Şimdi Ara

KILLZONE 2 OFFICAL DH (EF-SA-NE! FOREVER) (499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.237
Cevap
3
Favori
400.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resistance 2 online büyük killzone 2 büyük modern war 2
  • bu seriyi takip etmek gereklimi? yani oyunun ilk serisini oynamak şart mı? yoksa örnek:UC deki gibi ayrı konular mı ?

ona göre oyunu almayı ciddi ciddi düşünüyorum...mw2 onlıne iyice sinir etti..kolun vida kısmı kırıldı ... benim istediğim ping adam gibi düzeltip oyun kuran , lag sorunu olmayan oyundayken oyundan atmayan, seri akıcı hızlı bir mutlii oyunu !! bunlar KZ de var mı?
    cevaplar için teşekkürler şimdiden !
  • bu başlığa uğradığım yok, açıkçası ben kz2 deki multi oynanışı sevmedim. tam hatırlamıyorum ama haritanın birinde herkesin elinde dar bir koridolara karambole bazuka sıkması , oyun türü ne olursa olsun milletin deathmatch tarzında adam vurmaya çalışması hoşuma gitmedi. ama yukarda oyunu mw2 ile kıyaslayan arkadaş için söylüyorum mw2 geçen yılın en berbat oyunu idi. spawn sistemini eleştirmek gerekirse adamın imlecinin ucunda doğmak heralde kzdekinden daha kötüdür, gerizekalılarda oynasın satışlar tavan yapsın diye super duper kolay nişan sistemi, birbirinden saçma perkler -misal comando diye adamı 5 metre öteden bıçaklatan bir perk vardı- sonra iki shotgunu akimbo yapıp deli dana gibi koşan mallar, oyundaki amaç nolursa olsun nuke için deli gibi adam vurmaya kasıp oyunun içine edenler, 6 kişilik takımda rahat 4-5 kişinin sniper olması, özensiz berbat haritalar vs vs. cod4 infinitynin zirve noktasıdır mw2 her anlamda cod4ün malesef epey gerisinde hatta cod4ün ww2 klonu olan cod5 bile mw2 den kat kat iyidir. cod4 den son iki yılda sıkıldığım için şu aralar cod5 oynuyorum mw2 den gene iyidir.

• açıkçası oyunu aldım, 1 saat oynadım ve attım bi kenara. bugün arkadaşımla infamous karşılığında takas ettim.

bana göre çok kötü bir oyundu. buralarda büyütüldüğü kadar değil oyun. çok abartılmış. kimse kusura bakmasın ama cidden abartmışsınız.
  • @burakozi
    2000'liler mw2 oynuyor o yüzdendir

@cduman
    Kusura bakma ama abartan sensin..Çok kaliteli mükemmel bir oyundu...Hem de TARTIŞMASIZ...He sana hitap etmiyor,türü hoşuna falan gitmiyor o ayrı konu ama abartan biri varsa o da sensin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_55 -- 14 Mart 2010; 16:40:18 >
  • Millete fan,kan,ban,zan diyene bak...Hepsinden beter...
    İşte fos çıkan oyunun not ortalaması...
    91

http://www.metacritic.com/games/platforms/ps3/killzone2?q=killzone%202

Çatlayında patlayın çok kaliteli ve kıskanılacak bir oyun killzone 2..Aldığı not ve övgüleri sonuna kadar hak ediyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orijinalden alıntı: burakozi

Neyse sattım killzone2 yi de kurtuldum....Tam karambol ve çoluk çocuk oyunu...Bir roket at 5 kişi ölsün....Görünmez ol snipera yat milleti sinir et...Zaten bakıyordum oyuna nickler hep john98, ashley 96 falan...e daha birşey demeye gerek yok..Allahtan 2000liler oynayamıyor

sen iyi satmışsın ben satamadım "efsane"yi kimse almadı çok cüzi bi miktar paraya saydırarak takas yapmak zorunda kalmıştım malesef mag ile killzone aynı sonu paylaştılar burda çok şişirildiler çok övüldüler çok abartıldılar ama gel gör ki gerçekler farklı olunca doğal olarak satış yapamadan oynanmadan tarih oldular. killzone gene reklamla meklamla 1.5 senede 1.5 milyonu zor gördü ama mag hepten kötü oldu. 256 kişilik taktiksel efsane ps3 oyunubuhar oldu uçtu

o yüzden burda yazılanlara çok önem vermeyin demo memo bulun oynayın, olmadı gidin ps3 kafede deneyin ondan sonra oyun alın. yoksa benim gibi efsaneleri satacak adam bulamazsınız...

özellikle burda birileri çıkıp ...... efsane , ....... forever ....... yeah yazılarını görürseniz ....... oyununu almadan 2 kere değil 12 kere düşünün... güzel oyuna güzel süper der geçersin fakat bu tür yazılar oyunun fos çıkıp abartıldığının kanıtıdır. ben kaç senedir bu forumdayım böyle gözlemledim....

ya ben burdaki kanı deli olanlara hak veriyorum...sonuçta bu oyunu seviyorlar ve savunuyorlar...ama bazı gerçekler var dediğin gibi onu kabul etmiyorlar.

Oyun keşmekeş bir oyun....Serverları kesinlikle iyi ona da lafım yok.En üst rütbeye kadar ben de oynadım ama bayıyor oyun....Bir boost alıyorsun, maşallah Carl lewis yanında sıfır kalır...Yani Killzone 3 belki yaraları sarar ama burdaki arkadaşlar fazla destekçi...O da farklı oyunlar oynamadıkları için....

• Phyrius muydu en büyük haritalardan biri....Adam takım arkadaşım....Atıyor spawnu C4 koyacağımız yerin içine çıktığın an ölüyorsun.e zaten 2 tane konmuşsa başka konmuyor...2si de orda....Hadi taaaa kendi baseinden çıkıyorsun bu defa....oraya gidene kadar zaten süre doluyor.boost alıp koşsan, oraya gidince boost işine yaramıyor.

91 i buna vermiyorlar merak etme....O kadar fazla eksik ve saçma şey var ki....Tam fantazi oyun.
    2000liler bile tenezzül etmiyor böyle fantazi oyuna düşün ;-)
  • KZ2 gerçekten ÇOK güzel bir oyun bence.
    Oynanışı biraz daha farklı.

Çok iyi oynayınca bu oyunu, tadından yenmiyo gerçekten
  • Kimse size oyunu nasıl beğenmiyorsunuz gibi şeyler söylemiyor.Elbette bir oyunu beğenip beğenmeme sizin en doğal hakkınız.Ama oyun hakkında yalan yanlış ifadeler kullanıp sırf millleti sinir etmek için yazarsanız tabi ki karşılığını alırsınız.Geçen sene bu oyunun online'ını 1000 saat oynadım, inanın birçok şey yazabilirim şu oyun ve sizin eleştirileriniz hakkında ama niyetiniz belli zaten.Armag3d0N'un dediği gibi en iyisi cevap yazmamak.Uğraşmaya bile değmez
  • Bence de uğraşmaya değmez BBR arkadaşım çünkü burası Killzone`un sahiplenenlerin forumu olmuş.

Farklı oyunları oynayıp, farklı multiler gören de var, görmesine rağmen gerçekleri görmek istemeyenler de...

Oyuna 91 almış diye 72 punto ile yazmış nerdeyse, GTA da 100 üzerinden 100 ama online ı sıfırdı yani...

Tabi anlayana....
  • khan abi benim listemde eklisin ve şuan birincisin kz2 de listemde açık farkla.hiç cevap yazmaya gerek yok.
    quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

Kimse size oyunu nasıl beğenmiyorsunuz gibi şeyler söylemiyor.Elbette bir oyunu beğenip beğenmeme sizin en doğal hakkınız.Ama oyun hakkında yalan yanlış ifadeler kullanıp sırf millleti sinir etmek için yazarsanız tabi ki karşılığını alırsınız.Geçen sene bu oyunun online'ını 1000 saat oynadım, inanın birçok şey yazabilirim şu oyun ve sizin eleştirileriniz hakkında ama niyetiniz belli zaten.Armag3d0N'un dediği gibi en iyisi cevap yazmamak.Uğraşmaya bile değmez
  • Şu "CGI" Grafiğin Güzelliğine Bakın Hele , Hala Rakipsiz

• quote:

Orijinalden alıntı: SONY_55

@burakozi
    2000'liler mw2 oynuyor o yüzdendir

@cduman
    Kusura bakma ama abartan sensin..Çok kaliteli mükemmel bir oyundu...Hem de TARTIŞMASIZ...He sana hitap etmiyor,türü hoşuna falan gitmiyor o ayrı konu ama abartan biri varsa o da sensin...

fps türü en sevdiğim oyun türüdür arkadaşım, ama BANA GÖRE bu oyun çöpten ileri gidemez. sana, ona, buna göre kraldır, efsanedir benide ilgilendirmez.

üstünde sanki 1tonluk zırh varda 180 derece dönüş 4-5 saniye sürüyor

edit: bidahada bu konuya girmeyeceğim. tartışma çıkmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 16 Mart 2010; 21:54:21 >

• Farklı bir oyun beyler.
    Grafik olarak ve oynanabilirlik olarak bence muhteşem.

Bende önce hayal kırıklığına uğramıştım. COD gibi hızlı değildi... Ama oyun gayet güzel işliyo bu şekilde...

Kesinlikle ayrı bir FPS.
    Ve bence PS3 için harika bir FPS.

ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz

Killzone 3 ü sabırsızlıkla bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakozi

Phyrius muydu en büyük haritalardan biri....Adam takım arkadaşım....Atıyor spawnu C4 koyacağımız yerin içine çıktığın an ölüyorsun.e zaten 2 tane konmuşsa başka konmuyor...2si de orda....Hadi taaaa kendi baseinden çıkıyorsun bu defa....oraya gidene kadar zaten süre doluyor.boost alıp koşsan, oraya gidince boost işine yaramıyor.

Oyunu oynamayi becerememissin ya da oyunun ozelliklerinden haberin yok... KZ2'nin en guzel yanlarindan biridir deployable spawn pointler ve Tactician sinifi... Bahsettigin turde bir problem hicbir zaman olmaz ; secersin Tactician'i gider uygun bir yere spawn grenade atarsin , 2 dakika boyunca oradan spawn olma imkanin dogar...

Hadi onu da bosverdim, bir squada girersin , Squad Leader uzerinden spawn olursun mesela...

KZ2'nin elestirilecek yonleri var ama onlar bu bahsedilen seyler degil... Mesela Boost ve Rocket elestirisine evet , ben o yuzden Assault sinifinin yasaklandigi serverlarda oynarim ... Ama " harita buyuk , olunce taa kendi baseimizide spawn oluyoruz " filan elestiri degil...

Ayni seyler hareket kabiliyeti ile de ilgili... Uzerinde 10 cesit zirh , muhimmat ve silahla ne kadar hizli hareket edilebilir ?.. Bu konuda en gercekci oyundur KZ2 , tartismasiz... Kaldi ki sizin icin yavas hareket ediyorsa karsinizdaki icin de ayni sey gecerli, bunlar basarisizlik icin bahane degil :] ...

• dun yazdigim seyler icin ceza puani gelmis boylece adminlerin ne oldugunu ogrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: LilxE07

dun yazdigim seyler icin ceza puani gelmis boylece adminlerin ne oldugunu ogrendim

Neymiş adminler söylede bilelim.
  • DH nin Xbox360 fani oldugunu iddia et,insanlara hakaret et ve birde " Allah yonetime akil fikir versin" de.. Bunlarin ustune hala kendini hakliymis gibi goster,ilginc gercekten..
  • hala bu oyun çok fantastik deniyor.bu oyun 2300 lü yıllarda geçiyor.olsun okadar.2020 li oyunlarda bile görünmezlik var.(bkz.crysis,ghost recon future soldier)ayrıca bir bomba atar 3 kişi öldürebiliyorsa bir bazuka hayli hayli 5 kişi öldürür.
  • 
Sayfa: önceki 497498499500501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.