Şimdi Ara

kill'i en çok olanın en iyi oynadığının düşünülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bunu yapanların ve bunla övünenlerin ağzına kürekle vurulasıdır. takım oyunundan bir haber hala counterstrike oynar gibi frag kovalayanların hezeyanıdır.

detay için tıktık

• CS'de bile çok vuran iyi oynuyor sayılmıyor. Ama noob her yerde noob.
  • Cs de son 1-2 kişi kalınca say açıp GRV GRV yazan insanlarız.Kill neden üstünlük olsun.
  • Bence mesela birisi lane den iyi farm ve iyi kill ile çıkınca, gank attığı lane de mümkünse kill bıraksın sen zaten kasmışsın bırakta takım arkadaşın da kassın. Bazıları her laneden killeri alıyor kaybediyor sonra diyor "benim takım Arkadaşlarım feedledi ben çok iyi oynadım ama bunlar yüzünden çıkamıyorum."

Lütfen ama bilinçli olalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunu insanlar eğlenmek için değil de ego tatmin etmek için oynuyorlar. gerçek hayattaki başarısızlıklarını , ezikliklerini ve güçsüzlüklerini sanal ortamda gidermeye çalışıyorlar. birçok kişide en iyi olma çabası hatta en iyi olduğunu sanma durumu söz konusu.

birde benim gibi hem eğlenme hemde para kazanma amaçlı oynayanlar var onlara lafım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bence mesela birisi lane den iyi farm ve iyi kill ile çıkınca, gank attığı lane de mümkünse kill bıraksın sen zaten kasmışsın bırakta takım arkadaşın da kassın. Bazıları her laneden killeri alıyor kaybediyor sonra diyor "benim takım Arkadaşlarım feedledi ben çok iyi oynadım ama bunlar yüzünden çıkamıyorum."

Lütfen ama bilinçli olalım

adc oynarken o dediğini yapıyorum herkes 2şer 3er kill varken bende 15+ oluyor trde de fokus özürlü olunduğundan genelde tfler başlamadan bitiyor karşısı adına soloqda yükselmek buna bağlı kanımca
  • tr'ye bok atıp, prim yapmaya çalışanlardan olmak istemem ama sanırım tr'de daha çok olan bir durum.
  • Sadece Türkiye sunucusuna özel bi düşünce sanırım.Matanın MVP seçilmesi killin önemli olmadıgının kanıtıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oxi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supportları arka plana düşüren düşünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

oyunu insanlar eğlenmek için değil de ego tatmin etmek için oynuyorlar. gerçek hayattaki başarısızlıklarını , ezikliklerini ve güçsüzlüklerini sanal ortamda gidermeye çalışıyorlar. birçok kişide en iyi olma çabası hatta en iyi olduğunu sanma durumu söz konusu.

birde benim gibi hem eğlenme hemde para kazanma amaçlı oynayanlar var onlara lafım yok

bunu niye eksiliyorsunuz oyunun gerçeği bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.