Şimdi Ara

kilo alamayanlar gelin 2 ayda 10 kilo aldim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tamam da zaten bende tek taraftan bahsediyorum (30-30 ) gibi . Benchte düşük basmamın nedeni omuzdan dumbelldaki kadar destek alamamam ve kollarımın vücuduma oranla güçsüz kalması zaten . Omuz ve göğüslerim çok sağlam ( hergün oralara ayrı antrenman yaptığım için ) ama işte kollarım beni ağırlık konusunda kısıtlıyor maalesef . İnşallah yakında kollarımı da güçlendirim 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok sağlıksız kilo almışsın. Full yağ olarak. Tabi göbek olur memen çıkar. Bu yediklerini bi de spor yaparak destekleseydin yine toparlanmış bi vücudun olurdu. Şimdi ise her gün koşman lazım belli bi seviyeye kadar eritip sporla toparlaman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

Tamam da zaten bende tek taraftan bahsediyorum (30-30 ) gibi . Benchte düşük basmamın nedeni omuzdan dumbelldaki kadar destek alamamam ve kollarımın vücuduma oranla güçsüz kalması zaten . Omuz ve göğüslerim çok sağlam ( hergün oralara ayrı antrenman yaptığım için ) ama işte kollarım beni ağırlık konusunda kısıtlıyor maalesef . İnşallah yakında kollarımı da güçlendirim 😀

Anladım, gayet iyisin, takma kafana.
  • KayraBey1991 K kullanıcısına yanıt
    Saolun teşekkür ederim , geç cevap verdiğim için de kusura bakmayın 😊

• 1.80 70 kilo gayet normal neden kilo almak istedin ki?
  • bacaklarda hic yok kollarda cok az oldu full gobek ve goguse gitti kilolar yag olarak

• Böyle gereksiz yağ olarak kilo alacaniza gidin spora yazilin adam gibi beslenerek kas sayesinde kalipli olun
    Ben 75 kilodan yağ yakarak 65 kilo oldum şimdi spora giducem kas calisarak 75 e cikicam

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

kilo almak iş değil fit vücut yapmak iş. otur bütün gün hamur ye alırsın kilo

Yok öyle bir şey. Alınmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewantsome

quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

kilo almak iş değil fit vücut yapmak iş. otur bütün gün hamur ye alırsın kilo

Yok öyle bir şey. Alınmıyor

aliniyo vala denedim oldu full pc basinda oturup yemek yedim 10 kilo aldim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberwar -- 9 Kasım 2015; 17:32:39 >
  • Olum yapmayin ya burda zayiflayamayanlar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orianna

1.80 boy 55 kiloyum.

kilo alamayanlar gelin 2 ayda 10 kilo aldim

Ben 1.75 boyla 55 kiloyum ve çubuk gibiyim sen o boyla nasıl görünüyorsn acaba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.