Şimdi Ara

KİLO ALAMIYORUM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • thesilentman doktorlar ilaçla ya da operasyonla halledebilirler tiroidi ki çok önemli bir durum hele de operasyon ise önemli bir durum...
  • prakten yada remeron kullan uyku yapar ama iştah açar.sana yemek yiyormuş gibi geliyor ama yemiyorsun.
    bak tavsiye doktora git de ben kilo almak istiyorum prakten yazar msın?ısrar edince yazacaktır.kullanmaya başla hemen iştahın açılacak.
    sonra bi süpermarkete doğru.ton balığı konservesi,hazır balıklar var sardalya vs. hazır köfteler var onlardan al,sonra cips meyve suyu al.eve gel.
    1 ekmek arası ya balık ya köfte kızart içine yeşillik.akşam film filan izlerken bisküvi cips ye.vücudun yağa da ihtiyacı var.sen yeme diyenlere bakma.
    ben bunlarla kilo aldım.yardımcı olduysam ne mutlu bana
    edit:bb ile de uğraşıyorum kiloları omuz bölgem aldı göbek yok hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi walkmania -- 27 Temmuz 2010; 23:04:50 >
  • bende böle sorun yaşıyorum yaşım 16 boy 1.75 kilo 40 çöp adam gibi dolaşıyorum 4-5 senedir 45+ olamadım doktora gittim ilaçlar vitaminler kapsüller kullandım bişe olmadı spora gittim sonuç aynı bide hiç enerjik değilim markete gitmeye üşeniyorum lisede fazla yorulmayayım diye bedenden resime geçtim
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4n9m4ntr

bende böle sorun yaşıyorum yaşım 16 boy 1.75 kilo 40 çöp adam gibi dolaşıyorum 4-5 senedir 45+ olamadım doktora gittim ilaçlar vitaminler kapsüller kullandım bişe olmadı spora gittim sonuç aynı bide hiç enerjik değilim markete gitmeye üşeniyorum lisede fazla yorulmayayım diye bedenden resime geçtim

18-19 olsan yap dersim ama biraz daha bekle büyümen dursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: renegade53

Arkadaşlar boy kilo oranım.Boy 183 kilo 60 yaş 27.bady e başla dediler başladım ama sonuç "0".çok fazla yemek yiyemiyorum.kullanmadığım iştah şurubu kalmadı.kaç kere doktora gittiğimi hatırlamıyorum.bir sürü test yaptılar.testler de hep negatif çıktı.yani sorun gözükmedi.ancak yok ne yaptıysam kilo alamadım.bazı insanlar çok yer ama alamaz.ben yiyemiyorum.

bazı body ci arkadaşlar sabah 6 yumurta günde 6 öğün yemek felan yazmış.bu kadar yiyebilsem zaten alırım.sorun yiyememekte .Ne bilim iştah açıcı bildiğiniz evde yapılan doğal bi yöntem varsa yada başka birşey yazarsanız sevinirim.

saygılar..

Ulan Millet kilo alamıyorum diye dert yanar biz veremiyorsuz diye ! Bende bunu anlamıyorum abi şaka gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.