Şimdi Ara

Kilo almam lazım ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
2.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Zeen

quote:

Orijinalden alıntı: darkness187

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkness187

quote:

56 57 kiloyla anca kemiklerin güçlüdür belli bir şey yapabılırsın ama kendini güçlü sanma demirden olman lazım o kiloyla güçlü olman için

bende lise bittiğinde 1.85 55 kiloydum cırpı gibiydim bacaklarım leylek gibiydi ardan 3 sene geçti şimdi 73 kiloyum. yinede zayıfım ama toparladım eve 100 liraya mekik sehpası al. Markası Delta bende o var güzel cok kullanıslı. 100 lira civarında sanırım fiyatı dökme dumbıll seti al 30 kiloluklardan. 1 sene başka masraf yapmana gerek yok.

ilk 3 ay ek toz kullanma bir işe yaramaz.3 ayından sonra karbonhidrat tozları var gainerlar onlardan almaya başlarsın.

Salona gitmeden en ucuz kilo alma yöntemını sana söyledım.Bundan daha ucuz daha değişik bir şekilde evde kilo alamazsın.Spor yapmadanda yemen içmen aldıgın tozlar bir işe yaramaz haberın olsun. Basacaksın ölümüne başka soracagın şey varsa detaylı anlatırım.şimdi kabul üstü yeni sporculara anlatılacak tarzda anlatmaya çalıştım

dostum super tavsiyeler bunlar.

ozellıkle masraf konusu cok iyi geldi,150 falan kapatırım galıba,ilk 3 ay gainer almayım dedım emınsın degılmı _

Bence gerek yok kendin hissetmeye calıs ne ihtiyacın olduğu zamanı ama ilk 3 ayı normal besinle çıkarabilirsin düşüncem

Mekik sehpası hepsi burada falan vs sitelere bak 100 TL kapına getiriyolar 3 gün çok sağlam bir şey mekikte çekersin istediğin göğüs omuz sırt kol hareketlerinide üzerinde yapabilirsin.

http://www.hepsiburada.com/liste/delta-power-machine-3-pozisyon-aci-ayarli-fonksiyonel-mekik-agirlik-calisma-sehpasi/productDetails.aspx?productId=spordelta121&categoryId=355453&SKU=SPORDELTA121&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dspordelta121%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253ddelta%255cu0020mekik%255cu0020sehpas%255cu0131%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

AL buda alabileceğin setlerden biri ama dökme tavsiye ederim bu attığım sana etrafı plastik biraz dandik olur.Ama yinede işini görür.

http://www.hepsiburada.com/liste/spin-40-kg-vinyl-dambil-set/productDetails.aspx?productId=sporvedscs551&categoryId=387329&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d353045%26fh_view_size%3d12%26fh_start_index%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_secondid%3dsporvedscs551%26fh_lister_pos%3d21%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001546%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001546_2147483635%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_60001546_2147483635_353045%257d%26fh_refview%3dlister

Al buda evde çalışma programın

http://www.bod****tr.com/vbforum/vucut-gelistirme-egzersiz-hareketleri/evde-sadece-2-adet-dumbell-ile-calisma-programi-yapilis-sekli-8554.html

Eğer ben calısıcam asla bırakmam diyorsan bu verdiklerim seni 1 sene götürür. zaten 1 sene basarsan 3 4 aydan sonrada aralıksız gainer almaya baslayıp beslenmeyede abanırsan.Seneye 70 75 kilo olabilirsin senin fiziksel yapınada bağlı tabi bu

Spor yapacağın günler mastürbasyon yapma.
    attığım body sitesinde kendıne gore programlar bilgiler edinebilirsin.Bu söylediğimden daha iyi bir şey istiyorsan malesef salon seni bekliyor hadi sağlıcakla kal

ikisinide alacam onumuzdekı hafta,ss koyarım bol bol..

programlarıda araştırıyorum şimdi kardeşim..bugun 3.5 km koştum hiç durmadan tempolu,1.5 ekmek yedim ama eve girdiğimde ölüydüm nasıl makarna yaptım bılmıyorum,sonra uyumuşum zaten..

çokmu zorlamışım ? 10 mekik 10 şınavda var.

Dambıllarda o sana attıgım linktekiler etrafı plastik dayanıksız olabılır içi zamanla toza dönüşebilir yani.Dökme dambıl almanı tavsıye ederım direk her tarafı demir kaya gibi aklında bulunsun sonra pişman olma onlar 20 30 lira daha pahalı oluyor ama daha iyiler emın ol

ben hocam koşmuyorum valla fitness yapacagım zaman açıkcası evde 2 dakka hafif tempoda salonu turluyorum açma germe yapıyorum. her yeri bi esnetiyorum sonra otuurp 60 60 60 3 set mekik cekıyorum. sonra direk ağırlığa giriyorum

çalışmaya baslayacagın zaman her haraketin set halinde olacak

5 6 hareketin olacak yavaş yavaş başla alana kadar ısındır kendıni

sınavını 4 kere 10 yap 4 set yani mekik sayını arttır

hocam dediğin gibi dumbell iyisinden alıyım,baya kullanacam zaten,mekikleri dun arttırdım 14 e çıktım şınav 12 oldu,çok az bılıyorum ama bu cıkıyor benden :D

ağırlık içinde kanepeyi tek elle kaldırmaya çalışıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ffbbsayy

boy 177 kilo 57 yaş 19Benim durum biraz genetik galiba.Ailecek bu yaşlarda çok zayıfmışız.Çok yemekle alakası yok camış gibi yiyorum çünkü.Zaten yağ olarak kilo almayı hiç istemem.Bu yazdan itibaren düzenli spor yaparak kas yapcam.70 kg olursam iyi olur.Bir de o gıda tozlarına hiç bulaşmayın bence.Doğal olarak beslenin.

neden bulaşmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

boy 177 kilo 57 yaş 19Benim durum biraz genetik galiba.Ailecek bu yaşlarda çok zayıfmışız.Çok yemekle alakası yok camış gibi yiyorum çünkü.Zaten yağ olarak kilo almayı hiç istemem.Bu yazdan itibaren düzenli spor yaparak kas yapcam.70 kg olursam iyi olur.Bir de o gıda tozlarına hiç bulaşmayın bence.Doğal olarak beslenin.

neden bulaşmayalım

Bıraktıktan sonra kötü oluyor diyorlar.Mesela protein tozu fln kullandıktan sonra sarkmalar oluyormuş.Araştırmadan kas yapcam diye almayın diye söyledim siz bilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

neden bulaşmayalım

Bıraktıktan sonra kötü oluyor diyorlar.Mesela protein tozu fln kullandıktan sonra sarkmalar oluyormuş.Araştırmadan kas yapcam diye almayın diye söyledim siz bilirsiniz.

Biraktiktan sonra sarkma lafi hurafe steroidde oyle oluyor protein tozunun zarari yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden bulaşmayalım

Biraktiktan sonra sarkma lafi hurafe steroidde oyle oluyor protein tozunun zarari yok

İşte bilmiyorum hocam araştırdıysan sen bilirsin.Ama vücudun doğal dengesini illa ki bozar.

• quote:

quote:

quote:

neden bulaşmayalım

Alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: bi elini ayağını indirbe

quote:

quote:

quote:

neden bulaşmayalım

Alakası yok.

tmm

• Her gun pizza.ye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.