Şimdi Ara

Kilo Almak İstiyorum... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Kilon ile boyun aslinda tam.Cok kilo alirsan gobek fln yaparsin.Body ile ilgilen aldigin kilolar en azindan kas olur.

Orantıyı yanlış hatırlamıyorsam 3 kilo eksiği var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

Ben ölüyüm ozaman 177 boy var 56 kiloyum. Her gece yatmadan süt +fındık +bebe bisküvisi yiyorum bu seferde enerji başka yere gidiyor

Kardeşimde bi türlü kilo alamıyo 172 civarı 50 kilo bile degil.Bünyele alakalı,psikoloji ile alakalı bende bu aralar kilo kaybetmeye başladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigSty

2 Gun once body'ede basladım sırf kilo almak icin simdi kendimede protein almayı dusunuyorum sitelerden bakalım degisen birseyler olacakmi .

iyi yaparsın. ben de kilo alamıyorum bi türlü geçen sene bodye gittim etkisi oldu. arkadasla bodyden cıktıktan sonra deli gibi kebapçı arıyoduk 2şer porsiyon yiyodum ben bile
    bu sene hiç vaktim yok gitmek de istiyodum
  • Bende 1.70 boyunda 52 kiloyum etrafımdakiler hep kilo al diyo ama bir türlü olmuyo body building e gittim protein tozu dahi kullandım bünye ile alakalı babamda kaç yaşında sadece bira göbeği var balon gibi şişti :) Kilomdan rahatsız oluyorum açıkçası yazın uzun şort mayo giyince böle çöp adam gibi oluyom o yüzden hep bol giyiniom napayım
  • quote:

Arkadaslar 177 boyum var 62 kiloyum kilom hosuma gitmiyor nasil kilo alabilirim ilac vb vb ne olursa olsun birseyler soyleyin

ßoy= 177cm
    kilo=62kg
    cinsiyet=erkek
    ideal kilonuz=66
    fark=4kg
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

daha bugun durum yedm :) nasıl olacak bu iş çıldırcam

Bende de 184 boy var ama kilom 97. Zayıflayamıyorum bir türlü

ßoy=184cm
    kilo:97
    ideal kilonuz:71
    fark:26kg
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyKuT^

İnsan kilo alamayınca alamıyor işte gece 3 te makarna yapıp yerim yogurt mayonez ketçap karışık hemde 2-3 tabak hergün kokoreç etli yemek yerim kahvaltıda bal peynir eksik olmaz genede kilo alamıyorum 1.80 boy var 70 kiloyum şöyle bi 75-80 olsam tam süper olacak

şu anda tavuk yiyorum bu saatte

ßoy:180cm
    kilo:70kg
    ideal kilonuz:68kg
    fark:-2kg
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoKoxpxD

Aynen bende Kilo Almak İstiyorum Yasım 18 Kilo 55 cok mutsuzum ve boyda biraz kücük gören ilk okul 8 diyor sakkalar cıkmaya basladı ama fayda etmiyor.

ßoy:ßelirtmemişsiniz 165cm yaptım
    kilo:55kg
    ideal kilonuz:57 kg
    fark:2kg
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiriT

Ben ölüyüm ozaman 177 boy var 56 kiloyum. Her gece yatmadan süt +fındık +bebe bisküvisi yiyorum bu seferde enerji başka yere gidiyor

ßoy= 177cm
    kilo=56kg
    cinsiyet=erkek
    ideal kilonuz=66
    fark=10
  • quote:

Orjinalden alıntı: Davidoffmath

Bende 1.70 boyunda 52 kiloyum etrafımdakiler hep kilo al diyo ama bir türlü olmuyo body building e gittim protein tozu dahi kullandım bünye ile alakalı babamda kaç yaşında sadece bira göbeği var balon gibi şişti :) Kilomdan rahatsız oluyorum açıkçası yazın uzun şort mayo giyince böle çöp adam gibi oluyom o yüzden hep bol giyiniom napayım

ßoy= 170cm
    kilo=52kg
    cinsiyet=erkek
    ideal kilonuz=61
    fark=9kg
  • ßoyunuzu kilonuzu yaşınızı yazın size kim olduğunuzu söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmAsk -- 13 Aralık 2007; 4:57:10 >
  • 5 kiloya ihtiyacın var sadece. bunuda DÜZENLİ spor yaparak dengeli beslenerek yapabilirsin. yalnız sokak aralarındaki fitness salonlarından uzak dur. parana kıy ve ii yerlere git.
  • ye iç yat sonra kalk sonra bi daha ye
  • quote:

2 Gun once body'ede basladım sırf kilo almak icin simdi kendimede protein almayı dusunuyorum sitelerden bakalım degisen birseyler olacakmi .

body ye yeni başladı isen hemen protein tozu ve benzeri supplement lere yönelmeni pek önermem...İlk birkaç ay iyi beslen günde 6 öğün yemek ye...ondan sonra tozlara yönel...bu arada Melisa dan sevgilerle....
  • sabah leyin yemekten 2 saat sonra abur cubur ye öğle yemeği için fast food u seç akşam ymeekini yağlı ve tuzlu olarak ye çayı 4 şekerli iç gece yatarken gene abur cubur istenirse yemek ye üstüne yat gece kalk tekrar ye 3 4 gibi (arası) 1 ayda 80 olursun [DENENDİ] abmin üstünde denedim ...
  •  Kilo Almak İstiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemasik

ßoyunuzu kilonuzu yaşınızı yazın size kim olduğunuzu söyleyeyim

eger sallamıyosan
    boy 1.75
    kilo 54
    yaş 18
    aşayukarı böyle
  • bütün gün bilgisayar başında otur hiç hareket etme sadece ellerin hareket etsin kilo alırsın
    TARAFIMDAN DENENMİŞTİR
  • yaşım 21
    boy 1.76 kilo 56 :S

arkadaşım sana tavsiyem şehir dışında felan okuyosan benim gibi yani evinde deilsen

bi barfix bar'ı al onu guzel bi yete monte et. her gun periodik olarak barfix çek.

yatmadan oncede pekmez+yogurt'u karıştırarak 1 ekmek ile birlikte gotur.

2 ayda 6 kilo aldım ben su an 62 kiloyum hedefim 65-70 arası.
    barfix in sana getirdigi + ise şu kiloyu direk olarak almıyosun yani vucut'un şekillenerek kilo alıyo.

şunu hiç bir zaman unutma bunlar arasında en onemlisi gece uykusudur.
    saat 12 de uyuyosan her gun 12 de uyuyup sabah atıyorum 8 de kalkıcaksın
    plan ve program ile bu sorunu 3 4 ay gibi kısa bir surede halledebilirsin.

edit: ben gunde 2 paket sigara içiyorum. eger sende sigara kullanıcısıysan sigarayı azaltmanı hatta bırakabiliyosan tamamen bırakmanı oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iRock -- 13 Aralık 2007; 15:03:52 >
  • Günlük yediğin ortalama gıdalardan kalori hesabını yap
    günlük ortalama harcadığın kaloriyi hesapla
    ikisinden çıkan sonuca göre aldığın kaloriyi harcadığından 500kcal olarak arttır
    ayrıca bazal metobolizmanı hesapla
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.