Şimdi Ara

kilittttttt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     kilittttttt kilittttttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 21 Nisan 2016; 19:10:14 >

• HDD yi nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz ki darbe dayanaklı ve su geçirmez modellere bakıyorsunuz? Merak ettim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

HDD yi nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz ki darbe dayanaklı ve su geçirmez modellere bakıyorsunuz? Merak ettim doğrusu.

Ben son 10 yıldır HDD talihsizliklerinden usanmış bir insanım. HDD yi hiç kimse su altında kullanma niyetiyle yada top oynama niyetiyle almıyor :D ama malesef elinden düşebiliyor ya da üzerine sen bişe dökmesen bir arkadaşın birşey dökebiliyor vs... kısacası nekadar dayanıklı olursa muhakkak ki okadar iyi olacaktır. Bende bu iki markanın hiç bir ürününü kullanmadım, sadece nette olan ürün bilgilerine dayanarak alım yapmak istemedim buradan fikir almak istedim 200tl az deil benim için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitaalamode -- 18 Haziran 2013; 9:04:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitaalamode

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

HDD yi nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz ki darbe dayanaklı ve su geçirmez modellere bakıyorsunuz? Merak ettim doğrusu.

Ben son 10 yıldır HDD talihsizliklerinden usanmış bir insanım. HDD yi hiç kimse su altında kullanma niyetiyle yada top oynama niyetiyle almıyor :D ama malesef elinden düşebiliyor ya da üzerine sen bişe dökmesen bir arkadaşın birşey dökebiliyor vs... kısacası nekadar dayanıklı olursa muhakkak ki okadar iyi olacaktır. Bende bu iki markanın hiç bir ürününü kullanmadım, sadece nette olan ürün bilgilerine dayanarak alım yapmak istemedim buradan fikir almak istedim 200tl az deil benim için :)

Doğru haklısınız ama okadar arşiv yapıcağım bir diskide ulu orta bırakmam ben.

• Bence Silicon Power
  • HDD'leri istemli bir şekilde suya sokmayacağın için ya da üzerine bilerek su veya herhangi bir sıvı dökmeyeceğin için Silicon Power Armor'ı almanı tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkfeda

HDD'leri istemli bir şekilde suya sokmayacağın için ya da üzerine bilerek su veya herhangi bir sıvı dökmeyeceğin için Silicon Power Armor'ı almanı tavsiye ederim

mantıklı
  • vitaalamode V kullanıcısına yanıt
    bence blue ray mıdır metro mudur tranway mıdır ondan tamam şaka şaka silicon power ama iyi muhafaza edebileceksen samsung önerebilirim
  • arkadaşlar bugün adata nın sarı modelini normalinden daha ucuza buldum, yani ilk paylaşımımda bulunan fotoları edindiğim sitede arasında 40tl fark vardı fakat bugün bulduğum sarı renkli adata ile silicon power hdd arasında 19tl fark var. suya dayanıklılığı için 19tl fark vermeye değer mi?
     kilittttttt
    Sen taktın bu su işine. Al bari ne yapalım hdd le dalış yapacan heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

nebilym aslında ben görüntü olarak siliconu beğendim ama bu su işine taktım galiba bi taraftan da suyun hdd de ne işi var diorm gerçi.. yarın sabaha son kararımı verecm artk

• quote:

quote:

nebilym aslında ben görüntü olarak siliconu beğendim ama bu su işine taktım galiba bi taraftan da suyun hdd de ne işi var diorm gerçi.. yarın sabaha son kararımı verecm artk

Artık verde bizde kurtulalım Bu nedir ya

• quote:

quote:

Şu an evden çıkıyorum ve hangisini alacağımı bende bilmiyorum gelince yazarım

• Sen bu su işine hiç takma kafanı :) boşver sen normal olan HDD'yi al :) sudan korksak havuza girmezdik ama dimi :)
  • konuyla alakası yok ama bi yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar şimdi bende dizüstü bilgisayar var. yakın zamanda inşallah 2 yıllığına okumaya gidecem. malesef bilgisayarımı götüremiyorum. ama bilgisayar boş durmayacak. ben içindekileri komple saklamak için hdd almayı düşünüyorum. ama bunlarda şifreleme işi var mıdır? şifre koyup mümkünse 2 yıl dokunmayacağım
  • ADATA HD710 modelini az önce aldım, su özelliğinden dolayı seçmedim. her ikisinide elinize alıp incelediğinizde adata daha albenili duruyor ve tabi özellikle sarı olanı :)
  • quote:

ADATA HD710 modelini az önce aldım, su özelliğinden dolayı seçmedim. her ikisinide elinize alıp incelediğinizde adata daha albenili duruyor ve tabi özellikle sarı olanı :)

dostum hdd den memnunmusun hız testleri yapıp resmini atabilirmisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: southname

quote:

ADATA HD710 modelini az önce aldım, su özelliğinden dolayı seçmedim. her ikisinide elinize alıp incelediğinizde adata daha albenili duruyor ve tabi özellikle sarı olanı :)

dostum hdd den memnunmusun hız testleri yapıp resmini atabilirmisin

Ben memnunum ama tabiki alıpta test etmedim. Sana tecrübemi kısaca aktaryım bu cihaz hakkında.
    1- Su ile temas ettirmedim ama suya dayanıklı
    2- darbe testi yapmadım ama eline alınca buna dayanıklı olduğunu anlıyorsun
    3- Hız testi özellikle yapmadım ama verilen değerlerde aktarım yapıyor (tabi usb3.0 destekli pc varsa)
    Hız konusunda korkma cünkü usb3.0 hdd ile usb 3.0 uyumlu pc olupta ben yavaş veri aktarıma yapan ciihaz olduğuna inanmıyorum (bilinen 4-5 marka arasında özellikle)
    4- Genel olarak yıllardır harici disk kullanıcısı olarak bu kısa kullanım sürecimde puanla dersen bana ben bu cihaza 10 üzerinden 8 puan verrim çünkü: 1 puanı tasarımdan kırarım görüntüsü kaba bana göre 1 puanıda kablonun kısalığına kırarım, 5 cm daha uzun olabilirdi. belki veri aktarım hızını etkiler ama kablosu kısa bence.

teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.