Şimdi Ara

Killzone 3 mü Call of Duty Black OPS mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi bomba gibi bir exclusive olarak göz kırpan Killzone 3 multiplayer modları dahil move desteğiyle yakın zamanda beğeniye sunulacak. Dünyada hayli yüksek bir ortalamayla satışta olan Treyarch'ın para basma makinesi Black OPS ise Killzone piyasada olduğu zaman onun ciddi bir rakibi olacağı izlenimini vemekte. Siz bu iki oyunun çekişmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? (Bilmeyenler için Killzone 3 move videosu Örneğin Treyarch'ın Sony'nin bu hamlesine karşı CoD'a move desteğini getirmesini bekliyor musunuz yada bununla ilgili herhangi bir ön bilginiz var mı? Bu başlık altında paylaşırsak çok sevinirim arkadaşlar

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidBoy -- 3 Ocak 2011; 20:31:16 >

• Kz3 daha çıkmadan nasıl bir karşılaştırma yapacağız..
  • Yanlış anladınız galiba hocam ben burada daha çok oyun içi videolarına yönelik bir soru yönelttim sonuçta insanlar sadece Black Ops'i test etme fırsatı buldu.. Treyarch'ın Sony'nin move desteğini ve uncharted 2 görselliğini ve eğer oynanabilirlik de güzel olursa bir şekilde harmanlaması.. ve bu hamle karşısında çaresiz kalıp kalmayacağı? Oyunlar bir nebze ticarete döküldü eğlenceden çok

edit: black ops çıkalı bayağı oldu tamam değiştiriyorum yanlış yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquidBoy -- 3 Ocak 2011; 20:41:56 >
  • Black ops çıkmadı mı daha..
  • Kimse iki oyunu da test etmedi derken? Black Ops çıkalı oldu bayağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 3 Ocak 2011; 20:40:39 >
  • Hocam ne demek istediğimi anladınız ecel terleri döktürmeyin klavye başında Güzel gaflar yapmışım klavye başından bakıyorum-evet düşüncenizi alalım
  • Ne yazikki kz3'ün multisinin kz2 gibi 1-2 ay oynanıp bırakılacağı görüşündeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Black Ops cıkmadımı ? Peki ya bizim oynadıgımız ne simdi ?

Tamam tamam seni daha fazla terletmiyelim Kz3 diyorum
  • @shartolsun Eyvallah hocam çok düşüncelisiniz isteyen battlefield,moh vesaire gibi fpslerle yada benzeri shooter oyunlarıyla da karşılaştırabilirr
  • ben şajsen hiç beğenmedim black ops'u.kz2 yide alıp en fazla 10 dk oynamıştım ama bu sefer kz3 e şans tanıycam
  • Bu sayfalarda neler neler vs landı. Ama çıkmamış bir oyunun karşılaştırılmasını ilk defa gördüm
  • Killzone alır.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 19:56:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

Ne yazikki kz3'ün multisinin kz2 gibi 1-2 ay oynanıp bırakılacağı görüşündeyim

killzone 2de hala son derece iyi bir online ortam var,her girdiğimde rahat en az 30 kişilik maçlara dalıyorum lagsız.
  • Arkadaşlar önce şunu söylemek istedim açıkcası ben move starter pack ile killzone 3 almayı düşünüyordum hem single hem multi oynamak için ve bunu da bir avantaj sayamaz mıyız yani ayrıca ben karşılaştırmak derken sadece burada belli yönlerini tartışıyoruz dediğim gibi kimsenin Kz3 oynamışlığı yok ama şimdiden grubu bile oluşturulmuş yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.