Arkadaşlar merhaba, biliyorsunuz forumda 4,5 tane klan var. Gerçi Çılgın Türkler, Mavi çılgın Türkler 1-2 falan biraz karışık bir durum söz konusu, bunlar birlikte mi işlevsel mi pek anlamadım ama kesin olarak Osmanlı, Turkzone, Evli ve Çılgın Türkler olarak 4 klan olduğünu biliyorum. Osmanlı klanı konusunda söylemiştim ama biraz havada kaldı. Demem o ki, bu dağınık toplulukları bir araya getirelim ve bir turnuva düzenleyelim. Çünkü klan kuruluyor ama klanların amacı olan kendi aralarındaki maçlar çok nadir gerçeklişiyor, bunu bir düzene sokarak rövanşlı bir sistemle şöyle güzel bir turnuva düzenleyelim diyorum. Ne dersiniz?
güzel olur
Evet dostum çok güzel olur, hatta sen bunu sizin klanın sayfasında yazdığında da desteklemiştim seni.ayrı bir başlık altında bunu dile getirmen iyi olmuş.
DH 1. Killzone 2 turnuvası
bu aksam cilgin turkler vs turkzone var yazarsin oraya hattayi bence soyle yap a clani vs b clani = yenen a clani gibi butun clanlar seylerini falan yaz
bizim de tamamen istediğimiz vakit buldukça klanlar arası maç yapmak fakat nedense bi türlü yapamadık neyseki TURKZONE ile bu gece bir maç yapıcaz