Şimdi Ara

Kilo almak için Gainer destek Vermek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba spor yapıoyrum ama bu sürectde kilo verdim ve biraz da zayıftım ztn kısaca 25 kilo civarı almak 3 aya fln halladerim diye düşünüyorum 18 yaşındayım gainer kullan diyolar sıkı beslenmeyle olurmuş bana uygun fiyatlı 150 civarı önerebilirmisniz bide nasıl kullanılır bilmiyorum veya şu saatde fln kullan diye (bide gainer karbonhidrat tozu mu demek )

ürün bulurusanınz link atarsanız mutlu olurum

• 3 ayda 25 kg nasıl alıcan

• unalercan17 U kullanıcısına yanıt

dostum günde 4 öğün yiyorum gains bile olmasa bile alırım ama hızlı olması iyi

• Gaineri kalorinin eksik kaldığı zamanlarda kullanacaksın. Ana öğün yerine destekleyici olarak kullanmanı tavsiye ederim, odağın beslenmede olsun.

• aynende güzel bi tane bulamadım dostum bide ben pek gainer sevmezdim ama ne olduğuju temelde biliyorum kullanımı fln yada hangisi iyi bi fikrim yok senin varsa güzel olur dostum

• Cevap bulamadım ama ben kendi araştırmamla buldum hardline progainer 5000 350 tl direkt kendi sitesinde de bulabilrisniz kullanımı ise süte veya suya ama süt olursa daha iyi tam yağlı (sütün veya suyun miktarı önemli değil ama içine tozu dötüğünüzde çok yoğun olmaması lazım) 1 ölçek atıp sıryala sabah öğle akşam ve uyumadan önce içeresniz sizi 25 - 30 gün idare eder eğer içeceği öğünden sonra için eğer öğünleri atlamyıp yeterince yerseniz ayda minimum 6-7 kilo alırsınınz bu değer minimum i, ve en önemlisi benimde sorunum olan günlük kalori ihtiyacını karşılama ben günde normalde 3200 civarı kalori alırım amam kilo almak için yeterli değil ve ben kilomu hep sabit tutuyorum ama siz hem az yiyip bunu kullanırsanız mutlak son gene kilo veririsiniz size tavsiyem öğün atlamayın ve en az 1 saat de bir karınızı doyurmaya çalışın ve bunu bir alışkanlık hale getirin üşenmeyin umarım yardımıcı olmuşumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.asi -- 11 Temmuz 2021; 13:20:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo ile kitap satmak ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.