Şimdi Ara

kilo alamayanlar gelin 2 ayda 10 kilo aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan iki ay once 70 kiloydum boy 1.80 kendimi cok zayif hissediyodum sonra kilo almayi taktim kafaya sabah 12 de uyaniyodum kendime patates kizartiyodum bol ketcap mayonez yiyodum sonra 5 6 gibi 3 tabak makarna yiyodum aksamda saat 9 10 civari pilav et tavuk o tur seyler yiyodum tabi full pc pasindayim dizi izliyorum ne yedigimi anlamiyodum diziyi izlemekten sonra bakiyodum tabak tabak yemisim doymuyorum...

Midem cok genislemis yedikce yiyodum tabi masamin yaninda surekli cips biskuvu kek cerez ve didi vardi yemekten sonra acikana kadar onlari tuketiyodum gel gelelim 2 ay oldu dun tartildim 80.5 kilo ciktim ama vucudumu gorseniz igrenirsiniz.

Gobek cikti resmen yag deposu tshirt gomlek giyiyince dar o kadar belli oluyoki gobek suan cok pismanim resmen goguslerim cikti vucudum dengesiz yag doldu eskiden fit gozukuyodum simdi onde yuruyen gobek var siz siz olun benim gibi yapmayin yaptim pismanim zayiflamak istiyorum simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öğrenciyim sabah 7de kalkıyorum uykulu olduğumdan adam gibi kahvaltı yapamıyorum önerileriniz nelerdir kilo almak için ?
  • herkes spor yaparak kilo almayi tavsiye ediyo ben usengecligimden gitmedim spora oturdum pilav cips makarna patates tukettim tabak tabak evet kilo aldiriyo ama asla tavsiye etmem ben yasadim pismanim

• up ibret alin ayni hataya dusmeyin

• Ben de 3 ayda 50 kg alabilecek kapasiteye sahip biriyim. Şu anda 151 kiloyum.

Vücudumdan ben hiç memnun değilim. Öyle 40 kg'lık 2 dumbbell ile dumbbell bench press'te set çıkarmak benim vücudumu bu kiloda güzel gözükebilecek seviyeye getirmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha kolayı yok. ye yat ye yat.
  • Sabah 5 yumurta zeytin kahvaltilik.2 bardak sut
    Öğle 3 tabak kepekli makarna ton baligi
    Ara ogun badem leblebi sut muz
    Aksam yarim kilo tavuk 2 tabak pilav yiyorum hala kilo alamiyorum.
    Boy 180 75 kilo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben günde 6 öğün karnım ağrıyana kadar yiyorum ayda max yarım kilo alıyorum
    Ektomorf olmak zor iş ideal kilom 70 falan ama 75 olsam yine zayıf dururum

• 1.80 boy 55 kiloyum.

• Bana antidepresanlar kilo yapti yoksa cok fit bi insandim off off su depresyon yok mu depresyon hayatimi bitirdi

• kilo almak iş değil fit vücut yapmak iş. otur bütün gün hamur ye alırsın kilo
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

Ben de 3 ayda 50 kg alabilecek kapasiteye sahip biriyim. Şu anda 151 kiloyum.

Vücudumdan ben hiç memnun değilim. Öyle 40 kg'lık 2 dumbbell ile dumbbell bench press'te set çıkarmak benim vücudumu bu kiloda güzel gözükebilecek seviyeye getirmiyor.

Kayra övüneceğin şey iyi birşey değil veriyon mu bari

• 49 kiloyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurokochin

quote:

Orijinalden alıntı: KayraBey1991

Ben de 3 ayda 50 kg alabilecek kapasiteye sahip biriyim. Şu anda 151 kiloyum.

Kayra övüneceğin şey iyi birşey değil veriyon mu bari

Hep aynı. Vermek çok zor. Kolay olsaydı, çoktan vermiştim kiloları. Bir de benim metabolizma zayıf, aldığım kilo yapıcı haplar var, bacaklarım sorunlu falan derken kat kat güç hale geliyor kilo vermek. Ben şu sıralar kilo almamaya çalışıyorum, yoksa 3 ay sonra 201 kg olabilirim. Dilerim olmam.

• KayraBey1991 K kullanıcısına yanıt
    Olm 40 çok değil ya 😄 Ben 16 yaşında 185 74 kgyim ben bile en son (4. Setimde ) 30 ki çıkarıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

Olm 40 çok değil ya 😄 Ben 16 yaşında 185 74 kgyim ben bile en son (4. Setimde ) 30 ki çıkarıyorum

Benden 2 - 2.5 kat güçlü insanlar yaşıyor, yaşadı yeryüzünde. Sende de o insanların genetiği varmış maaşallah.

• Up takip

• KayraBey1991 K kullanıcısına yanıt
    Vücut tipim endomorf - mezomorf yani en güçlü vücut tipi onun da etkisi var . Birde dumbell ile 30 çıkarabiliyorken benchte rekorum 22,5 😀 Dumbell ile fazla basmak marifet değil bence 1 yıldır yapıyorum sporu . Çalıştırdığın yeri ne kadar fazla kiloda ne kadar iyi yakabilirsen o kadar başarılı oluyorsun . Bu arada kilo vermek için senin 40 kgde bir set çıkarman işe yaramaz . 20.4 olaraktan düşük ağırlıklarla yaparsan çok daha iyi olacaktır 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Sad Amore

Vücut tipim endomorf - mezomorf yani en güçlü vücut tipi onun da etkisi var . Birde dumbell ile 30 çıkarabiliyorken benchte rekorum 22,5 😀 Dumbell ile fazla basmak marifet değil bence 1 yıldır yapıyorum sporu . Çalıştırdığın yeri ne kadar fazla kiloda ne kadar iyi yakabilirsen o kadar başarılı oluyorsun . Bu arada kilo vermek için senin 40 kgde bir set çıkarman işe yaramaz . 20.4 olaraktan düşük ağırlıklarla yaparsan çok daha iyi olacaktır 😊

Çok iyi de, benim dumbbell'ların tanesi 40 kg. Normal bench rekorum da 120 kg. Dediğin gibi olsaydı, benden 5-6 kat güçlü abiler var olurdu dünyada. Hesabımı iyi yaparım.

Edit: Dediklerine hak veriyorum, kilo vermek için düşük ağırlık, çok tekrar gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayraBey1991 -- 8 Kasım 2015; 17:47:37 >

• cyberwar kullanıcısına yanıt
    Sadece göbeğemi gitti yediklerin? hiç kollar ve bacaklarda kalınlaşma yokmu yani?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.