Şimdi Ara

KILLZONE MERCENARY [ANA KONU] OYUN ÇIKTI (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
7
Favori
24.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dün 2. el vita aldım ve hemen bu oyuna aldım.

multi çeviren varsa killzone:M diyip ekleyebilir.

oyuna da vitaya da hayran kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

arkadaşlar dün 2. el vita aldım ve hemen bu oyuna aldım.

multi çeviren varsa killzone:M diyip ekleyebilir.

oyuna da vitaya da hayran kaldım.

hayırlı olsun güle güle kullan
  • eyvallah hocam...

valla çıktı çıkalı bu anı bekliyordum...

bundan sonra ->uncharted->resistance->COD diye gideceğim...

:)
  • beyler oyunu medıa markt satıyormu? ve su an hepsısonyden sıparıs versem kargolar acıkmı acaba hemen gelırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracberkk

beyler oyunu medıa markt satıyormu? ve su an hepsısonyden sıparıs versem kargolar acıkmı acaba hemen gelırmı

Kargolar bayram boyunca kapalı bir hafta beklersin.
  • Ben oyunla ilgili sorunlar yaşıyorum,PS Vita başlığı altına konu açtım ama yardımcı olan çıkmadı aynı mesajı burada da paylaşıyorum umarım sakıncası yoktur :"Merhaba arkadaşlar,Ps Vita'ya Killzone Mercenary oyununu aldım.Betada oldukça sorunlu bir şekilde oynamıştım.Hep oyundan atılmıştım ama güncelleme ile bunların full oyunda giderildiğini okudum ve oyunu satın aldım ama almaz olaydım. Hiçbir online oyunu bitiremedim hep oyundan atıldım.Gerekli portları da açtım,Ps vitadaki gerekli ayarları yaptım şimdi de online oyuna girerken şu hatayı veriyor : "You have been signed out of Playstation Network.You need to sign back in to access online features.". Artık çıldırmak üzereyim her şeyi denedim Sizde de böyle sorunlar var mı ?Yapabilenler anlatabilirse sevinirim,oyunun kendi forumunda ingilizce anlatmış fakat port işlerinde fazla bilgili olmadığım için yanlış yapmış da olabilirim,Şimdiden teşekkürler."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glory2

Ben oyunla ilgili sorunlar yaşıyorum,PS Vita başlığı altına konu açtım ama yardımcı olan çıkmadı aynı mesajı burada da paylaşıyorum umarım sakıncası yoktur :"Merhaba arkadaşlar,Ps Vita'ya Killzone Mercenary oyununu aldım.Betada oldukça sorunlu bir şekilde oynamıştım.Hep oyundan atılmıştım ama güncelleme ile bunların full oyunda giderildiğini okudum ve oyunu satın aldım ama almaz olaydım. Hiçbir online oyunu bitiremedim hep oyundan atıldım.Gerekli portları da açtım,Ps vitadaki gerekli ayarları yaptım şimdi de online oyuna girerken şu hatayı veriyor : "You have been signed out of Playstation Network.You need to sign back in to access online features.". Artık çıldırmak üzereyim her şeyi denedim Sizde de böyle sorunlar var mı ?Yapabilenler anlatabilirse sevinirim,oyunun kendi forumunda ingilizce anlatmış fakat port işlerinde fazla bilgili olmadığım için yanlış yapmış da olabilirim,Şimdiden teşekkürler."

glory2 ben henüz single playerı bitirmeye kıyamadığım için onlinea saldırmadım.

bulduğun linki buraya koyarsan bir tercümesine vs. bakarız elbette...

ancak ps3 tecrübemden oyundan deolayı değil wifi dan dolayı bir sıkıntın var mış gibi geldi bana...

çünkü oyun değil PSN atmış seni... bu da genelde bağlantı düştüğünde ya da koptuğunda oluyor. (Allah'ın belası uydunet sayesinde çok sık yaşıyorum bu sorunu ama az kaldı.
    24 aylık taahhütü kütletmeme son 1 ay...)

muhtemelen sıkıntı bu gibi...

ama linki bir koy bakalım...

• quote:

quote:

Ben oyunla ilgili sorunlar yaşıyorum,PS Vita başlığı altına konu açtım ama yardımcı olan çıkmadı aynı mesajı burada da paylaşıyorum umarım sakıncası yoktur :"Merhaba arkadaşlar,Ps Vita'ya Killzone Mercenary oyununu aldım.Betada oldukça sorunlu bir şekilde oynamıştım.Hep oyundan atılmıştım ama güncelleme ile bunların full oyunda giderildiğini okudum ve oyunu satın aldım ama almaz olaydım. Hiçbir online oyunu bitiremedim hep oyundan atıldım.Gerekli portları da açtım,Ps vitadaki gerekli ayarları yaptım şimdi de online oyuna girerken şu hatayı veriyor : "You have been signed out of Playstation Network.You need to sign back in to access online features.". Artık çıldırmak üzereyim her şeyi denedim Sizde de böyle sorunlar var mı ?Yapabilenler anlatabilirse sevinirim,oyunun kendi forumunda ingilizce anlatmış fakat port işlerinde fazla bilgili olmadığım için yanlış yapmış da olabilirim,Şimdiden teşekkürler."

ancak ps3 tecrübemden oyundan deolayı değil wifi dan dolayı bir sıkıntın var mış gibi geldi bana...

çünkü oyun değil PSN atmış seni... bu da genelde bağlantı düştüğünde ya da koptuğunda oluyor. (Allah'ın belası uydunet sayesinde çok sık yaşıyorum bu sorunu ama az kaldı.

Hocam ilginiz için teşekkür ederim link burada :http://www.killzone.com/t5/Killzone-Mercenary-PS-Vita/Patch-2-Router-Guidelines/td-p/1430087 Bu arada psn hatasını düzelttim modemle ilgiliymiş.Şimdi de online oyuna girerken yüklenme ekranında "bağlantı kurulamadı atıldınız" gibi bir hata alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glory2 -- 22 Ekim 2013; 14:08:50 >

• Killzone Mercenary almak istiyorum ama PSN'den mi alsam kutulu mu alsam kararsızım. PSN'den alırsam kargoyu bekleme derdi falan yok direk indiricem rahat. Kutulu söylersem de 20-30TL fazla vericem bi de satma derdi falan olucak. Gerçi 8GB hafıza kartıma sığmaz oyun. Ne yapmalıyım sizce?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ilginiz için teşekkür ederim link burada :http://www.killzone.com/t5/Killzone-Mercenary-PS-Vita/Patch-2-Router-Guidelines/td-p/1430087 Bu arada psn hatasını düzelttim modemle ilgiliymiş.Şimdi de online oyuna girerken yüklenme ekranında "bağlantı kurulamadı atıldınız" gibi bir hata alıyorum.

verdiğin link maalesef açılmadı. ancak dün biraz da evde oyunun multiplayer tadına bakayım da forumdan adam bulurum belki diyerek ilk defa multi seçeneğini seçtim.

ancak bana da uyarı verdi. ve bir patch geldiğini yazdı. patch tam 1.1 gb civarı birşey. ancak mallık şurada bu patchi indirdikten sonra oyuna kurdurana kadar önceki patch de kalıcı olduğu için 8gblık kartıma patchi indiremezsin dedi.

sinir oldum. biraz. bakalım bir çıkar yol bulacaz elbet. bu arada patch bayramda gelmiş. ben de oyunu oynamaya kıyamadığım ve sadece ulaşımda oynadığım için evdeeyken gelen bu patchten haberim yoktu.

ign de patch hakkında ağırlıklı olarak network bağlantı hatalarına yönelik diyor. ama ikinci (totalde üçüncü bir patch daha gelecekmiş) yani patchi indirip kurunca deva olmayabilir diyor...

hele şu patchi bir kurayım (ki başka oyunda yok alette nasıl olurda indirip kuramaz anlamadım. uncharted kurmama izin vermedi ama killzone takribi 3.8 uncharted 3.6 olduğu için 7.4 oluyordu.
    bunu niye kurdurtmadı ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: SerkanTR-

Killzone Mercenary almak istiyorum ama PSN'den mi alsam kutulu mu alsam kararsızım. PSN'den alırsam kargoyu bekleme derdi falan yok direk indiricem rahat. Kutulu söylersem de 20-30TL fazla vericem bi de satma derdi falan olucak. Gerçi 8GB hafıza kartıma sığmaz oyun. Ne yapmalıyım sizce?

valla ben psnden aldım, vitaya bir kaç saatte indirdim (3.8gb idi, uydunetin çakma 10mbit sınırsızı ile) şimdi ps3e de indiriyorum sonra tekrar uğraşmayayım diye.

anak 10 ekimde çıkan patchi kurmama müsaade etmedi. ancak muhtemelen kutulu alırsanda bu patch olayı canını sıkacaktır.

eğer ps3ün (ve içinde yerin varsa al derim) bir de kart takıp çıkarma olayı beni hasta ediyor. satma derdi demişsin doğru ama diğer türlü de psn den aldığın oyunu elden çıkaramıyorsun...
    iyi düşünmek lazım :)

• Online da yeteri kadar oyuncu var mı yoksa bırakmaya başlamadı mı millet ? Ona göre sipariş vericem 1-2 hafta sonra amazondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben de merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin
    Özet olarak Killzone'a yeni patchle
    +MP'de düzenlemeler, takım dengesi ayarlamaları(tahminen 4v2 olma durumunu düzeltecekler) ve bug düzeltmeleri
    +Artık haritalara bot ekleyebilip offline oynayabileceğiz
    +Yeni 2 multiplayer haritası.
  • arkadaşlar save game sorunu yaşıyorum ben tekrar 3 gündür baştan baştan oynuyorum kaydetmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luffy1907

arkadaşlar save game sorunu yaşıyorum ben tekrar 3 gündür baştan baştan oynuyorum kaydetmiyor

oyunun ilk bölümünü bitirmen gerek bölüm bitmeden çıkaraan save olmuyor.

oyuna yeni başladım kaç aydır elimdeydi fırsat olmamıştı en iyi vita oyunu cidden.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

arkadaşlar save game sorunu yaşıyorum ben tekrar 3 gündür baştan baştan oynuyorum kaydetmiyor

oyuna yeni başladım kaç aydır elimdeydi fırsat olmamıştı en iyi vita oyunu cidden.

yahu ne bölümmüş tank var oraya kadr geldim dün mesela işim çıktı bi baktım sabaha yok tekrar oynıcaz ne yapalım

oyun züpe rbu arada 50 tl aldım kutulu

• quote:

quote:

quote:

yahu ne bölümmüş tank var oraya kadr geldim dün mesela işim çıktı bi baktım sabaha yok tekrar oynıcaz ne yapalım

Bedavaya aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bedavaya aldım

• Killzone multiplayer oynamak istiyen arkadaşlarla maç yapalım. ;) eklemek isterseniz PSN: HardShock

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.