Şimdi Ara

Kilo almam lazım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Protein tozu almayı dusunuyorum yinede..sigarayı bıraktım bu gece,yeter lan..

1.78 boy 56-57 kiloyum,yazın babamla iş yapa yapa vücüdum güclendi zamanla,mesela 75 kiloluk arkadaşla güreşiyoruz çok rahat deviriyorum,oyun bile oynayabılıyorum onunla..

istediğim 70 kiloya çıkmak..

1-düzenli beslenicem ama

kahvaltıda çiğ yumurta falan demeyin bana lütfen

2-spor salonuna para veremem,evde mekik falan ne kadar etkı eder ? el yapımı bışeyler yaparım ama yetenek var.

3-vücüdum genelde tüysüz fakat gogusumun ortasında sacma sapan acaıp kıl toplanması var ve bacaklarımda komple,bunlar kılo almamı yavaslatırmı..yavaslatırsa ne kadar etkı eder ? kılo alana kadar aldırabılırım.

Devlet hastanesinde diyetisyenler ücretsizse gidebilirim?değilse fiyat nedir ? gerçi onlar bana yok bal ye yok bilmem ne ye dicek,hepsı pahalı.çözüm sizde beyler.her hafta kilomu yazacam.

.sonra yardım edenlerden ankarada olanlara benden balgatta sınırsız köfte,sözüm sözdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness187 -- 21 Mart 2022; 14:14:26 >

• 1.76 boy 72 kiloyum, 25 kilo aldım tabi 2 yıl önce almıştım hala aynı kilodayım.
    ama ben yağ olarak aldım.birşey fark etmedi sadece aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

1.76 boy 72 kiloyum, 25 kilo aldım tabi 2 yıl önce almıştım hala aynı kilodayım.

yağ da olur,onu çalışır dağıtırım..yani sanırım :D nasıl aldın
  • boy 1.78 kilo 70.500
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roi-Aic

quote:

Orijinalden alıntı: darkness187

Arkadaşlar

para sıkıntısı OLAN biriyim,protein tozu almayı dusunuyorum yinede..sigarayı bıraktım bu gece,yeter lan..

1.78 boy 56-57 kiloyum,yazın babamla iş yapa yapa vücüdum güclendi zamanla,mesela 75 kiloluk arkadaşla güreşiyoruz çok rahat deviriyorum,oyun bile oynayabılıyorum onunla..

istediğim 70 kiloya çıkmak..

1-düzenli beslenicem ama

kahvaltıda çiğ yumurta falan demeyin bana lütfen

2-spor salonuna para veremem,evde mekik falan ne kadar etkı eder ? el yapımı bışeyler yaparım ama yetenek var.

3-vücüdum genelde tüysüz fakat gogusumun ortasında sacma sapan acaıp kıl toplanması var ve bacaklarımda komple,bunlar kılo almamı yavaslatırmı..yavaslatırsa ne kadar etkı eder ? kılo alana kadar aldırabılırım.

Devlet hastanesinde diyetisyenler ücretsizse gidebilirim?değilse fiyat nedir ? gerçi onlar bana yok bal ye yok bilmem ne ye dicek,hepsı pahalı.çözüm sizde beyler.her hafta kilomu yazacam.

.sonra yardım edenlerden ankarada olanlara benden balgatta sınırsız köfte,sözüm sözdür.

Ayni durumdayiz, 180 boy 60 kiloyum . Bu arada yaş kaç hocam ?

24 yaş hocam, kurtulalım sundan artık

• Birazdan gece yatmadan tıkın, gunde 2 litre kola ic 2-3 paket cips ye diyenler gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bestanden -- 22 Nisan 2013; 23:07:39 >
  • 1.si o gucle ovunme bildigin amelesin. 56-57 kiloyla sekilli bir vucudun olmaz cunku. Kilo almayip da calistigin her an amelelige bir tugla daha koyarsin.

2.si de yatirim yoksa kilo da yok. Ha annen iyi besler ama yediklerinin hepsi gobege gider. Kas olarak kilo alman lazim. Ya salona yazilacaksin ya eve set cekip onlarla calisacaksin. Gainer kullanacaksin. Pilav makarna nohut bulgura abanacaksin. Ton baligi, tavuk, peynir, yumurta, bal yiyeceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hols

boy 1.78 kilo 70.500

kaçtan 70 e çıktın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

Birazdan gece yatmadan tıkın, gunde 2 litre kola ic 2-3 paket cips ye diyenler gelir

kola sevmiyorum hocam ya en fazla 2 bardagım var,cips cok fena gotururum ama..ayrıca gece cok yerım,5 haşlanmış yumurta yediğimi bilirim yarım ekmekle.yarı tok karınla ama pek fayda gormedım,bi ara sırf yumurta patates ve meyve sebze abandım 2 hafta kadar .2 kilo aldım ama devam edememiştim..sağlıklı gorunuyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.R.O

1.si o gucle ovunme bildigin amelesin. 56-57 kiloyla sekilli bir vucudun olmaz cunku. Kilo almayip da calistigin her an amelelige bir tugla daha koyarsin.

2.si de yatirim yoksa kilo da yok. Ha annen iyi besler ama yediklerinin hepsi gobege gider. Kas olarak kilo alman lazim. Ya salona yazilacaksin ya eve set cekip onlarla calisacaksin. Gainer kullanacaksin. Pilav makarna nohut bulgura abanacaksin. Ton baligi, tavuk, peynir, yumurta, bal yiyeceksin.

haklısın sanırım,gurbetteyım öğrencılık :s salon imkansız , eve set çekmek kaç para tutar ?

gainer alırım,tavsıyen varmı.kalitelisinden alırım sorun olmaz yeterkı ona ayıracagım para bosa gıtmesın ?

tavuk,yumurta yıyorum elımden geldıgınce.bal bulursam yerim .

eyv
  • quote:

quote:

1.si o gucle ovunme bildigin amelesin. 56-57 kiloyla sekilli bir vucudun olmaz cunku. Kilo almayip da calistigin her an amelelige bir tugla daha koyarsin.

haklısın sanırım,gurbetteyım öğrencılık :s salon imkansız , eve set çekmek kaç para tutar ?

gainer alırım,tavsıyen varmı.kalitelisinden alırım sorun olmaz yeterkı ona ayıracagım para bosa gıtmesın ?

eyv

O zaman eve set değil de dumbell alabilirsin ama her hareket için farklı agırlıklarda dumbell gerekir. Sehpa da lazım.

Amacın sadece kilo almaksa, hafif göbegi de dert etmiyorsan, fazla para da çıkmasın diyorsan o zaman al bir gainer. Dymatize en uygun olanı. 5.5 kg'su 140-150 lira. 2 ay yeter. Aslında 3-4 ay da yeter ama ne kadar çabuk bitirirsen o kadar çabuk etki eder. Kapı barfiksi al bir de. Evde sınav, barfiks, mekik falan çekersin.

• quote:

quote:

quote:

eyv

O zaman eve set değil de dumbell alabilirsin ama her hareket için farklı agırlıklarda dumbell gerekir. Sehpa da lazım.

Amacın sadece kilo almaksa, hafif göbegi de dert etmiyorsan, fazla para da çıkmasın diyorsan o zaman al bir gainer. Dymatize en uygun olanı. 5.5 kg'su 140-150 lira. 2 ay yeter. Aslında 3-4 ay da yeter ama ne kadar çabuk bitirirsen o kadar çabuk etki eder. Kapı barfiksi al bir de. Evde sınav, barfiks, mekik falan çekersin.

bunlar guzel bılgıler,samırım burdan başlıcam.teşekkürler,

başka fikirleri olan

• Üstad aynı beni anlatmışsın benimde 1.78 boy 56-57 seviyelerinde geziyor kilom bende sigara içiyorum ama bırakılacak gibi değil sıkıntı stres kapı arkası barfiks almayı düşünüyorumda napsam karar veremedim

Kilo almam lazım !

Kilo almam lazım !

benim kafadansın usta 20 - 25 tl bu aletten alsam mı acaba kapı göçmesin

• Kardeş Sabah 3 tane rafadan yumurta yanına zeytın,peynır vs ama sakın çay içme ögle ise et türü ye eger para durumun varsa zaten bı tane butun tavuk en fazla 10 lira oglelerıde ıste et ye eger yakınlarda kosma alanı gıbı bı yer varsada hani hareket aletlerı olan yerde 1 saat yavas tempo kos sonra hareket aletlerıne gıt orda bıraz calıs aksamları karbonhıdratlı seyler bende tam bılmıyorum arastır karbonhıdratlı yyeeceklerı ama benım bıldıklerım pırınc,makarna vs tavsıye ederım bende zayıfım 1 kılo aldım amma duzenlı yapmalısın ve bıraz bol yemelısın.
  • Boy 1.85 , kilo 53 , yaş 18. Bu hafta spora yazılıp sigarayı bırakıcam bakalım ne olucak.
  • Gainer+spor olmadan o iş yalan kardeşim.
    188 boyla 55kg olduğum günleri bilirim, bende geçtim o yollardan. Sana tavsiyem GainBolic6000 veya HardlineProgainer alman.
  • 1,70 boy 60 kiloyum normalmi yaş 17?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

Üstad aynı beni anlatmışsın benimde 1.78 boy 56-57 seviyelerinde geziyor kilom bende sigara içiyorum ama bırakılacak gibi değil sıkıntı stres kapı arkası barfiks almayı düşünüyorumda napsam karar veremedim

Kilo almam lazım !

Kilo almam lazım !

O herife bakıp da vay anasını sırf o aletle nasıl vücut yapmış demeyin, imkanı yok yapamaz. Kas olarak almak istiyosan kendine önce dumbell seti,ufak bir bench sehpası alacaksın daha sonra ki aşamalar için halter için bar vs gelir. Yemeğe gelince karbonhidrat ağırlık beslen ama sağlıklı şeyler ye. Ayrıca senin protein tozuna değil serious mass, gainer gibi ürünlere ihtiyacın var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zmax

1.76 boy 72 kiloyum, 25 kilo aldım tabi 2 yıl önce almıştım hala aynı kilodayım.

yağ da olur,onu çalışır dağıtırım..yani sanırım :D nasıl aldın

hamur işi, kızartma, mantı, yeşil mercimek çorbası, makarna, ton balığı
    birçok şey tükettim.günlük kalorim eskiden 2000 ise sonraları 4000e çıkarttım.
    yağ olarak aldım yazın body başlıyorum zaten koşu yaparak kilo verip tekrar alacağım kas olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

Üstad aynı beni anlatmışsın benimde 1.78 boy 56-57 seviyelerinde geziyor kilom bende sigara içiyorum ama bırakılacak gibi değil sıkıntı stres kapı arkası barfiks almayı düşünüyorumda napsam karar veremedim

Kilo almam lazım !

Kilo almam lazım !

:D kapı göçer ben sana diyim :D

benım ev en az 30 yıllık,zaten duvarları lacivert şekillerle boyadım bide ev sahibi kapının kasası olmadıgını gorurse beni iyice s...r :D

ama denemeye değer bence ?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.