Şimdi Ara

Kilo Almak İstiyorum... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
2.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Mellkor

Bol bol yagli besinlerle beslenirsen kilo alirsin kebap vs

Bu sekilde yüklenirse ileride Kolesterol ve kalp hastası olur Hatta seker bile çıkar.Eğer dengeli ve düzenli besleniyorsan vücudunun mekanizması kilonu boyuna göre ayarlar.Fakat asırı kilo bir sağlık değil hastalığın belirtisidir.Eğer dengeli besleniyorum yine de kilom yetersiz diyorsan sofrandan Bol proteinli yiyecekleri eksik etme.Fakat düzenli bir sekilde tüket...
  • Daha dün internetten Gainer adında kilo aldırıcı sipariş ettim..Ben de çok zayıfım boy 1.76 kilo 52 :(
  • Bol bol cips ye kola iç
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemasik

quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

Orjinalden alıntı: bigSty

daha bugun durum yedm :) nasıl olacak bu iş çıldırcam

Bende de 184 boy var ama kilom 97. Zayıflayamıyorum bir türlü

ßoy=184cm
    kilo:97
    ideal kilonuz:71
    fark:26kg

Bunu neye göre belirliyorsunuz? Bu arada yaş 21

• quote:

Orjinalden alıntı: ETHES

Daha dün internetten Gainer adında kilo aldırıcı sipariş ettim..Ben de çok zayıfım boy 1.76 kilo 52 :(

Arkadasım kullan ondan sonra bu başlığa tekrar dön ve son gelişmelerden bizi haberdar et .

quote:

Orjinalden alıntı: LordDruids

bütün gün bilgisayar başında otur hiç hareket etme sadece ellerin hareket etsin kilo alırsın
    TARAFIMDAN DENENMİŞTİR

Arkadasım senin dediğin sey yuzunden ben 6 kilo verdigimi bilirim PC basına gectimi ben yemekten kesiliyorum bir oyun icin gunde 18 saat oyun oynadııgmı bilirim 30 gun o zaman kilo verdim daha hala alamiyorum zaten .

• deget kardeş
    millet kilo vercem diye uğraşır sen alcam diye
    hamd olsun halime de
  • Milleti rahatsız eden kilolarıysa benide rahatsız eden kilom bunda sorun nedir anlamadım.?
  • "Kilo almak istiyorum"

vereyim

millet mersine sen tersinee
  • doğrusu benim de almam gerek 1,70 boy kilo 50 ve oldukça az biras okudum ama yine de doktor denetiminde yapmak gerek bu işi..
    bir çok kişiye göre oldukça obur saylırım aslında ancak okul ve meslek gereği sürekli ayakta bulunuyorum biras enerjik yapım var kısacası yediğimi harcadığımı düşünüyorum..
  • 1.79 boyum var 5 ay oncesıne kadar 67 kıloydum ancak suan 79 kıloyum. kılo almaktakı sırrım ıse yemek secmeden herseyı yemek bıde extra olarak her aksam bı tabak dolusu meyve yemek mandalına elma portakal v.s
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoaD-RunneR

quote:

ßoyunuzu kilonuzu yaşınızı yazın size kim olduğunuzu söyleyeyim

eger sallamıyosan
    boy 1.75
    kilo 54
    yaş 18
    aşayukarı böyle

boy: 175cm
    kilo: 54kg
    ideal kilonuz: 64
    fark: 10kg

• quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

yaşım 21
    boy 1.76 kilo 56 :S

arkadaşım sana tavsiyem şehir dışında felan okuyosan benim gibi yani evinde deilsen

bi barfix bar'ı al onu guzel bi yete monte et. her gun periodik olarak barfix çek.

yatmadan oncede pekmez+yogurt'u karıştırarak 1 ekmek ile birlikte gotur.

2 ayda 6 kilo aldım ben su an 62 kiloyum hedefim 65-70 arası.
    barfix in sana getirdigi + ise şu kiloyu direk olarak almıyosun yani vucut'un şekillenerek kilo alıyo.

şunu hiç bir zaman unutma bunlar arasında en onemlisi gece uykusudur.
    saat 12 de uyuyosan her gun 12 de uyuyup sabah atıyorum 8 de kalkıcaksın
    plan ve program ile bu sorunu 3 4 ay gibi kısa bir surede halledebilirsin.

edit: ben gunde 2 paket sigara içiyorum. eger sende sigara kullanıcısıysan sigarayı azaltmanı hatta bırakabiliyosan tamamen bırakmanı oneririm.

boy:176cm
    kilo:56
    ideal kilonuz:65kg
    fark:9kg

• quote:

quote:

quote:

quote:

daha bugun durum yedm :) nasıl olacak bu iş çıldırcam

Bende de 184 boy var ama kilom 97. Zayıflayamıyorum bir türlü

ßoy=184cm
    kilo:97
    ideal kilonuz:71
    fark:26kg

Bunu neye göre belirliyorsunuz? Bu arada yaş 21

ßir tane yardımcı program var...şifalı ßitkiler,hastalıklar ve tedaviler,ideal kilo hesaßı,ilk yardım ßölümleri var ideal kilo hesaßı ßölümüne giriyorum oraya yazıyorum ideal kiloyu kendi hesaplıyor

edit: yaşı 21 olarak hesapladım sonuc aynı..heralde ßüyük yaş farkları 1-2kg falan etkiliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErdmAsk -- 14 Aralık 2007; 3:17:57 >

• yaw napıcan kilo alıpta bea birader

kalıpsız duruyorum diyorsan fitness a felan git

tavuklu pliavye
    etli yemekler ye

ama gerek yok bunlarar

boy 1,83
    kilo 57,5 onceden 56 idi nasılsa 1,5 kilo artmış bende hayret ettim heralde bu aralar biraz yürümeyi fazla kacırdım nekadar cok hareket okadar cok kilo olarak geri döner oldu
    yaş 19

ideal kilo 58-60 arası

max 70 geçersin obezite denmişti ben pek sallamadım bu deninenşeyleri ama boşwer kalsın böyle güzel ileriye dönük düşün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 14 Aralık 2007; 5:25:26 >
  • Erdemasik benimkini de hesaplar misin?

ya$:21 mayisda 22 olucam

boy: 1.84
    kilo: 68
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Erdemasik benimkini de hesaplar misin?

ya$:21 mayisda 22 olucam

boy: 1.84
    kilo: 68

ßoy:184cm
    kilo:68kg
    ideal kilonuz:71kg
    fark:3kg
  • Herbalife
  • quote:

Arkadaslar 177 boyum var 62 kiloyum kilom hosuma gitmiyor nasil kilo alabilirim ilac vb vb ne olursa olsun birseyler soyleyin

efendim yıllar önce ben de öyle idim. bir gün kilo almaya karar verdim. arkadaşlar tombul tombul ben niye cılızım dediydim.
    sonra dualarım kabul oldu, kilo aldım. peki ne oldu sonra?
    pişman oldum.
    çünkü kilo aldıktan sonra eski enerjikliğim gitti, astronot gibi hissetmeye başladım kendimi.
    spor felan demeyin çok düzenli kültür fizik yapmıyorsanız ki bizim gibi hayatı olanlar bazen kaptırır yaparlar sonra bırakırlar, mümkün değil kilo ile rahat hareket edebilmenin bir arada bulunması.

erken uykum gelmeye, yavaşlamaya, kendimi taşımakta zorlanmaya başladım. zorlanma derken zayıf halimin hafifliği ile karşılaştırıyordum hep, bir daha o enerjikliği bulamadım. bi hoplarsın öbür taraftasın, koşarsın hemen hızlanırsın istediğin zaman durursun istediğin kadar ayakta durursun bilmemne..

vesaire vesaire, ben pişman oldum zayıflığımdan şikayet ettiğime. hastalık derecesinde değilse zayıf olmak en güzelidir...

sen de şikayet etme tadını çıkar, hap map sakın bulaşma doğal şeylerden yemeye bak, bu söylediklerimi sonra mumla ararsın.

• bende 1,77boy 66 kiloydum
    sigarayı bıraktım 85 kilo oldum
    sigara içiyorsan sigarayı bırak
  • bol yağlı yemek önerileride ne oluyor. birkaç kilo alman fena olmaz ama bunu vücudunu çalıştırarak yapmalısın yani metabolizmanı harekete geçir. muhtemelen spor yapmıyorsun. bende yazın 61,5 kiloydum ve boy olarak 180. şimdi 67 kiloyum. kilo alacaksan yavaş ve sağlıklı bir şekilde al.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.