başlık farklı gelebililir ama 14 yaşındayım gerçekten kolumda kıllanma var yani baya bi kıl var bacak kısmındada çözüm yolu varmı abuk subuk şeyler yazmassanız sevinirim
Bizim bi arkadaş bacağındaki kılları koparıp yanındaki arkadaşın defterine atıyodu.
Şimdi anladım neden öyle yaptığını
ss isterük
Başka yerlerindede çıkacak korkma :)
quote:
Orijinalden alıntı: Braincaster
Bi ara bitane topic vardı kimin bacağı daha kıllı diye millet kıllı bacaklarının fotosunu koyuyordu
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Braincaster
quote:
tm var biliyorum bizim soyumuzun doğu kökenli olduğumuzuda bitkise şekilde bir ilaç felan varmı bildiğiniz
tm var biliyorum bizim soyumuzun doğu kökenli olduğumuzuda bitkise şekilde bir ilaç felan varmı bildiğiniz
Alıntıları Göster
"buldun da kıllısını arıyon" derler nedense aklıma geldi şimdi alakasız yere..
quote:
Orijinalden alıntı: Dragonborn
bende de çok kıl var ama ben kıllarımla mutluyum
sen beni görsen ... recep ivediğin gerçek versiyonuyum ss isterük demeyin
quote:
Orijinalden alıntı: amonyak22
Alıntıları Göster
aldır gitsin en güzeli lazer epilasyon ama urasırım sürekli diyosan krem kullan zaten kıllın hiç bi yararıda yok hatta zarar oranda buranda kist çıkarabilio(örnek ben yaz tatilinde ameliyat olucam )
quote:
Orijinalden alıntı: mert_961
Alıntıları Göster
lazer ile aldır ama para gerek
quote:
Orijinalden alıntı: mert_961
Alıntıları Göster
ergenlik takıntıları işte @mert_961 ss iste..mezük
quote:
Orijinalden alıntı: Smokinli Şövalye
ergenlik takıntıları işte @mert_961 ss iste..mezük
Alıntıları Göster
elimin üstünde bilem var biraz kıl
quote:
Orijinalden alıntı: Dragonborn
bende de çok kıl var ama ben kıllarımla mutluyum
kıl ortamına göre bazen seni şah yaparken bazende seni rezil eder o kadar enterasan biseydirki kıl, denize girdigin sahildeki insanlar bazen ayıya bak amma kıllı derken baska bi yerde baska insanlar masaallah erkek adam kıllı olur vs der arkandan işin en kötü tarafları işe uzun kıl çok dökülür ve ter kokusunu tutar. gerci bu sayede her aksam banyo yapıyorsunuz. Burdan haftada özellikle pazardan pazara banyo yapan elemanlara duyrulur en azından gun asırı bi banyo yapın
quote:
Orijinalden alıntı: Qaan
kıl ortamına göre bazen seni şah yaparken bazende seni rezil eder o kadar enterasan biseydirki kıl, denize girdigin sahildeki insanlar bazen ayıya bak amma kıllı derken baska bi yerde baska insanlar masaallah erkek adam kıllı olur vs der arkandan işin en kötü tarafları işe uzun kıl çok dökülür ve ter kokusunu tutar. gerci bu sayede her aksam banyo yapıyorsunuz. Burdan haftada özellikle pazardan pazara banyo yapan elemanlara duyrulur en azından gun asırı bi banyo yapın
Alıntıları Göster
Bendede çok kardeşim yalnız değilsin
quote:
Alıntıları Göster
Valla bu kıllı herifler denize girince çok acayip oluyor.Dayı bir çıkıyor suyun içinden üleaauuhahuuaha godzilla. Çoluk çocuk ne varsa tırsıp herkes bir yerde toplanıyor.
quote:
Alıntıları Göster
önemli olan hayata Sedat Abi gibi güleryüzlü bakabilmek..
quote:
Orijinalden alıntı: uguRnB
Valla bu kıllı herifler denize girince çok acayip oluyor.Dayı bir çıkıyor suyun içinden üleaauuhahuuaha godzilla. Çoluk çocuk ne varsa tırsıp herkes bir yerde toplanıyor.