Şimdi Ara

KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
23.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsisony de dün kargo süresi için 1-2 gün yazıyordu,şimdi 5-10 gün olmuş.Stoklarında yok mu henüz anlamadım,var ise hemen alırım.Kutulu almış olan var mı Hepsisony den?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Hepsisony de dün kargo süresi için 1-2 gün yazıyordu,şimdi 5-10 gün olmuş.Stoklarında yok mu henüz anlamadım,var ise hemen alırım.Kutulu almış olan var mı Hepsisony den?

Bence stoklarında olmadığı için 5-10 gün yazmışlar.Müşteri kaybetmemek için zaman kazanmaya çalışıyorlar.
  • Ben de az önce Sony Center'a gittim oyunun geleceğini ama ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler. Avrupa'da çoğu ülkede oyunun kutulu satışları 4'ünden itibaren yapılmasına rağmen TR'de böyle bir durumun söz konusu olması çok üzücü. Şahsen kredi kartı kullansam bile 16 gb'lık ps vita hafıza kartım olmasına rağmen yine kutulusunu alırdım. Ürüne dijitalden ziyade elinizde sahip olmak ayrı bir mutluluk veriyor insana. En azından benim için öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milk with Oreo -- 9 Eylül 2013; 19:27:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalarca

Hepsisony de dün kargo süresi için 1-2 gün yazıyordu,şimdi 5-10 gün olmuş.Stoklarında yok mu henüz anlamadım,var ise hemen alırım.Kutulu almış olan var mı Hepsisony den?

Oyun türkçe olarak piyasaya çıkıyor.Sony tr'nin umrunda değil.Yönetici olan adam, oyun çıkmadan 1 ay evvel reklamıı şusunu busunu yapar.Elinde türkçe hit bir oyun var sen bunu avantaja çeviremiyorsun.İnşallah tez zamanda mustafa yiğit denilen kişiden kurtulmuş oluruz..
  • Özgür Kirazcı'dan sonrası büyük bir yalandır, bunlar bu kafa ile bir adım öteye gidemez, geri gitmesinler ben razıyım.
  • HepsiSony'ye 13 Eylülde gelecekmis;

http://www.hepsisony.com/?urun-6778-ps-vita-killzone-mercenary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 11 Eylül 2013; 2:47:59 >
  • Bir kaç resim daha paylaşalım.

KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI

Bu arada oyun diğer vita oyunlarının aksine tam vita çözünürlüğünde (960x544) çalışıyor ve 4xmsaa kullanılmış.Bende diyorum oyun niye bu kadar net.Helal olsun adamlara..

http://beyond3d.com/showthread.php?p=1113344

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    grafikler müthiş betada bile belliydi.

kesinlikle alacağım

paylaşım için teşekkürler
  • Killzone Mercenary
    GTA V
    Diablo 3
    Rayman Legends
    Pupetter

Bu oyunları almak lazım önümüzdeki zamanlarda. Şu an için önceliklerim gta ve killzone. Toplamda 234 tl maaliyet.

Bu ara cebimiz delik deşik olacak yahu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar multi modunda, dokunmatik tuş sorunu oluor mu sizde.Ekipman ekranında tıklıyorum girmiyor.
  • Oyundaki kontratlar ilk denediğimde zor gelmişti.Şimdi hepsini tamamladım kontrat filan bırakmadım yapılmamış alayını yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Arkadaşlar multi modunda, dokunmatik tuş sorunu oluor mu sizde.Ekipman ekranında tıklıyorum girmiyor.

Hiç yaşamadım.

• HepsiSonyde oyun stoklara gelmiş,sonunda geçtim siparişi bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalarca -- 12 Eylül 2013; 16:39:30 >
  • OHA oyunda dokunmatik ekran işlevleri çalışmıyor.

• Killzone Mercenary kutulu almak isteyenler için ilanım : http://forum.donanimhaber.com/m_81196242/f_//tm.htm#81196242

85 TL .
  • N11'den Killzone Mercenary Türkçe Ps Vita Oyun aldım.Turkcell indirimini ve avantajix kullandım 119-11-6=102 TL ye geldi.Ayrıca 7 Ekim'de 50 TL çek gelecek
  • Online da bir tane Türk e rast gelmedim daha.
  • Geliştiriyorlar zamanla çok güzel bir oyun alıcam param oldugunda tavsiye ederim.Söyleyeceklerim bukadar teşekürler
  • Oyunda sadece 3 trophy kaldı almam gereken.Yardım isteyen arkadaşlar beni ekleye bilir.
  • Hepsisonyden sipariş ettiğim killzone 1 günde geldi. Psn haqoco. Önce single bitirip sonra multiye akarım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.