Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun multiplayerı çok zevkli gerçekten ama bir sorunum var ..Koşma tuşu sadece analoğa ayarlanıyor ayarlara baktım hep analogtan koşuluyor..Ben koşmayı çok zor yapıyorum analoğa basmak zorunda kalıyoruz çok zor oluyo joistiğide farkında olmadan biraz sıkıyorum sıkmaktan joistik çatlıycak diye korkuyom Bunu Herhangi bir tuşa bunlardan birine ayarlıyamıyo muyuz? Analogta çok zor oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLI -- 18 Nisan 2010; 15:41:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLI

Arkadaşlar oyunun multiplayerı çok zevkli gerçekten ama bir sorunum var ..Koşma tuşu sadece analoğa ayarlanıyor ayarlara baktım hep analogtan koşuluyor..Ben koşmayı çok zor yapıyorum analoğa basmak zorunda kalıyoruz çok zor oluyo joistiğide farkında olmadan biraz sıkıyorum sıkmaktan joistik çatlıycak diye korkuyom Bunu Herhangi bir tuşa bunlardan birine ayarlıyamıyo muyuz? Analogta çok zor oluyor ?

Aynen aynı soruyu bende sorayım.Birde gerçekten ds3 kırılacak gibi analog elimde kalacak diye korkuyorum.Keşke DS3 fiyatları ucuz olsada bir tanede yedek alsak çok pahalı nedesen.Xbox joystiğine göre en az 10 pound oynuyor.İnşallah yakın zamanda fiyatları düşer 1 tane yedek alırız

Bu arada yeni harita paketi ya da silah paketi varmış bunları toplu olarak alabiliyormuyuz fiyatı ne kadar acaba ? Bunun yanında önceden almış arkadaşlar ücretsiz olarak paylaşabiliyorlar mı bizle bunuda merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 18 Nisan 2010; 16:48:35 >

• yeni ps3 aldım, killzone 2 de aldım. ancak ilk konsolum ve ilk game pad ile FPS oynama denemem. Çok zor arkadaş game pad ile. online nasıl oynarım bilemiyorum bununla :)Kontroller çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

yeni ps3 aldım, killzone 2 de aldım. ancak ilk konsolum ve ilk game pad ile FPS oynama denemem. Çok zor arkadaş game pad ile. online nasıl oynarım bilemiyorum bununla :)Kontroller çok zor.

Çok zor gerçekten bu konuda sana katılıyorum.İşin aslında kontrol sistemide mükemmel değil açıkcası fakat cihazı internete bağla,oyuna girerken uptade yapacak kontrollerde düzelme oluyor az çok,işine yarayacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

yeni ps3 aldım, killzone 2 de aldım. ancak ilk konsolum ve ilk game pad ile FPS oynama denemem. Çok zor arkadaş game pad ile. online nasıl oynarım bilemiyorum bununla :)Kontroller çok zor.

Hocam kontrolü options tan Alternative 2 yap ele daha yatkın öyle Sensitive yi de biraz attırdın mı ohhh krallar gibi oynarsın
  • Beyler bu arada bişey söyleyeyim.
    En kolay kontroller KZ2dedir bana göre. MW2 ve BC2 oynamış biri olarak söylüyorum.

KZ2de çok iyi oynarken BC2ye başladım.2gündür oynuyorum. ama kz2ye göre baya zor geldi.(multisi)

Bilmiyorum belki de BC2ye başlayalı daha 2 gün olduğu içindir..
  • KZ2 - MW2 - BC2 sahibi biriyim. En çok MW2 oynadım sonra BC2 hepsinden önce sahip olmama rağmen en az KZ2.. Bir türlü saramadı beni KZ2.. Şimdi 35 TL'ye satmaya çalışıyorum oyunu. MW2'yide 65 TL'ye. BC2'de karar kıldım. Ama şeytan diyor sat MW2 ve BC2'yi KZ2 oyna ama o ortama birinin beni sokması lazım sanırım var mı bi yorumda bulunup yardım eli uzatacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: metyn07

KZ2 - MW2 - BC2 sahibi biriyim. En çok MW2 oynadım sonra BC2 hepsinden önce sahip olmama rağmen en az KZ2.. Bir türlü saramadı beni KZ2.. Şimdi 35 TL'ye satmaya çalışıyorum oyunu. MW2'yide 65 TL'ye. BC2'de karar kıldım. Ama şeytan diyor sat MW2 ve BC2'yi KZ2 oyna ama o ortama birinin beni sokması lazım sanırım var mı bi yorumda bulunup yardım eli uzatacak

Single olarak Mw2 çok zevkli ancak online'da herkes şikayetçi. Devamlı bağlanamama sorunları ve de hile var. Bc2'yi demo hariç hiç oynamadım ancak Mw2 seven birisi Bc2'yi zor seviyorMUŞ. Kz2 ise bambaşka, ilk oynadığımda hiç ısınamamıştım, yokluktan biraz biraz takıldım. Ama haritaları öğrenince (zaten 8 tane var) ve takım oyunu oynayınca Online'i muhteşem ötesi. Online'da 45 saat sürem var ki bu kendi açımdan rekor. Çünkü Ps başında çabuk sıkılan birisiyim. Bence biraz şans ver Kz2'ye. PSN adresim canozgur. Ekle istersen yalnız haftasonu Kz2 oynayacağım, bu aralar vize haftam çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

KZ2 - MW2 - BC2 sahibi biriyim. En çok MW2 oynadım sonra BC2 hepsinden önce sahip olmama rağmen en az KZ2.. Bir türlü saramadı beni KZ2.. Şimdi 35 TL'ye satmaya çalışıyorum oyunu. MW2'yide 65 TL'ye. BC2'de karar kıldım. Ama şeytan diyor sat MW2 ve BC2'yi KZ2 oyna ama o ortama birinin beni sokması lazım sanırım var mı bi yorumda bulunup yardım eli uzatacak

Single olarak Mw2 çok zevkli ancak online'da herkes şikayetçi. Devamlı bağlanamama sorunları ve de hile var. Bc2'yi demo hariç hiç oynamadım ancak Mw2 seven birisi Bc2'yi zor seviyorMUŞ. Kz2 ise bambaşka, ilk oynadığımda hiç ısınamamıştım, yokluktan biraz biraz takıldım. Ama haritaları öğrenince (zaten 8 tane var) ve takım oyunu oynayınca Online'i muhteşem ötesi. Online'da 45 saat sürem var ki bu kendi açımdan rekor. Çünkü Ps başında çabuk sıkılan birisiyim. Bence biraz şans ver Kz2'ye. PSN adresim canozgur. Ekle istersen yalnız haftasonu Kz2 oynayacağım, bu aralar vize haftam çünkü.

Galiba KZ2'yi ilk zamanlar oynadın sonradan gelen updateler ile bağlanma ve hile sorunları gitmiş ve oyun komple düzene girmiş.Bu arada 6 yeni haritada var bunları indirmedin galiba çok iyilermiş.

• bc 2 den sıkıyım bende kz 2 ye başlaycam keşke daha online oynamadım kz 2 de yorumları okuyunca keşke satmasaymışım diyorum. tekrar aldığımda oynayacam inş. tabi ne kadar türk kaldı bilmiyorum.
  • canozgur ekleyeceğim seni bugün kardeşim. Bc2 ve Kz2'yi satmayacağim şimdilik bakalim ilerleyen günlerde neler olacak seninle oynariz :) dün flash & thunder pack mi ne onu aldim indirdim bir yarari var mi acaba bilen var mi?
  • arkadaslar bu tarz oyunları online oynayabilmemiz için arkadasları eklememiz lazım değilmi psn den,yeni aldımda ps3 ü biraz acemiyim
  • sadece oyunun online kısmına girmen yeterli.arkadaş eğer birlikte oynamak istiyorsanız gerekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

sadece oyunun online kısmına girmen yeterli.arkadaş eğer birlikte oynamak istiyorsanız gerekli.

online kısma girdiğimiz zaman ordaki kişilerle ama mesela seninle oynamak istersem senin psn i eklemem lazım değilmi
  • evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Galiba KZ2'yi ilk zamanlar oynadın sonradan gelen updateler ile bağlanma ve hile sorunları gitmiş ve oyun komple düzene girmiş.Bu arada 6 yeni haritada var bunları indirmedin galiba çok iyilermiş.

Galiba yanlış anlamışsınız. Ben zaten Kz2'nin değil Mw2'nin online'indan şikayet ettim.

• Oyunu yaptınmı böyle yapıcaksın hala oyun oynanıyor ve hala üstüne grafikte oyun yok! Daha KZ3 çıkana kadarda milleti peşinden sürüklücene eminim saygılar KZ2...
  • O bazukalı elemanları kim icat etmişse alnından ödeyim.Adam meydan üstüme bazuka fırlatıyor yemin ediyorum sağa ve sola yatıyorum evin içinden,sanki o bazuka ekrandan çıkıp üstüme gelecek gibi.Ben hayatında bir oyunla bu kadar iç içe geçtiğimi hatırlamıyorum.

Kontrollerde problem yaşıyorum.Oda nişan almakta baya sıkıntı yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

O bazukalı elemanları kim icat etmişse alnından ödeyim.Adam meydan üstüme bazuka fırlatıyor yemin ediyorum sağa ve sola yatıyorum evin içinden,sanki o bazuka ekrandan çıkıp üstüme gelecek gibi.Ben hayatında bir oyunla bu kadar iç içe geçtiğimi hatırlamıyorum.

Kontrollerde problem yaşıyorum.Oda nişan almakta baya sıkıntı yaşıyorum.

Zamanla alışırsınız :) Ben kontrol ayarlarında sağa sola yukarı aşağı dönüş hızlarını biraz daha arttrarak oynuyorum. Ayrıca yüksek hassasiyet işaretli olarak oynamak daha rahat geliyor. Bence sizde öyle yaparsanız daha rahat nişan alırsınız.
  • cloud35

Senin dediğin sağa-sola-aşağı-yukar ayarı galiba sensitive ayarları. Birde yüksek hassasiyet kutusumu var ona hiç dikkat etmedim.Bugün işaretler oynarım
  • 
Sayfa: önceki 501502503504505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.