Şimdi Ara

Kilo alamayan arkadaşlarla dertleşme mekanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler siteye yeni üye oldum.Söylemek istediğim bu kısa zaman zarfında açılan kilo problemi sorunlu başlıklar dikkatimi çekti.Sormak istediğim hayatınızda ne gibi zorluklar var?Ve neden kilo almak istiyorsunuz?

• üstten basık yandan geniş olmak için
  • beden kitle endeksimin 19-26 kg/m2 aralığında olması gerek.
  • Kilo almak istiyorum çünkü herkes bana kilo alamadığımı söylüyor ve nefret etmeye başladım vücudumdan... Parazit şüphem var şu anda acilen hastaneye gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

üstten basık yandan geniş olmak için

bilader neden öyle birşey istesinler ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıkılmayanadam

quote:

Orijinalden alıntı: mLd.bsLy

üstten basık yandan geniş olmak için

bilader neden öyle birşey istesinler ki?

sen değilmiydin inkar etmeyin diyen etmedik işte yaranılmıyor
  • benimde ihtiyacım var boyum 1.86 kilom 69

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende alamıyorum az kalıplı olsam ötesi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Bende alamıyorum az kalıplı olsam ötesi yok

fotoda gayet normal gözüküyorsun hocam hiç zayıf birine benzetemedim.
  • beyler dh içerisinde çok fazla bu konulardan konuşuldu ama olsun ben yine fikrimi beyan ediyim.57 kiloyum 181 boyum var 19 yaşndaym.evet olmam gereken kilodan 20 kilo azım ama şükrediyorum ki herhangi bi sağlık sorunum yok.sizde biraz bu yönden bakın olaya.günde 6 öğünden aşağı inmiyorum muz fndk fstık meyve suları vs vs.biçok yiyecekten besleniyorum ama alamıyorum maglsef.bence çok fazla büyütülmemeli.bende birde garip bşi var yazın daha çok kilo alıyorum gçen sene 59'a çıkmıştm şimdi indim yine ilginç ama böyle yani ve çok fazla da piyasa da ki otlara falan sarmayın bitkisel olanlara yani.ancak karbonhidrat tozuyla alman gerekir onu da vücudundan atman gerekir.
  • 1.84 70kg.alamiyorum kilo
  • 1.82 boya 64 kilo hiç yakışmıyor..çevremdekilerde böyle düşünüyor o yüzden
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tuğberk.

Bende alamıyorum az kalıplı olsam ötesi yok

fotoda gayet normal gözüküyorsun hocam hiç zayıf birine benzetemedim.

Fotoda öyle malesef hocam yoksa somali terkim öyle böyle değil,1.76 boy 56 kilo gibi bi durumki bilekler kollar falan çıta gibi bir şey
  • 1.76 boy 62 kilo. Malesef zayıfım. Bu aralar çok yiyorum. Bakalım ne olacak
  • quote:

İyi geceler siteye yeni üye oldum.Söylemek istediğim bu kısa zaman zarfında açılan kilo problemi sorunlu başlıklar dikkatimi çekti.Sormak istediğim hayatınızda ne gibi zorluklar var?Ve neden kilo almak istiyorsunuz?

çirkin duruyo bi kere 186 boy 65 kilo olmuyor arkadaş çelimsiz duruyo bazen takmıyorumda bazen ciddi kuruyorum böyle ama yok yani 1 hafta sıçmıyım yine alamıyorum kilo benzinli porsche gibiyim anasını satayım rölantide 50 kuruş yakıyorum resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

İyi geceler siteye yeni üye oldum.Söylemek istediğim bu kısa zaman zarfında açılan kilo problemi sorunlu başlıklar dikkatimi çekti.Sormak istediğim hayatınızda ne gibi zorluklar var?Ve neden kilo almak istiyorsunuz?

çirkin duruyo bi kere 186 boy 65 kilo olmuyor arkadaş çelimsiz duruyo bazen takmıyorumda bazen ciddi kuruyorum böyle ama yok yani 1 hafta sıçmıyım yine alamıyorum kilo benzinli porsche gibiyim anasını satayım rölantide 50 kuruş yakıyorum resmen

Aynen 186'ya 65.

Bir ara body yaptim 70 oldum. Sonra biraktim yine 64-65.

Simdi yaza kadar tekrar yaparim. Elimde protein ve karbonhidrat var 2 kutu. +pekmez basarsam 3 ayda 5 kilo alirim yine. Ama metabolizma bu. Sonra yine duscek kilo

• Bende boy 183 kilo 51 hipertiroidden şüpheleniyorum gidip kan testi yaptırcam
  • 2 ay falan , günde 4 öğün yemek yemek yedim , kahvaltı saat 8-9 gibi 3 poğaça bir çay , öğlen okulda pizza-çorba-makarna-tavuk falan , akşam yurtta 3 tabak yemek , yatmadan 11 gibide mangal yapardılar kantinin arkasında ordan bazen yarım ekmek bazen tam ekmek arası et-ciğer-tavuk ...

sonuç ? 2 kilo aldım 2 ayda akşamları yemek yiyip yattığım için sindirim sorunlarım oldu basur olup çıktım

1.82 boy 63 kiloyum şu günlerde , 67yi görmüşlüğüm var sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 22 Mart 2012; 0:41:49 >
  • şu açıdan çok şanslısınız.her istediğinizi yiyebilirsiniz.İskenderciden çıkmam yerinizde olsamAma bende nerde 1.80'e 77'yim çok çabuk kilo alıyorum ve acayip dikkat ediyorum yediklerime hayat berbat benim için.İstediğim yemekten 3 tabak yemek vardı dünyalar benim olurdu
  • 190 boy kilo 81-82 spora başladım,sporla beraber mass gainer kullanıyorum.Şimdi 83-84 oldum 3-4 hafta oldu.Spora başlayın.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.