Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (507. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hangi oyun kısa değilki , modern warfare 2 vs vs fps olarak öyle grafik vs içerip te uzun olan bir oyun bulamadık daha varsa söylede oynıyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozi_41 -- 3 Haziran 2010; 14:47:23 >
  • en azından bittikten sonra binlerce insanın oynadığı çoklu oyuncu modu var, 2 sayfa manuscript için en zor modda oyna diye hakaret etmemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Petrucci

en azından bittikten sonra binlerce insanın oynadığı çoklu oyuncu modu var, 2 sayfa manuscript için en zor modda oyna diye hakaret etmemişler.

Modern camping equipment is lightweight.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Orijinalden alıntı: John Petrucci

en azından bittikten sonra binlerce insanın oynadığı çoklu oyuncu modu var, 2 sayfa manuscript için en zor modda oyna diye hakaret etmemişler.

Modern camping equipment is lightweight.

kesinlikle katılıyorum.
  • Adam askerden yeni gelmiş.Bırak 5 saat 50 saat de olsa kesmez.
  • Mustang1907 ekleyin arkadaşlar yakılırız multide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgssnake

Adam askerden yeni gelmiş.Bırak 5 saat 50 saat de olsa kesmez.

Yok valla alakası yok oyunu açmamla bitirmem bir oldu gerçekten aşırı kısa yapmışlar her bölüm 30 dk oynanış süresine sahip.
  • Grafikler ve atmosfer nasıl ama pinkycim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: mgssnake

Adam askerden yeni gelmiş.Bırak 5 saat 50 saat de olsa kesmez.

Yok valla alakası yok oyunu açmamla bitirmem bir oldu gerçekten aşırı kısa yapmışlar her bölüm 30 dk oynanış süresine sahip.

Bir de elite'de oynamanı öneririm
  • Elite çok zorluyor. Kolay diyenler sinir krizi geçirebilir. Oyun aslında kısa değil. Killzone 2 yine tatmin ediyor. En kısa oyunlar Mirror's Edge ve Portal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

Grafikler ve atmosfer nasıl ama pinkycim..

Onlara lafım yok çok iyi.
  • Ya beyler abilityleri açmak için medals'lar varya onların Türkçe anlamlarını biri bulursa buraya yazsın acil lazım :)
  • benide ekleyin oyunu yeni aldım PSN:karyola
  • Online oynayan yok mu? Baya zevkliymiş online.
  • SLM ARKADAŞLAR!
    KILLZONE PART 8, BÖLÜM 4'DE KALDIM VE BİR TÜRLÜ GEÇEMİYORUM. HANİ BÜYÜK BİR SALON VAR VE ORTADA SARI DEV BİR HEYKELİ OLAN ER. İŞTE ORDA ELEKTRİKLİ ADAMLAR HIZLI BİR ŞEKİLDE BİR ANDA KARŞIMA ÇIKIYOR VE ÜSTÜME YÜRÜYÜP BENİ HEMEN ÖLDÜRÜYOR. ÖLDÜRMEME RAĞMEN ŞARJÖR DEĞİŞTİRMEYE FIRSAT VERMEDEN BENİ ÖLDÜRÜYOR. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR. BİR HAFTADIR BU YERDE KALDIM. NE YAPMAM GEREKİYOR OYNUN BU YERİNDE? LÜTFEN CEVAP YAZIN ARKADAŞLAR!..
  • mw2 deki kontroller şu oyunda olsa ahh ahh.. bi türlü alışamadım şu kontrollere hedef alıp ateş etmek işkence çok yavaş analoglar hedef almak ani geri döüş olayı yok gibi saçmalıyo crosshair
  • SLM ARKADAŞLAR!
    KILLZONE PART 8, BÖLÜM 4'DE KALDIM VE BİR TÜRLÜ GEÇEMİYORUM. HANİ BÜYÜK BİR SALON VAR VE ORTADA SARI DEV BİR HEYKELİ OLAN ER. İŞTE ORDA ELEKTRİKLİ ADAMLAR HIZLI BİR ŞEKİLDE BİR ANDA KARŞIMA ÇIKIYOR VE ÜSTÜME YÜRÜYÜP BENİ HEMEN ÖLDÜRÜYOR. ÖLDÜRMEME RAĞMEN ŞARJÖR DEĞİŞTİRMEYE FIRSAT VERMEDEN BENİ ÖLDÜRÜYOR. LÜTFEN BANA YARDIM EDİN ARKADAŞLAR. BİR HAFTADIR BU YERDE KALDIM. NE YAPMAM GEREKİYOR OYNUN BU YERİNDE? LÜTFEN CEVAP YAZIN ARKADAŞLAR!..
  • 170 sayfa sayfa yazi yazilmis insan bir okur soru sormadan once
  • quote:

Orijinalden alıntı: parsprens53

SLM ARKADAŞLAR!

sabit bir yöne bakma hareketli ol
    senin adamının yanında dur yaklaştığında ateşe başlar
    bir kaç denemeyle geçersin

birde killzone3te zoom
    dipçikle vurmayıda L3 yaparlarsa çok güzel olur

• quote:

Orijinalden alıntı: yado1907

quote:

Orijinalden alıntı: parsprens53

SLM ARKADAŞLAR!

sabit bir yöne bakma hareketli ol
    senin adamının yanında dur yaklaştığında ateşe başlar
    bir kaç denemeyle geçersin

birde killzone3te zoom
    dipçikle vurmayıda L3 yaparlarsa çok güzel olur

dostum iyide zaten onları ayarlayabiliyorsun ben bad company2'nin ayarlarını kullandım mesela yanı senin dediğin gibi

• 
Sayfa: önceki 505506507508509
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.