Şimdi Ara

Kilitlenme ve resetleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim normal çalışan bilgisayarını işlemci fanı çok ses yapıyor diye bilgisayarcıya götürmüş ve işlemci fanını yeniletmiş. Eve geldiğinde, dünden beri 3-5 dk. sonra bilgisayarı kilitleniyor ve resetliyor. Biostan CPU ısısına baktım, 75 C gösteriyor, elimle işlemci soğutucusuna dokunuyorum sıcaklık normal gibi. Diski söküp başka bilgisayarda virüs, spy spam bütün taramaları yaptım, herşey normal.
    Ana kart Asus P4R800-VM, işlemci P4 Celeron 2.4, ekran kartı onboard ATI Radeon 9100 IGP, 256 MB DDR 400 ram, işlemci en fazla kaç derecede çalışır, 75 C resetlemeye sebep olurmu yoksa başka bir sorunmu var.

• Birde ilk açılışta siyah ekran yazılarında en altta CPU Fan Error! yazısı çıkıyor ama bilgisayar açılıyor, belli bir süre sonra ekran donup, resetliyor. CPU Fan Error uyarısı için Biosta ayar yapılabilirmi?
  • derhal geri götür o bilgisayarcıya işlemci fanı oturmamış vs falan ters giden şey o sıcaklıktan beli yakarsın mazalah işlemciyi normalinde enfazla 50 c lerde gezmesi lazım... yük altında bile o sıcaklık normal değil yakmayın işlemciyi... adam işini yapmamışki nasıl vermiş size o bilgisayarı .Geri götürün izah edin..
  • İşlemci fanı çalışıyormu baktınız mı ?

Fan kablosu takılmış mı ?

Fan yerine tam oturmuş mu ?
  • Fan yerine oturmuş görünüyor ve çalışıyor, dediğim gibi elle kontrolde meta soğutucu fazla sıcak görünmüyor fakat işlemci ısısı biosta 75 C
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    donma problemi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.