Şimdi Ara

KİLO ALAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar boy kilo oranım.Boy 183 kilo 60 yaş 27.bady e başla dediler başladım ama sonuç "0".çok fazla yemek yiyemiyorum.kullanmadığım iştah şurubu kalmadı.kaç kere doktora gittiğimi hatırlamıyorum.bir sürü test yaptılar.testler de hep negatif çıktı.yani sorun gözükmedi.ancak yok ne yaptıysam kilo alamadım.bazı insanlar çok yer ama alamaz.ben yiyemiyorum.

bazı body ci arkadaşlar sabah 6 yumurta günde 6 öğün yemek felan yazmış.bu kadar yiyebilsem zaten alırım.sorun yiyememekte .Ne bilim iştah açıcı bildiğiniz evde yapılan doğal bi yöntem varsa yada başka birşey yazarsanız sevinirim.

saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renegade53 -- 9 Temmuz 2010; 16:11:00 >

• tiroidine baktırdın mı? aynı sorunu bende yaşıyorum hatta bu aralar çok fazla yaşıyorum 47 kiloya düştüm yani psikolojik çıktı benimki.. balık yağı hapını falan kullandın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: catdreams

tiroidine baktırdın mı? aynı sorunu bende yaşıyorum hatta bu aralar çok fazla yaşıyorum 47 kiloya düştüm yani psikolojik çıktı benimki.. balık yağı hapını falan kullandın mı?

hangı psıkolojık sorun buna sebep oluyor teshıs nedır acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

quote:

tiroidine baktırdın mı? aynı sorunu bende yaşıyorum hatta bu aralar çok fazla yaşıyorum 47 kiloya düştüm yani psikolojik çıktı benimki.. balık yağı hapını falan kullandın mı?

hangı psıkolojık sorun buna sebep oluyor teshıs nedır acaba?

Alıntıları Göster
    değişebilir. benimki farklı bi konu yani her insanın psikolojisi aynı şey olmayabilir.

• quote:

değişebilir. benimki farklı bi konu yani her insanın psikolojisi aynı şey olmayabilir.

Alıntıları Göster
    araştır prakten yaz.forumu kullanın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: accman

Zararlı o şurup
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhMeT.

quote:

Orijinalden alıntı: accman

Zararlı o şurup

evet çok zararlı
  • quote:

balık yağını kapsul şeklinde kullandım.ama sonuç yine aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renegade53

quote:

balık yağını kapsul şeklinde kullandım.ama sonuç yine aynı.

Alıntıları Göster
    tiroidine baktırmışmıydın peki? metabolizma çok çalışıyor da olabilir.

• quote:

daha önce defalarca doktora gittim.psikolojik te olabileceğini söylüyorlar bide psikiyatriste gidecem galiba öyle gözüküyor çok agresif bi yapım var hemen sinirleniyorum bu beni sosyal hayatta da baya etkiliyor.özellikle iş yerimde.troide baktırmadım ne olduğunu bilmiyorum ancak gerek görmediler herhalde.daha önce gittiğim doktorların branşı dahiliye idi....büyük abdeste bile 2-3 günde bir çıkıyorum.

vucut geliştirenler bilir whey serious denen kilo aldırıcılar var.bunların acaba faydası olurmu.kullanıpta yararını gören arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun...
  • quote:

quote:

daha önce defalarca doktora gittim.psikolojik te olabileceğini söylüyorlar bide psikiyatriste gidecem galiba öyle gözüküyor çok agresif bi yapım var hemen sinirleniyorum bu beni sosyal hayatta da baya etkiliyor.özellikle iş yerimde.troide baktırmadım ne olduğunu bilmiyorum ancak gerek görmediler herhalde.daha önce gittiğim doktorların branşı dahiliye idi....büyük abdeste bile 2-3 günde bir çıkıyorum.

vucut geliştirenler bilir whey serious denen kilo aldırıcılar var.bunların acaba faydası olurmu.kullanıpta yararını gören arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun...

Alıntıları Göster
    Tiroid bezinden salgılanan Tiroksin hormonu metabolizma hızına büyük etkisi vardı yavaş veya hızlı olmasında yavaş olduğu zaman halsiz,yorgun olursun kilo alırsın.
    Çok hızlı çalışırsa kilo verme,baş ağrısı, sürekli yemek yeme vs... bir sürü belirtisi vardır en kısa zamanda bir doktora görün.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tiroksin

70 kg civarı olsan tam ideal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ali277

Tiroid bezinden salgılanan Tiroksin hormonu metabolizma hızına büyük etkisi vardı yavaş veya hızlı olmasında yavaş olduğu zaman halsiz,yorgun olursun kilo alırsın.
    Çok hızlı çalışırsa kilo verme,baş ağrısı, sürekli yemek yeme vs... bir sürü belirtisi vardır en kısa zamanda bir doktora görün.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Tiroksin

70 kg civarı olsan tam ideal olur

Alıntıları Göster
    tiroidine kesinlikle baktır asla önemsiz görme asla.. deneyimliyim bu yüzden gidip tiroid testi yaptır

• quote:

tiroidine kesinlikle baktır asla önemsiz görme asla.. deneyimliyim bu yüzden gidip tiroid testi yaptır

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için..
  • quote:

teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için..

Alıntıları Göster
    Tiroidine işe yararsa banada söyle Kardeşimdede var bu sorun...
  • TON BALIĞI ye hergün gör nasıl şişmanlıyorsun.

Ben 1,79 boy

Kilo 55 di.

TON BALIĞI yedim 3 ay boyunca şuanda 70 kilodayım görenler şaşırıyor......

Tabi hep ton balığı yemicen ama hergün yemen şart.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekil18

TON BALIĞI ye hergün gör nasıl şişmanlıyorsun.

Ben 1,79 boy

Kilo 55 di.

Hergün olmasada 2-3 günde bir balık girer bizim eve azda olsa yerim.ton balığı hiç denemedim ama denemekte fayda var eyvallah verdiğin bilgi için.
  • quote:

Ben 1,79 boy

Kilo 55 di.

1 Hafta hergün yedim. 2. haftanın ilk gününde mide iflas etti yiyemiyorum artık midem bulanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı_Geç

quote:

Ben 1,79 boy

Kilo 55 di.

1 Hafta hergün yedim. 2. haftanın ilk gününde mide iflas etti yiyemiyorum artık midem bulanıyor

Alıntıları Göster
    prakten zararlı falan değil kim çıkarıyor?6-7 sene önce bende kullanmıştım 15 günde 8 kilo almıştım.İlaç iştah açıyor ve siz yiyip kilo alıyorsunuz.İlacın yan etkisine gelince aspirinin bile reçetesine bakın yan etkilerine.1.83 60 kilo olsam 1 dk dusunmem gider eczaneden alırım.Öyle dolaşılırmı ya yaşında 27 miş..

• quote:

Orijinalden alıntı: wildsould

prakten zararlı falan değil kim çıkarıyor?6-7 sene önce bende kullanmıştım 15 günde 8 kilo almıştım.İlaç iştah açıyor ve siz yiyip kilo alıyorsunuz.İlacın yan etkisine gelince aspirinin bile reçetesine bakın yan etkilerine.1.83 60 kilo olsam 1 dk dusunmem gider eczaneden alırım.Öyle dolaşılırmı ya yaşında 27 miş..

Alıntıları Göster
    burada kilo almama sıkıntısı çeken arkadaşların bir çoğu fazla yemek yemediklerinden dem vuruyor.bendeyse sorun daha başka.boyum 1.82 kilom 62. yaş 22...bense aksine yemek yemeyi çok seven biriyim.iştahım çok yerindedir.bu sebeple bir çok ayımsı lakaplarım da vardır.bunun yanında bende çok asabi biriyim.devamlı sinir stres hali vs... her neyse burda tiroit lerden bahseden arkadaşlar var.var sayalım ki tiroitler hızlı çalışıyor.doktorun bunu engellemesinin bir yolu var mı? bu kişinin genetik yapısıyla bağlantılı değil mi? çünkü bildiğim kadarıyla tiroit bezleri yavaş olan kişiler de obezite görülüyor.bilgisi olan arkadaşların beni aydınlatmasını rica ediyorum.teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: pederr

burada kilo almama sıkıntısı çeken arkadaşların bir çoğu fazla yemek yemediklerinden dem vuruyor.bendeyse sorun daha başka.boyum 1.82 kilom 62. yaş 22...bense aksine yemek yemeyi çok seven biriyim.iştahım çok yerindedir.bu sebeple bir çok ayımsı lakaplarım da vardır.bunun yanında bende çok asabi biriyim.devamlı sinir stres hali vs... her neyse burda tiroit lerden bahseden arkadaşlar var.var sayalım ki tiroitler hızlı çalışıyor.doktorun bunu engellemesinin bir yolu var mı? bu kişinin genetik yapısıyla bağlantılı değil mi? çünkü bildiğim kadarıyla tiroit bezleri yavaş olan kişiler de obezite görülüyor.bilgisi olan arkadaşların beni aydınlatmasını rica ediyorum.teşekkürler...

Alıntıları Göster
    strestan uzak moralli yaşarsan ve sigaranda yoksa birde hormonsuz beslenrisen ideal kiloya gelirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.