Arkadaşlar ufak bir problem oluştu; Ben kartı sms'e gönderi şeklinde alacaktım ancak vaktinde shopto'da kredi kartı hacklenme olayları yüzünden kaldırmışım kartı hesaptan,şimdi baktığımda bu sms opsiyonunun en az 30 gün evvel kayıtlı kartlar için açık olduğuna dair mesaj aldım ancak normal sipariş verebiliyorum. Kartın fiyatı gönderi ile birlikte £23.35'e geliyor. Şimdi şöyle yapabiliriz,eğer herhangi birinizin shopto'da benden aktif hesabı varsa onun üzerinden alışveriş yapabiliriz ya da sipariş veririz 1 hafta kadar bekleriz. Ne diyorsunuz?
bu forumda psn kartı satanlar var şifreyi yine sms olarakta yolluyolar
Satıyorlar ama uk-us?ben hep us bulabildim Türkiye'de oda bizim işimize yaramaz malesef.
ya ben 1 2 ay evvelinden hep uk bulmuştum ama almadım şimdi bilemem
Güzel ozaman,zaten normal alırsakta bu civara gelcek kargosu ile birlikte,yani sms yapamazsak her halükarda 3-4 kişi paylaşım olduğundan 12-15 lira arası bir ücret tutuyor 3 harita paketi ve içinde hala kullanabileceğimiz 10 pound var
sen o satıcıya gg üzerinden bi mesaj çek sms le yolluyorsa satın al diğer türlü alma
Hallettim hemen msj yolladım bakalım,iyi oldu bu link bir süredir piyasada uk kart yoktu,us'te işimize yaramıyordu evet arkadaşlar yarın alcam kartı hesap numarasını bana pm atan arkadaşlara göndericem,son kararınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: pascal533
Bi arkadaş vardı forumda turkpsn adı ile bu psstoredeki oyunları yarı fiyatına satıyordu ondan alınabilirmi bu harita crash bandicoot almak istemiştim zamanında bu arkadaştan
o arkadaş us psn den kredi kartıyla alıyor uk bulamazsın benim msn de ekli şimdiye 4 tane oyun satın aldım o arkadaştan
bu ara bende varım ortak almaya
Ben hallettim kart işini beyler,almak isteyen arkadaşlar için bu geceye kadar bana pm atın ki hesap no falan veriyim size,yarın alıyorum kartı
pm attım bi bakarsan
Beyler KZ2 harita paketi dışında hesapta bir o kadar daha yani 10 poundluk bir alışveriş hakkımız var. Eğer istediğiniz aklınızda olan bir oyun varsa yazarsanız iyi olur,ona göre alırız. Benim tercihim,Fat Princess,Zombi Apocalypse ve Ninja Turtles olabilir
beyler kalan parayla oyun olarakta fat prensesi düşünüyoruz
Arkadaşlar kartı aldım code'un gönderilmesini bekliyorum,herhalde bu akşam elimde olur,ödemeyi yapan 1 kişi hariç diğer arkadaşlar ödeme yaptıkları anda hesap bilgilerini size göndericem
Fat Princess içinde mutabıkmı herkes arada?bir ses verirseniz iyi olur
bende yatırdım hesabına kardeş bilgin olsun kontrol edersin bu ara fat princes alamıcaz çünkü fiyatı 11.99 kartın limiti yetmiyecek başka bi oyun düşünelim
Fat Princess benim için de tamamdır , limiti yetmezse kartın artık başka bir tanede karar kılarız.
Kod gönderildi arkadaşlar,bu akşam eve gelir gelmez test edicem,size hesap bilgilerini göndericem Fiyata bakmamıştık pahalıymış,başka bir oyun bakarız olmazsa napalım varsa aklınızda birşey söyleyin ona göre alalım
doğru düzgünde başka oyyun yokki başka zombi apokalipse filan olur