Şimdi Ara

KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
23.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

mutlaka bi bakın oyun sahiplari oyundaki konumunuz hakında bilgiler ve multiplayer replayleri yer alıyor ve squad ayarlanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurr84 -- 4 Eylül 2013; 15:36:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurr84

kutulusu 9'unda çıkçakmış

Nereye 9'unda gelicekmiş dostum..İzmirde bir Sony Center'ı arayıp oyunun ne zaman geleceğini sordum, stoklara girdiğini ama mağzalarına gelmediğini söylediler.İsmimi verdim,geldiğinde arayacaklar.Tam tarih alamadım yani.

git stoklardan al o zaman

mustafa yigit hesabında
    9 eylul tr lansmani diyor

Sağol bilgi için,neden ''git stoklardan al o zaman'' dediğini anlamadım.

• Elluin kullanıcısına yanıt
    Hocam ben oyunu easyde bitirdim, multide falan betada 60-15 gibi skorlarım vardı, genelde birinci olurdum, onlinedada genelde ilk 3'e giriyorum paralı askerde, diğerlerinde 1-2, ama single modu çok zor, gizli kalarak bir görev bile bitiremedim, sizce nasıl zorluk seviyesi single modunun, birkaç kez denememe rağmen ne yıkım ne gizlilik hiçbir görevi easyde yapamadım singleda sinirim bozuldu. Kötü bir fps oyuncusu değilimdir birde.
  • Little big Metal kullanıcısına yanıt
    Oyunun single modu zor, genelde multi takılıyorum ama şimdiye kadar normal modda oynadım. Tüm ekipmanları toplayın öncelikle. Mantis Engine gibi yardımcı ekipmanları da kullanın. Oyunun yapay zekası beklediğimden iyiydi, baya zorluyorlar. Bir de sensivityi de biraz arttırmak yardımcı olacaktır, aksi takdirde çok hantal kalıyor karakter. Oynamaya devam edin oynaya oynaya alışırsınız sonunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 4 Eylül 2013; 19:30:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Grafikler nasil arkadaslar? Bir de dublaj tabi ki.

Grafiklere söylenecek bir şey yok çok iyi.Türkçe dublajı ben beğendim özellikle Türkçe dublajlı oyunlarda sanki ses kısık gibi ses çıkıyordu killzone de böyle bir problem yok.Gayet iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

Oyunun single modu zor, genelde multi takılıyorum ama şimdiye kadar normal modda oynadım. Tüm ekipmanları toplayın öncelikle. Mantis Engine gibi yardımcı ekipmanları da kullanın. Oyunun yapay zekası beklediğimden iyiydi, baya zorluyorlar. Bir de sensivityi de biraz arttırmak yardımcı olacaktır, aksi takdirde çok hantal kalıyor karakter. Oynamaya devam edin oynaya oynaya alışırsınız sonunda

Uncharteddada birkaç trophy kaldı, oyunu chartedda bitirmek bazı yerlerde çok zor, birde gau ile 200 kill, sas-12 ile 70 kill görevleri var. arcana bountyleride cabası. platinium almam için kasmam lazım unchartedda, killzoneda ise platinium hayal gibi.

• Single modu cok iyi .oyle bastan savma bir hikaye yok .ev konsolu tadında senaryo yapmışlar .grafikler çoğu zaman ps3 kalitesinde bazen kotu gorunuyor.ama genel olarak ps3 kalitesinde bir grafikleri var .patlamalar doku kalitesi cok net .sesler cok iyi kulaklıkla oynayın .yapak zeka dusmanlar iyi bir sekilde ayarlanmışlar .el konsolunda boyle yapımları gormek cidden sasırtıyor.keyif alarak oynadım ender oyunlardan biri olmuş .mutlaka indirin/alın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun kasiyor bende bazen sizde de oluyor mu ozellikle singleda cok adam olunca karsimda kasiyor
  • Oyunu en zorda bitirdim oyunun süresini uzatmak için ama kesmedi.Oyun bende bir kere kastı son bölümden önceki bölümde kalabalık bir sahnede.Yine de diğer kalabalık bölümlerde hiç kasılma olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shagrath

Oyunu en zorda bitirdim oyunun süresini uzatmak için ama kesmedi.Oyun bende bir kere kastı son bölümden önceki bölümde kalabalık bir sahnede.Yine de diğer kalabalık bölümlerde hiç kasılma olmadı.

Aynen.
    Bu arada K/D Ortalamam 2.00'a yaklaştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MedalOfMode

quote:

Oyunu en zorda bitirdim oyunun süresini uzatmak için ama kesmedi.Oyun bende bir kere kastı son bölümden önceki bölümde kalabalık bir sahnede.Yine de diğer kalabalık bölümlerde hiç kasılma olmadı.

Aynen.

Şimdi baktım profiline, görünen 1.13..

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

quote:

Aynen.

Şimdi baktım profiline, görünen 1.13..

Ya ben fazla Multiplayer'e girmedim, en fazla 16 ölüm var. Kolay 2'lenir

• Merlin'in Kazanı, senaryo modunun 3.5 saat sürdüğünü söylemiş.
  • Beyler,

oynayanlardan yardım bekliyorum. 30 dk kadar oynadım sonra kapattım. Şimdi tekrar açtığımda new game diyor. Acaba auto save yapacak kadar ilerlemediğimden mi yoksa internet mi gerekiyor oyunu save etmesi için. Teşekkürler.
  • IGN incelemesi..

http://m.youtube.com/watch?feature=g-high-u&v=ZS8ytlSkVw0

• quote:

Orijinalden alıntı: Fimbulvinter

Beyler,

oynayanlardan yardım bekliyorum. 30 dk kadar oynadım sonra kapattım. Şimdi tekrar açtığımda new game diyor. Acaba auto save yapacak kadar ilerlemediğimden mi yoksa internet mi gerekiyor oyunu save etmesi için. Teşekkürler.

Yeterince ilerlemediğinden

• Görev bitmeden save etmiyor galiba.
    Bölüm içi checkpointler var ama oyunu kapatacaksanız görevi bitirdikten sonra kapatın :)

Bu arada oyun olağanüstü
    Yılda 4 oyun çıksın böyle çıksın razıyım
  • quote:

Ön-sipariş'le gelen silah çok iyi

ön siparişle gelen silah hikaye modunda var mı ?
    yoksa sadece multiplayer da mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocake

quote:

Ön-sipariş'le gelen silah çok iyi

ön siparişle gelen silah hikaye modunda var mı ?
    yoksa sadece multiplayer da mı

Her ikisinde de var

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.