Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mermini arttırmak için gerekli şeyleri yaptınmı verilen şeyler var.onları tamamlarsan daha çok mermi,el bombası,sınıfların ikinci özellikleri açılır.
  • Arkadaslar ben de aranıza yeni katıldım! Oyun cok keyifli ancak, bu tip oyunları pc.de mause ile oynadıgımdan ötürü sanırım alışmakta zorluk çekiyorum. Daha önce de Ps oynamamıştım. Bu konuda tavsiyeleriniz nelerdir. Sol joystick ile ilerlerken, sağ ile sağa sola dönmekte zorlanıyorum.
    Ama oyun gerçekten içine çekiyor. Akşam olup işten eve gelmeyi iple cekiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saredsa -- 30 Mart 2010; 22:17:21 >
  • 2 gunde alısırsın,kz2 gene basıt;bc2 de 2 gundur ugrasıyorum hala alısamadım.
  • o zor dönmeler oyundan kaynaklanıyor özellıkle kosarken ve yururken dönmek zorlasıyor gerçekçilik katıyor oyuna biraz bd2 de zorlanırsın tabi dostum :D özellikle multisi adamı kanser eder birsürü müptele oynuyor oyunu sabah aksam ezik kalıyosun ister istemez...
  • Şu harita paketlerini anlamadım. 2-3 tane harita paketi var. 1 pakette kaç tane harita var? Ayrıntılı bir şekilde biri yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

o zor dönmeler oyundan kaynaklanıyor özellıkle kosarken ve yururken dönmek zorlasıyor gerçekçilik katıyor oyuna biraz bd2 de zorlanırsın tabi dostum :D özellikle multisi adamı kanser eder birsürü müptele oynuyor oyunu sabah aksam ezik kalıyosun ister istemez...

aynen öyle dün 3 saat boyunca toplamda 4 kişiyi öldürebildim habire ölüp durdumAma durmak yok yola devam
  • Gunaydın beyler
    Size bir sorum olacak yine bir bölümde takılı kaldım.
    Adı tam olarak Autarch's sanctum olarak geçiyor. Adama ateş ettiginiz zaman yok oluyor daha sonra hemen dibinizde çıkıyor. Bu bölümü geçmenin yolu nedir. Her yolu denedim. Kullanmadığım silah kalmadı. Duvarlar, kapılar hepsi sabit.
    Şimdiden teşekkürler
  • Sen son bölüme gelmişssin yani final bölümü. Adama atış etmeye bak biraz sabret ölüyor o zaman. sürekli geriye kaç adamın üstüne gitme
    quote:

Orijinalden alıntı: ömerözkan

Gunaydın beyler
    Adı tam olarak Autarch's sanctum olarak geçiyor. Adama ateş ettiginiz zaman yok oluyor daha sonra hemen dibinizde çıkıyor. Bu bölümü geçmenin yolu nedir. Her yolu denedim. Kullanmadığım silah kalmadı. Duvarlar, kapılar hepsi sabit.
    Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Sen son bölüme gelmişssin yani final bölümü. Adama atış etmeye bak biraz sabret ölüyor o zaman. sürekli geriye kaç adamın üstüne gitme
    quote:

Gunaydın beyler
    Şimdiden teşekkürler

Burayı gecersem oyun bitiyormu yani. Vaybe baya kısa sürdü. Ama bir türlü ölmüyor. Özellikle kafasına kafasına sıkıyorum. Adam bıçakla hızlı gelip öldürmesi delirtiyor. Başka uygulayacağım taktik varmı. Mesela hangi silahla saldırmalıyım.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahmaz88

Sen son bölüme gelmişssin yani final bölümü. Adama atış etmeye bak biraz sabret ölüyor o zaman. sürekli geriye kaç adamın üstüne gitme
    quote:

Gunaydın beyler
    Şimdiden teşekkürler

Burayı gecersem oyun bitiyormu yani. Vaybe baya kısa sürdü. Ama bir türlü ölmüyor. Özellikle kafasına kafasına sıkıyorum. Adam bıçakla hızlı gelip öldürmesi delirtiyor. Başka uygulayacağım taktik varmı. Mesela hangi silahla saldırmalıyım.

bu BOSS u gecince oyun bitiyor evet ama asıl senlik yeni baslıcak...

öncelikle merdivenlerin yukarı cıkıp bıcakla bir süre saldırıcaksınız.kaybolup tekrar geliyo.bir süre sonra zaten kendisi alt platforma kacıyo.sizde pesinden gidip uzaktan etrafta bulunan pompalı ve taramalı silahla vurun.bazooka yı isabet eetirme oranınız düsük olabilir ama yinede deneyin.

sürekli kayboldugu için ortaya cıkınca birkac mermi yiyince hemenkaybolamıo oara fırsattan istifade edip zarar verin.biraz busekil ugrasıcaksınız.unutmayın sürekli görünmez oldugu için mermiler bosa gidiyo

gecemezseniz böyle bi taktik te var http://www.youtube.com/watch?v=3zxT16W9eqU&feature=related

• O boss un adı Radec.

O bölümde Radec le teke tek kalana kadar önceki öldürdüğüm elemanlardan kalan lav silahlarını hiç kullanmadım.
    Radec le teke tek kalınca lav silahını alıp direk zemine iniyorum ve zeminde de sote bi alan var bi sürü cephane falan olan.Sırtımı duvara yaslayıp beklıyorum
    Radec gelınce lav sılahını ateslıyorum Radec yanmaya baslıyor. O yanarken sureklı gozuktugu ıcın pompalıyla kafasına 6,7 el ates edıyorum.

Bunu 2. kez yaparken Radec ölüyor.

Ben öyle geçtim o Bossu
  • Bıçakla rahat ölüyor.

Kaybolup yakınınızda ortaya çıktığı zaman yerde bir ışık oluşuyor. Arkanız dönük olsa dahi o ışığa göre nerde olduğunu anlayabiliyorsunuz. Böyle bir durumda biraz ileriye doğru kaçın Radec bıçağı savurup, belirli bir süre duracak. O esnada bıçakla saldırın, yok olsa dahi saldırın çünkü belirli bir süre daha vurabiliyorsunuz.

Bu şekilde rahat geçerseniz.
  • Radec ileri seviyelerde gerçekten de ölmek bilmiyor... of kaç kere baştan oynadım allah bilir...
  • arkadaslar ben yeni ps3 aldım yanında hediye olarak bu oyundan verdiler daha oynamak fırsat olmadı nasıl bir oyundur yorumlarınızı okudum gayet iyi bi oyuna benziyo,bu single ve multi olayları neler oluyor yardımınıza ihtiyacım var biraz
  • merhaba killzone2 yaklasık 3-4 aydır oynuyorum hemen hemen hergun onlıne oynamaktayım gunde 4 saati asan hafta sonrarı tabırı yerındeysen sabahcısıyım clan arıyorum ecnebılerle oynamaktan sıkıldım :) herkese selamlar oyun nick ggr2010

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggr2010 -- 8 Nisan 2010; 13:09:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yassu

arkadaslar ben yeni ps3 aldım yanında hediye olarak bu oyundan verdiler daha oynamak fırsat olmadı nasıl bir oyundur yorumlarınızı okudum gayet iyi bi oyuna benziyo,bu single ve multi olayları neler oluyor yardımınıza ihtiyacım var biraz

Killzone 2, FPS tarzında PlayStation 3'ün en iyi oyunlarından birisidir. Bu tarz oyunlar PlayStation'da ilk kez oynandığında kontrollere hakim olabilmek biraz zaman alabiliyor ancak alıştığınız zaman elinizden bırakmak istemeyeceksiniz. Singleplayer'da oyunun normal hikayesini tek başınıza oynarsınız, Multiplayer'da ise internet üzerinden farklı oyuncularla birlikte gruplar halinde karşılıklı savaşırsınız. Mutiplayer modu Killzone 2'nin menüsünde WARZONE olarak geçiyor.
  • oyun super miş harbiden..7pounda ebaydan aldım :)
    70pound eder ama oyun :)

vallaha ilk başlarken muhabbet falan dedım boyle surer herhalde ama sonra baslıyor EKŞINNN
    baya ilerledim sanırsam..
    şu bi ucan daire var habire bize kursun yagdırıyor..bızım elemanlar kapını arkasında beklıyor ordayım ve takıldım..
    bi el atarsanız sevinirm..
    bi sorum daha olcak..oyun için iki guncellme yapmam gerek ama netden dolayı yapamdım guncelemyı..
    lakin oyunda trophy leri alıyorum..daha sonra guncelleme yapsam herhangı bı sorun olurmu?
    teşekkürler..

• Arkadaşlar ben oyunun başlarında takıldım.Tank kullandığımız bir yer var vede tank şavaşıda yapıyoruz.Fakat ben meydanda herkesi öldürmeme rağmen ilerleyemedim.Bana arkadaşlarını savun diyor fakat tankla mı savunacağım bazuka alıp bir yeremi pusacağım geçemedim.Buranın püf noktası nedir ?
  • 120slim_fintr
    birkaç safya gerileri araştırırsan cevabını bulursun çünkü en fazla sorulan sorulardan biridir bu.
    ScAnMaN
    o yerde tankla herkesi öldür.vede diğer tankları vur yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsn1997

120slim_fintr
    birkaç safya gerileri araştırırsan cevabını bulursun çünkü en fazla sorulan sorulardan biridir bu.
    ScAnMaN
    o yerde tankla herkesi öldür.vede diğer tankları vur yeter.

Vurdum kimse kalmadı ne tank ne düşman acaba yapacağım bir görevmi var.Arkadaşlarım ve dost tankları arkada bir yerde bekliyor hareket bile etmiyorlar.Tanktan inip bir yere mi gideceğim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalemKolik -- 8 Nisan 2010; 19:26:55 >
  • 
Sayfa: önceki 499500501502503
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.