü 1kere SSleri acıcaksın böle olmuor Ve bütün itemker C ekranı Bütün Skilleride eklemen qerek
    H.satıslar
    nası acılacagını bilmiorum yardımcı olr musun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kik6031

nası acılacagını bilmiorum yardımcı olr musun

Alıntıları Göster
    Kamil skilleri,itemleri ve C Ekranını çek.Linklerini kopyala bi siteye yukleyip konuyu yazarken S image seyi var.Onun arasına al ki resimler konuda gorunsun.Yapamam diyosan resimleri çek dediklerimi msnden at.

• Buyur İİ ForumLar...

• quote:

Buyur İİ ForumLar...
    activeboys saolasın kardesim

• quote:

Alıntıları Göster
    UP

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kik6031

Önemli DegiL Bide Sürekli Uplarsan konun Gene KitLenir

up

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kik6031

Önemli DegiL Bide Sürekli Uplarsan konun Gene KitLenir

up

Alıntıları Göster
    :D

• quote:

:D

Alıntıları Göster
    tekliflere acıgım buyrun

• güncel
  • quote:

güncel
    bu adama hayatta 250 lira vermezler 150 verirlerse sat 90 wizard 175 liradan gitti buna hayatta 250 vermezler boşuna çabaların
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GOLDBERG_

bu adama hayatta 250 lira vermezler 150 verirlerse sat 90 wizard 175 liradan gitti buna hayatta 250 vermezler boşuna çabaların

Alıntıları Göster
    bana 150 ye giden wizin srverini yazarmısın eger ii bi serverdaysa 2 tane alam
    itemsiz 150 veren var chara sati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kik6031 -- 17 Temmuz 2009; 19:48:25 >

• quote:

bana 150 ye giden wizin srverini yazarmısın eger ii bi serverdaysa 2 tane alam
    itemsiz 150 veren var chara sati

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar MrStaff tam bir Farm charı.Onun kastığı partyden 15-18 tane en az 1m spli char çıktı.Anlacaganız alan kişinin mutsuz olma ihtimali yok :D SS'lerde skiller zaten ortada..Insallah satarsın kamilcim ama bugun burak abiyi gordum pocaya 300-350 arası diyor.Biraz fazla anlasmaya calıs.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbafbo

Arkadaşlar MrStaff tam bir Farm charı.Onun kastığı partyden 15-18 tane en az 1m spli char çıktı.Anlacaganız alan kişinin mutsuz olma ihtimali yok :D SS'lerde skiller zaten ortada..Insallah satarsın kamilcim ama bugun burak abiyi gordum pocaya 300-350 arası diyor.Biraz fazla anlasmaya calıs.

Alıntıları Göster
    ya sorma oyundan soguttu bu tt net beni 2 dir medusa kesilirken dc verio ex alamadım
    ayrıca serverin yarısı bu chardan cıktı alan kişi inınn pişman olmaz fiyatı servere göre degerlendirmek lasım hera hem yeni hemde belkide oyunn en cok tutulan ve zevkli serverlarından biri dir

• quote:

ya sorma oyundan soguttu bu tt net beni 2 dir medusa kesilirken dc verio ex alamadım
    ayrıca serverin yarısı bu chardan cıktı alan kişi inınn pişman olmaz fiyatı servere göre degerlendirmek lasım hera hem yeni hemde belkide oyunn en cok tutulan ve zevkli serverlarından biri dir

Alıntıları Göster
    ayrıca char pre ile kasıldıgından item ve skiller tabiki degişiyor pre bitince muhtemelen 92 lwl olcam bu yüsden fiyatta degisiklik olabilir su an 89 lwl dır char
  • UP
  • yukarı
  • quote:

yukarı
    http://forum.donanimhaber.com/m_33095608/tm.htm + 50 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroLUX

http://forum.donanimhaber.com/m_33095608/tm.htm + 50 lira

Alıntıları Göster
    ilanını gördüm ama saol warior bana yaramaz ben uniqe sewiom:D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.