Bildirim
KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI (19. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Verdik siparişi bakalım... -
quote:
Orijinalden alıntı: GT_55
Oyunda kullanılan teknolojiler ve bunun üstüne oyun, doğal çözünürlüğünde 960x544, 4xmsaa ile çalışıyor..
Eğer gerçekten native res. ve 4x msaa ise, vitaya ileride iyi port edilirse bir last of us veya killzone 3 falan çıkabilir, anti-aliasing gibi performans isteyen bir teknolojinin altından iyi kalkıyor vita.
-
Evet 4x msaa yapıyor oyun.
Diğer vita oyunları şöyle.
All Stars Battle Royale (beta) = 960x544 (no AA)
Assassin's Creed: Liberation = 720x384 (no AA)
Assault Gunners = 960x544 (4xAA)
BlazBlue: Continuum Shift Extend = 960x544 (no AA)
Dead or Alive 5 Plus = 720x408 (no AA) in-game, 960x544 (no AA) watch mode/stage select, (post-AA) character select.
Disgaea 3: Absence of Detention = 960x544 (no AA?)
Dynasty Warriors Next = 960x544 (4xAA)
Escape Plan = 960x544 (no AA)
F1 2011 = 640x384 (no AA)
FIFA 13 = 960x544 (2xAA)
Good People Die = 960x544 (4xAA)
Gravity Rush = 720x~400 (no AA)
Hot Shots = 640x? (4xAA)
Hustle Kings = 960x544 (4xAA)
Jet Set Radio = 960x544 (no AA)
Killzone: Mercenary = 960x544 (4xMSAA)+ dynamic res horizontal scaling
Little Battlers eXperience W = 960x544 (no AA)
Little Big Planet = upscaled (4xAA) ?
Lumines = 960x544 (4xAA)
Madden NFL 13 = 960x544 (no AA)
Michael Jackson: The Experience = 960x544 (4xAA?)
MLB 12: The Show = 720x408 (4xAA)
Metal Gear Solid HD Collection = 720x448 (no AA)
Mortal Kombat = 640x384 (no AA)
Motorstorm RC = 960x544 (no AA)
Need For Speed: Most Wanted = 640x368 (4xAA)
New Little King's Story = 960x544 (4xAA)
Ninja Gaiden Sigma Plus = dynamic up to 960x544 (2xAA)
Ninja Gaiden Sigma 2 Plus = dynamic up to 840x476 (no AA)
Oddworld Stranger's Wrath HD = 960x544 (no AA)
Pro Yakyuu Spirits 2012 = 960x544 (no AA)
PulzAR = 960x544 (no AA)
Rayman: Origins = 960x544
Ridge Racer = 720x408 (4xAA)
Sine Mora = 960x416 (+ black bars, no AA)
Shinobido 2: Dynamic Tripping = 960x544 (no AA)
Sly Cooper 4 = 960x544 (no AA)
Sonic & All-Stars Racing Transformed = 960x544 (no AA)
Soul Sacrifice = 720x408 (4xAA?)
Street Fighter X Tekken = 960x544 (no AA) character select, 720x~408 (4xAA) in-game ?
Super Stardust Delta = 960x544 (no AA)
Surge Concerto: Ciel no Surge = 960x544 (4xAA)
Touch My Katamari = 960x544 (no AA)
Uncharted: Golden Abyss = 720x408
Unit 13 = 720x~408 (no AA)
Virtua Tennis 4 = 960x544 (4xAA)
Wipeout 2048 = dynamic up to 960x544 (4xAA)
-
-
Multi oynarken arada bir oyun donuyor, Betada da olurdu.Çıkıp tekrar girmem gerekiyor.Sizde oluyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Yalarca
Multi oynarken arada bir oyun donuyor, Betada da olurdu.Çıkıp tekrar girmem gerekiyor.Sizde oluyor mu?
Bir kere vanguard başına gelip üçgene bastım dondu kaldı biri beni vurana kadar, direkt oyun donmadı zaten hiç, bu olayda bir kez oldu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Little big Metal
quote:
Orijinalden alıntı: Yalarca
Multi oynarken arada bir oyun donuyor, Betada da olurdu.Çıkıp tekrar girmem gerekiyor.Sizde oluyor mu?
Bir kere vanguard başına gelip üçgene bastım dondu kaldı biri beni vurana kadar, direkt oyun donmadı zaten hiç, bu olayda bir kez oldu.
Görüntü donup kalıyor,home tuşuna basıp oyundan çıkabiliyorum ama.Sanırım internet bağlantısındaki küçük bir kesinti buna sebep oluyor. -
Arkadaşlar hala modern combat 5, call of duty, deus ex diye oyunlardan bahsediliyor grafik kalitesi killzonedan iyi diye, vitanın konsol olmasını, party vb. uygulamaları, trophy sistemini, multiplayeri, türkçe seslendirme ve çevirileri, konsol oyunu olmasından dolayı daha ayrıntılı olan single player modlarını, fiziksel kontrolleri falan boşveripte sırf grafiğe odaklanıcam, bunlar birkaç oyun içi görüntü,
NOT : Arkadaşlar buraya sadece oyun içi görüntüleri koyuyorum, lütfen oynanmış screenshotları koymayın cevap olarak.
NOT2 : Arkadaşlar diğer oyunlar tabletlerde yüksek çözünürlüklerde çalışıyor, ama tırtıkları falan görüyorsunuz, grafik kalitesinin tek etmeni çözünürlük değildir belirtmek isterim, killzone 4xmsaa gibi performans isteyen bir teknoloji kullanıyor. Modelleme kalitesi, HDR, 4xmsaa, Her çalıştığı cihazda sabit fps, Işıklandırma ve yansıma kalitesi bunların hiçbiri diğer oyunlarda yok, hala insanlar neden ign forumları vb. forumlarda modern combat 5 daha iyi killzonedan hadi bunu tartışalım diyorlar anlamıyorum.
Killzone Mercenary :
Modern Combat :
Deus Ex - The Fall :
Cod Strike Team :
-
Killzone'un grafikleri şuan için tartışmasız daha iyi zaten, aksini iddia eden gözlük taksın. -
Killzone: Mercenary grafiklerini böyle oyunlarla karşılaş ... hop yine yaptım. 1-2 haftadır hep yarıda kesiyorum yazacağımı, göz var nizam var gerek yok yazmaya :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Elluin
Killzone'un grafikleri şuan için tartışmasız daha iyi zaten, aksini iddia eden gözlük taksın.
ignde bir arkadaş, göz göre göre, modern combat 5 bence daha iyi diye başlık açmış, amacı ne anlamadım, sinirlendim, internette aratırlar hangisi daha iyi diye, bir iki kişinin yazısını görürler yok modern combat ps3 kalitesinde diye, bu çıksın karşılarınada yanılmasınlar diye koydum onları. -
Beyler oyunu yeni kutulu aldim başladım 15-20 dk oynadım oyundan çıktım tekrar girdim yeni senaryo çıkıyor oyuna kaldığım yerden devam edemiyorum hafıza kartımda var neden böyle oluyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerboy-h -- 19 Eylül 2013; 1:34:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: rockerboy-h
Beyler oyunu yeni kutulu aldim başladım 15-20 dk oynadım oyundan çıktım tekrar girdim yeni senaryo çıkıyor oyuna kaldığım yerden devam edemiyorum hafıza kartımda var neden böyle oluyor?
Oynadığınız bölümü bitirmeden çıkarsanız save yapmıyor, bölüm içinde checkpoint ler var ama sadece öldüğünüzde ordan başlatıyor.Diğer bölüme geçtiğinizde save edecektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Online oynayan varmı ? -
quote:
Online oynayan varmı ?
Ben fırsat buldukça online oynamaya çalışıyorum. psn nickim furcht67 arkadaşlar ekleyelim birbirimizi online oynayabiliriz. -
quote:
Orijinalden alıntı: FurcHT
quote:
Online oynayan varmı ?
Ben fırsat buldukça online oynamaya çalışıyorum. psn nickim furcht67 arkadaşlar ekleyelim birbirimizi online oynayabiliriz.
tamam ps başına geçince eklerim -
imzalar hatalıydı düzelttim ilk mesajdan düzgün olanları bulabilirsin -
Sağolasın. -
İkinci el satan yok mu oyunu ?
Elimde little big planet var, üstüne para şeklinde denemek istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 27 Eylül 2013; 23:21:24 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X