Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gece ( cuma gecesi ) killzone 2 online yapıyorum.Gelecek var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Bu gece ( cuma gecesi ) killzone 2 online yapıyorum.Gelecek var mı ?

Ben her gece takılıyorum ama saatlerım bellı olmuyor
    Killzone un multısı bambaska
  • ScAnMaN
    o zaman biraz etrafta dolaş.görev bittiğinde tanktan iniyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

ScAnMaN
    o zaman biraz etrafta dolaş.görev bittiğinde tanktan iniyorsun.

Dolaşayım,yarım saat dolaştım fakat yine dolaşayım
  • Arkadaşlar olmuyorda olmuyor.Bütün tankları ve düşmanları öldürüyorum.Tankın içinde çıkıyor adamım otomotik sonra gitmedik yer bırakmıyorum fakat oyun ilerlemiyor.Arkadaşlarımın ve dost tankların hareket etmesi için ne yapmam lazım.2 gündür geçemedim
  • Arkadaslar multı oynarken sınıf olarak kendımızı medıc sectıgımız zaman yaralı takım arkadaslarımızı hangı tusla saglıklı hale getırıyoruz?
    Normalde tusu olması lazım degıl mı ? sıngle da oyle. Denıyorum ama yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Arkadaslar multı oynarken sınıf olarak kendımızı medıc sectıgımız zaman yaralı takım arkadaslarımızı hangı tusla saglıklı hale getırıyoruz?
    Normalde tusu olması lazım degıl mı ? sıngle da oyle. Denıyorum ama yapamıyorum

Önce yön tuşuyla silahı değiştirip medic aletini almanız gerekiyor, daha sonra yerde yatan takım arkadaşınızın üstüne nişan alıp ateş etme tuşuna basın.
  • Çok teşekkür ederim.

Şimdi gidip alayına elektro şok vericem
  • quote:

Çok teşekkür ederim.

Rica ederim.

Yalnız alayına elektro şok verilemiyor, kullandıktan sonra tekrar dolmasını beklemek gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Çok teşekkür ederim.

Rica ederim.

Yalnız alayına elektro şok verilemiyor, kullandıktan sonra tekrar dolmasını beklemek gerekiyor.

Ne kadar surede doluyor o dedıgın ?

• quote:

Ne kadar surede doluyor o dedıgın ?

Kullandıktan sonra tekrar silaha geçtiğim için tam dikkat etmedim ne kadar sürede dolduğuna ama 1-2dk içerisinde doluyordur, öldükten sonra da dolu olarak başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 10 Nisan 2010; 19:17:43 >
  • Az once multu oynadım.
    Cok fazla beklemedım.Dedıgın gıbı 1,2 dk falan suruyor.

Durmak yok şoklamaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Sen son bölüme gelmişssin yani final bölümü. Adama atış etmeye bak biraz sabret ölüyor o zaman. sürekli geriye kaç adamın üstüne gitme
    quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Gunaydın beyler
    Size bir sorum olacak yine bir bölümde takılı kaldım.
    Adı tam olarak Autarch's sanctum olarak geçiyor. Adama ateş ettiginiz zaman yok oluyor daha sonra hemen dibinizde çıkıyor. Bu bölümü geçmenin yolu nedir. Her yolu denedim. Kullanmadığım silah kalmadı. Duvarlar, kapılar hepsi sabit.
    Şimdiden teşekkürler

Bıçakla adamı iki koridorda kovaladım. Daha sonra karşı kapının olduğu kısma geldi. Kafasına dogru ateş ettim. Oyun bitti teşekkurler.

• Oyunu tekrardan aldım

Online oynamak isteyenler eklesin ama ilk aldığım zaman hiç multiye bakmamıştım single bitirip direk satmıştım bu sefer multiyede şans vericem
  • Arkadaşlar halen multi oynaya var mı oyunu oyuncu sıkıntısı olur mu ? Bunun yanında yeni haritalar geldi mi oyun için ve paralı mı ve son olarak multiplayer mw2 ve bc2 gibi kaliteli mi yani pek çok kişi beğenmiyorda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Oyunu tekrardan aldım

Online oynamak isteyenler eklesin ama ilk aldığım zaman hiç multiye bakmamıştım single bitirip direk satmıştım bu sefer multiyede şans vericem

Oyunun single'inda iş yok ki zaten, asıl güzellik online'da. Bence en iyi online'i en iyi olan oyun Kz2'dir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

quote:

Orijinalden alıntı: şanışer

Oyunu tekrardan aldım

Oyunun single'inda iş yok ki zaten, asıl güzellik online'da. Bence en iyi online'i en iyi olan oyun Kz2'dir...

Evet single playerı bende pek beğenmedim..Single player olarak en iyi modern warfare 2 bence..

• Single playerı ufak ufak oynuyorum çok güzel ya.Ben mw2 oynadım fakat konusu felan daha çok ilgimi çekti kz2'de grafik olarak çok iyi zaten,tek sorunu oyunun DS3 ile oynamak çok kasıyor bir süre sonra adamı.

Online oynarken peki oyunun bölge kodu önemli mi bende pal kz2 var galiba(bir türlü anlamadım hangi bölgenin nasıl anlıyoruz)Sadece pal olan oyuncularlamı oynayabiliyorum.Pal ya da ntsc olması oyuncu bulma konusunda avantaj ya da dezavantaj sağlıyor mu

Sorduklarımı tekrar sorayım multiplayer haritaları yeterli mi ve oyuncu bulma konusunda sıkıntı var mı ?

Ben oynayacağımda uptade yapmıyorum cihazı,psne girmiyor
  • Hem single modu hem multı modu , ıkısı de 10 uzerınden 9 bence

Multıde onlıne oyuncu bulma sorunu da yok harıtalar da yeterlı ve oyun ınanılmaz akıcı,sorunsuz

Yukarda bunlarla ılgılı sorular gelmıs onlara ıstınaden yazayım dedım
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.