Şimdi Ara

[kilitlenebilir] 1991 Mazda 323'e karşı 2005 Fiat Palio (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
3.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mazda 323 HB,
    0-100 km/h: 11,2 sn.
    Max.hız : 175 km/h

Fiat Palio 1.6 16V
    0-100 km/h : 10,4 sn
    Max.hız: 186 km/h

Birbirlerine benzer arabalar, 25 km'lik mantıksız bir yarışta mazdanın sürücüsünün daha güvende olacağı kesin, ama iki araçta da riskler alındığında ne olacağını bilemeyiz. Sürücülerin tecrübesi ve alabileceği riskler sonucu belirler.

Bu arada umuyorum böyle saçma sapan bir yarışı gerçekten düşünmemişsinizdir, gençliğine veriyorum.
    Üniversitede okurken ben de böyle saçmalıklar yapmıştım, ama inanın hiiiiç mantıklı değil.
    Sene 1993, Manisa organize girişinin olduğu kavşaktan bornova ege üni kampüs, e-cafe önüne kadar yarışılırdı. Gençken yapılan yanlışlıklar.

Şu anda da güçlü otomobiller kullanıyorum (200 HP ve 272 hp) ama kimseyle bu şekilde ego tatmin etmekten başka bir işe yaramayan iddialara girmiyorum, yaşlandık galiba...Otobanda 130'a sabitleyip gidiyorum...

• yarış yapılmadı ki yapılıcak olsada trafikte kimseyi riske atmazdım otoban bile olsa çok riskli bir olay, sadece palio sahibi lafı ortaya attı ve gerisini getiremeyip gitti, yol tecrubesine gelincem mazda sahibi ben 2 yıllık ehliyet ve 6 yıldır aynı ayarı kullanıyorum, palio sahibide 2 yıllık ehliyet ve 2 yıldır aracını kullanıyor, bundan sonrası pek önemli değil, benm amacım lafı atan arkadaşa bu yarışı yapmadan da sonucu kanıtlamaktı ki sağolsun üye arkadaşlar yardımcı oldular, aksi taktirde bende 100e ayagımı ayarlayıp gidiyorum yaptıgım hız denemeleri sadece ilk ehliyet aldıgımda ve yeni 17 jant lastikle yaptıgım tek seferlik denemelerdi, birilerinin gazına gelmeyeli ve 100ü geçmeyeli yaklaşık 1 sene yada 1200km yol geçti (şehir içi)
  • oo konu nerelere gitmiş.Benim babam senin babanı döver gibi bir kıvama gelmiş.
    Arkadaşlar bu konuda mesaj yazarak konuya yeni boyutlar getirip konuyu büyütmeyin.
    mazda iyi markadır ama fiat da iyi markadır. Olayı marka savaşına hatta marka fanatikliğine getirmek yanlış olmuş.
    Sağduyulu ve saygılı olalım.

@wukill tanıdığm kadarıyla sen gaza gelmeyecek birisin. Kendini tehlikeye atmayacağını biliyorum.

edit: üstteki mesajını görmemişim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Lupara_ -- 8 Ağustos 2010; 23:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

palio 1,6 olsaydı, 323'ün sahibi aracı sağa çekip ağlardı

Sersin bakayım gelsin benim 323 ü kolaymı o kadar kimin ağlıcağı ortada motoru yaktırırım ona
  • 1.6 16V Aracım var benimde. Tüm mazda 323 1.6 16V ve palio 1.6 16V aracı olanlara hatta tüm benzinli atmosferik 1.6 16V forumdaki araçlara meydan okuyorum, yemeğine olur, çayına olur maksat eğlence.. (forumda 1.6 VTi ı olan varsa 2 kere yemek 4 kere çay ben ısmarlarım artık )
  • kaldıki bmw 3.18 105bg lik araca kafa tutup 1 kaput mesafesi farkı koymuşken,

diye konusmussun ama arkadasım sen hayal dunyasında yasıyorsun glba altındakı mazdayı goklere cıkarmıssın gel cıkalm ıstedıgın mesafelı otabana 20 km ıse ben sana 2 km avans verıyorum anahtarına kadar yarısırım Aracım E30 3.18 duz 103 bg lıklerden zorlanmadan benzınde 220 goruyor hodrımeydan dıyım sana ordan atıp tutmak kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

palio 1,6 olsaydı, 323'ün sahibi aracı sağa çekip ağlardı

Sersin bakayım gelsin benim 323 ü kolaymı o kadar kimin ağlıcağı ortada motoru yaktırırım ona

Şişme Celal O Aracın Giderini Ne Sanıyon Sen Farkındaysan Ağırlıkta Önemli Bir Etken Yiyosa 2.0 Temprayla Gel

• quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

1.6 16V Aracım var benimde. Tüm mazda 323 1.6 16V ve palio 1.6 16V aracı olanlara hatta tüm benzinli atmosferik 1.6 16V forumdaki araçlara meydan okuyorum, yemeğine olur, çayına olur maksat eğlence.. (forumda 1.6 VTi ı olan varsa 2 kere yemek 4 kere çay ben ısmarlarım artık )

aracın nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

quote:

Orijinalden alıntı: Wukill

1.2 palio 980kg iken 1.6 albea nasıl olurda benim 985kg olan 1.6 mazdamdan daha hafif kalabilir, sanırım üstteki ağırlık konusundaki açıklamamı dikkatli okumamış sevgili üye arkadaşım,, arkadaşlar şu bir gerçek ki 323hb sınıfının en hafif kasası ve en seri motoru olan araçlarından biridir, palio ve albea dediğimiz araçlardaki arka camlar düz elektriksiz iken mazda bunu standart donanım olarak vermiştir, ayrıca fabrika çıkışlı yine gazlı amortisör ve dengeli kısa ama geniş yay sistemi ile şöförü ve yolcuyu en az yoran yapısı olmasına rağmen fiat yağlı amortisör(daha ucuz maliyet) ve daha küçük daha uzun yay kullanmıştır, şimdi bana söyleyin 1.1 tonluk 1.6 bir fiat 985kg 1.6 mazdaya nasıl kafa tutabilir kaldıki 1.2 palio sahibi bunları okudugunu düşünerek yazıyorum fiatı amacım kötülemek değil bende albea sahibiyim hemde 2010 modeline bi ton para verdim yakıt konusunda karşılaştırma yapsak sınıfın en düşük yakıtı da albea ve palio da bu avantajınıda kabul ediyorum

Hocam kasma boşuna, geç bu benimki mazda o fiat olaylarını. Palio 1.6 16v 103 hp senin aracı ağlatır

arkadaş çok güzel söylemiş 323 ün, palio 1.6 karşısında hiç ama hiç şansı yok malesef gerçek budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somet 16 -- 1 Haziran 2011; 20:46:50 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.