Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (505. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ggr2010

herkese merhaba Scout sniper 5 zoom nasıl acılıyor bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım

Bir oyunda sniper ile 10 kill almak ve bunu 8 kez tekrarlamak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khan_1903 -- 27 Nisan 2010; 12:43:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Arkadaşlar helganlar neden nükleer bombanın kodunun peşindeler.Birde o nükleer bombayı kim ve hangi amaçla patladı ben tam anlayamadım oraları

Nukleerleri patlatan Scolar Visari'nin kendisi... Oyunun sonuna bakarsak " teslim olacagima olurum " tarzi bir psikoloji mevcut , o yuzden kendi halkinin zayi olmasini pek umursamadi ISA askerlerini oldurmek icin... Yanlisim varsa duzeltin...
    quote:

herkese merhaba Scout sniper 5 zoom nasıl acılıyor bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım

5X zoom acmak icin oncelikle 8 macta sniper ile 10'ar adam oldurmen lazim... Her mac min. 10 yani... Her macta 10 adami sniper ile oldurdugunde 1 ribbon aliyorsun, 8 tane ribbon aldiginda 5X zoom aciliyor... Acildiginda kullanmak icin d-pad'de yukari tusuna basiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

Arkadaşlar helganlar neden nükleer bombanın kodunun peşindeler.Birde o nükleer bombayı kim ve hangi amaçla patladı ben tam anlayamadım oraları

Nukleerleri patlatan Scolar Visari'nin kendisi... Oyunun sonuna bakarsak " teslim olacagima olurum " tarzi bir psikoloji mevcut , o yuzden kendi halkinin zayi olmasini pek umursamadi ISA askerlerini oldurmek icin... Yanlisim varsa duzeltin...
    quote:

5X zoom acmak icin oncelikle 8 macta sniper ile 10'ar adam oldurmen lazim... Her mac min. 10 yani... Her macta 10 adami sniper ile oldurdugunde 1 ribbon aliyorsun, 8 tane ribbon aldiginda 5X zoom aciliyor... Acildiginda kullanmak icin d-pad'de yukari tusuna basiyorsun...

tesekur ederım vermıs oldugun bılgı ıcın bu arada serhanuygur neden benım uyelıgımın sahte oldugunu dusundun onuda anlayamadım

• Neden nükleer kodu peşindeler,o patladılan nükleer bomba kendilerinin değil o zaman.Yıl kaç olmuş Helganlarda nükleer bomba teknolojisi yoksa olmadı

Bu arada oyunu bitirdikten sonra anladımki,E3 2005'deki video gibi oyun bir sonraki nesilde bile zor görürüz.Tamam yüz animasyonları iyide.Görüş alanı,kaplamalar,atmosger özellikle bir sonraki nesilde bile zor göreceğimiz patlama efekleri çok ileri seviyede.Yani anlayacağınız E3 2005 videosu ile şuan oynadığımız KZ2 arasında en az bir nesil fark var.Bazı şeyleri bir sonraki nesilde bile göremeyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 27 Nisan 2010; 14:58:26 >
  • arkadaslar oyunu single olarak oynuyorum,oyunun basında bi oda gibi yere giriyoruz orda bi vana var büyükçene onu çeviremiyorum acaba bi taktigi filanmı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

arkadaslar oyunu single olarak oynuyorum,oyunun basında bi oda gibi yere giriyoruz orda bi vana var büyükçene onu çeviremiyorum acaba bi taktigi filanmı varmı

Gamepadi döndrecen orda.Yani sixasis özelliğini kullanacan..Ekranda ne tarafı gösteriyorsa o tarafı duğru döndür kolu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orijinalden alıntı: yassu

arkadaslar oyunu single olarak oynuyorum,oyunun basında bi oda gibi yere giriyoruz orda bi vana var büyükçene onu çeviremiyorum acaba bi taktigi filanmı varmı

Gamepadi döndrecen orda.Yani sixasis özelliğini kullanacan..Ekranda ne tarafı gösteriyorsa o tarafı duğru döndür kolu...

döndürüyorum ama nereye kadar orda bişeyi filanmı açmaya çalışıyoruz
  • + basılı tutup kolu çevirceksin vanayı kapatcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HollowMan_ -- 29 Nisan 2010; 12:38:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HollowMan_

+ basılı tutup kolu çevirceksin vanayı kapatcaksın

saol dostum eve gider gitmez deniycem
  • bide arkadaslar bu kol hassasiyetlerini nasıl ayarlıycaz yardım edermisiniz
  • quote:

cloud35

Senin dediğin sağa-sola-aşağı-yukar ayarı galiba sensitive ayarları. Birde yüksek hassasiyet kutusumu var ona hiç dikkat etmedim.Bugün işaretler oynarım

High Precision işaretlemen lazım heralde
  • Arkadaşlar 2.bölge harita paketi olan varsa Ortak olabilirim yada ücret ödeyebilirim.PSN card almak istemiyorumda.Var mı PSN kardeşliği yapabilecek biri
  • Arkadaşlar bugün ilk defa PSN'e girdim.Oda full dolu 32 kişi fakat bir tanemi konuşan olmaz neden acaba ? Ben headseti taktım konuştuğumda ekranda nickim çıkıyordu galiba konuştuğumu gösteriyordu ne bir cevap ne bir şey.Acaba konuşanları duymak için bir şey mi yapacağım ya da PSN'de konuşan pek yok mu LİVE'deki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 1 Mayıs 2010; 16:18:49 >
  • Squad lardan birine girmediğiniz içindir büyük ihtimalle. Bu arada headset kullanmıyorum fakat bundan olabilir diye düşünüyorum. Yani benim bildiğim Squad lardan birine girip takım arkadaşlarınızla konuşuyorsunuz öyle ortaya konuşulmuyor.
  • arkadaslar ben bi yerde takldım bitane lazer makinası gibi bişey var onun ordayım adamları öldürdüm ama şuan ne yapıcam takıldım kaldım
  • quote:

Arkadaşlar bugün ilk defa PSN'e girdim.Oda full dolu 32 kişi fakat bir tanemi konuşan olmaz neden acaba ? Ben headseti taktım konuştuğumda ekranda nickim çıkıyordu galiba konuştuğumu gösteriyordu ne bir cevap ne bir şey.Acaba konuşanları duymak için bir şey mi yapacağım ya da PSN'de konuşan pek yok mu LİVE'deki gibi.

merhaba oncelıkle konusmalarını yakındakı cevredekıler duya bılıyor 4 kısılık takımlara gırdıgn zaman takım arkadasların mesafa farketmıyor sureklı ıletısım ıcınde olabılyıorsun taBi turk bulabılırsen ggr2010 bu benım oyundaki adım genelde aksam 11 gece 4 oyundayız 4 bazen 5 kısızıyız..eger sıkılırsan ekle benı frıenden nerde oynadıgımızı gorur bızle beraber vakıt gecıre bılırsın
  • Tamam eklerim kardeşim çok iyi oldu bu.Valla giriyorum kimse konuşmuyor canımı sıkıyorlar
  • quote:

Tamam eklerim kardeşim çok iyi oldu bu.Valla giriyorum kimse konuşmuyor canımı sıkıyorlar

Yeni haritalarla beraber oynarız.
  • Bu oyun neden bu kadar ucuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umt1905

Bu oyun neden bu kadar ucuz ?

Bende merak ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 503504505506507
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.