Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet High Precision diye bir kutucuk göreceksiniz. Oyun ilk çıktığında bu seçenek yoktu patch ten sonra gelmişti yanlış hatırlamıyorsam.
  • PSN: metyn07

Beyler benide ekleyin Clan falan varsa davet edin artık bende varım
  • Ara sıra Killzone2 de multi oynuyorum,gerçekten ilk zamanlara oranla gayet gelişmiş durumda.Zevkli oluyor açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wNchstR

Ara sıra Killzone2 de multi oynuyorum,gerçekten ilk zamanlara oranla gayet gelişmiş durumda.Zevkli oluyor açıkcası.

Gelişmiş derken,ilk zamanlarla şimdiki arasında ne gibi farklar ve artılar var ?

Bu arada headset kullanımı iyi mi,oyun içinde ses kalitesi nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 21 Nisan 2010; 22:31:51 >
  • Arkadaşlar şuan Trenli bölümdeyim.Acaba oyunun sonları mı yoksa daha var mı ?

Bu arada trenli bölümden sonra karanlık ortamlara tekrar girecekmiyiz ilk bölümdeki gibi yani ilerdeki bölümlerin atmosferide iyi mi bari
  • Arkadaşlar helganlar neden nükleer bombanın kodunun peşindeler.Birde o nükleer bombayı kim ve hangi amaçla patladı ben tam anlayamadım oraları
  • Killzone 2 - Limited Edition Collector's Box'un diğer platium ve normal sürümle arasındaki fark nedir ? Acaba bu sürümde dlcleri bedavamı indiriyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

Killzone 2 - Limited Edition Collector's Box'un diğer platium ve normal sürümle arasındaki fark nedir ? Acaba bu sürümde dlcleri bedavamı indiriyoruz ?

Limited versiyonun diğer sürümlerden farkı metal kutulu olması . dlc ler hiç bir versiyona dahil değil.
  • Killzone 2 Limited Edition Collector's Box'ın içerisindeki Blu-ray Disc normal versiyonunki ile aynı fakat kutusunun çok ayrı bir havası var.

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)
     KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER)

• Sarppy resımdekı killzonelar sana mı ait yoksa alıntı fılan mı yaptın sana aitse bı tanesını alıım dıorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: udar

Sarppy resımdekı killzonelar sana mı ait yoksa alıntı fılan mı yaptın sana aitse bı tanesını alıım dıorum :D

Hepsi benim, kimseye hiçbirini vermem

İşin şakası bir yana o Killzone'lar bana ait değil, resim arşivimde duruyorlardı ve konu da bunlarla bağlantılı bir yere gelince güzel birkaç fotoğraf paylaştım.
  • Kutu tasarımı gerçekten güzelmiş çok hoş duruyor. Değiştirilmeyecek oyunlarım arasında olduğu için böyle bir kutusu olsun isterdim
  • arkadaşlar bu oyun hakkında.. oynanışı, kontrolleri biraz farklı derken neyi kastediyorsunuz?
    yakında temin edip oynucamda bilgim olsun
  • sarppy onların hepsini satsak sıfırdan ses sistemi + led lcd tv döşeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

arkadaşlar bu oyun hakkında.. oynanışı, kontrolleri biraz farklı derken neyi kastediyorsunuz?
    yakında temin edip oynucamda bilgim olsun

Kişiden kişiye değişsede bence bir farkı yok oynanış yönünden konsolda fps oynayan biri iseniz bunuda rahatlıkla oynarsınız.
  • bende ilk çıktıgında collectors box almıştım. iyiki de almışım. çok güzel duruyor
  • herkese merhaba Scout sniper 5 zoom nasıl acılıyor bılgısı olan varsa yardımcı olursa sevınırım
  • Arkadaşlar Ufak bir clanım var kendi kendime kurdum :) Sınavlar var bu ay pek online değilim ama beni psn eklemek isteyen olur ise : PSN: TheMarjinal
  • arkadaşlar sizce cod mw 2'nin mi online'ı daha iyi yoksa killzone 2 nin mi ?
  • Tabiki killzone 2 codda bir şey anlamadan ölürsün ama killzonede çatışmanın keyfine varırsın
    quote:

Orijinalden alıntı: Berk_DH

arkadaşlar sizce cod mw 2'nin mi online'ı daha iyi yoksa killzone 2 nin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.