|
Bildirim
Güzel bir bilgi içeriği, teşekkürler.
|
Dh’deki çoğu editor de 9to5mac ve benzeri sitelerdeki içerikleri türkçeye çevirerek kopyalıyor, orijinal içerik %5 falan :)
|
Uzun zamandır Yandex kullanıyorum Google sadece spam sonuçlar çıkarıyor
|
Ne aratsan saçma sapan yapay zekalı haber kanalları çıkıyor
|
DH de ölüyordu ki bu içerikle biraz olsun dirilmiş :) Faydalı içerik, emeğinize sağlık.
|
Hintli Ceoların elini atıp da kurutmadıkları çok az. Tamamen para odaklı çalışıyorlar. Yakın zamanda Youtube'da reklamlara deli gibi abanmalarının tek sebebi de bu, gözleri doymuyor. |
seo içine etti işin. Artık hiçbişey bulamıyoruz. Yapay zeka (gemini) de çöp. Biraz ısrar edince haa öyle değilmiş pardon deyiveriyor |
yalan yok elektronik ile ilgili ne ararsam sonuna site:forum.donanimhaber.com ekliyorum.
Ama açtığım forum sayfaları da baya bi yıllanmış çıkıyor. Google gibi bu da size bir şeyler ifade ediyor olmalı... |
Ben de Bing kullanıyorum 1.5 sene olacak bir tane şey bulamadığım olmadı, nerden baksan bana saatler kazandırmıştır Google yerine, yapay zeka ile Derin Arama ve CoPilot da var, Rus servisine çok güvenemedim.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 28 Nisan 2024; 18:48:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
seo içine etti işin. Artık hiçbişey bulamıyoruz. Yapay zeka (gemini) de çöp. Biraz ısrar edince haa öyle değilmiş pardon deyiveriyor |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
google ile arattım deneyeyim diye |