Şimdi Ara

Kilo Verdim Ama Geri Alacam.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilo verdim ama geri almayı düşünüyorum. Diyet falan yapıyordum sporla beraber sıkıldım iyice. Kilolu da tipsizim zayıf da tipsizim. Bir de renkli gözlü falanım yani renkli gözlü beyaz tenli uzun boylu olup tipsiz olan ilk insan olabilirim. O yüzden madem iki türlü de tipsizim hiç sporla diyetle uğraşmayım ne yemekten kesicem kendimi salla gitsin.

• UP.
  • Poy kaç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnoldşırnaktahalayceker

Poy kaç
    189
  • Gözler bir de merkezi heterokromi yani normalde güzel gözükür. Ben bu şartlarda bile tipsizim. Allah daha ne yapsın olmuyorsa olmuyor.

Şöyle bir şey.

Kilo Verdim Ama Geri Alacam.

Netten buldum reel değil ama bunun aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RemyDeGourmont -- 15 Nisan 2019; 14:4:29 >
  • knk kilolu olunca yurunmuyo bile bir de yaz geliyor. diyeti falan birak saglikli beslen yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hynx

knk kilolu olunca yurunmuyo bile bir de yaz geliyor. diyeti falan birak saglikli beslen yeter.
    Ya bırak knk iyice sıkıldım. Bir kızla anonim konuşuyoruz nasıl bir şeysin diyor sayıyorum boy 189 , kilo 82 beyaz ten renkli göz dalgalı saç flan filan bk hayalinde ne güzel bir şey canlandı di mi? Fotoyu atsam dersin ki " birader bu özelliklerle bu kadar tipsiz olunabilir " dersin. O derece yani o yüzden salıyorum artık göbekse göbek, yanaksa yanak yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 ay da 32 kilo verdim
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin derdin dermanin kas yapmak ve adam akilli sac stili bulmak.Tavsiyem yanlari kazit sifirla ustleri uzat simdikinin kizlari bu tarz erkekleri sever ki tipinede bu tarz sac stili giderse bana dua edersin

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Senin derdin dermanin kas yapmak ve adam akilli sac stili bulmak.Tavsiyem yanlari kazit sifirla ustleri uzat simdikinin kizlari bu tarz erkekleri sever ki tipinede bu tarz sac stili giderse bana dua edersin
    Hocam evde zaten vücut ağırlığı ve yetecek kadar dambılla falan çalışıyorum ama öyle et , süt protein falan alamıyorum malum fiyatlar. O saç modeli de kafama uymaz büyük ihtimal o şekil daha çok üçgen ya da kare kafaya uyuyor benim kafa oval. Alnım geniş yani pek tutmaz gibi. Şu an saçlarımı uzatıyorum ama onlar da dalgalı desen dalgalı değil kıvırcık desen kıvırcık değil Ömer Çelakıl gibi dolanıyorum. Saçma sapan bir şey oldum.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Kendine yakisacak sac ve sakal stili bul derim gerekirse en unlu berberlere git paraya kiy sana yakisani yaptirt.Evde de fitness calisilmaz guzel kardesim bence bir salona git yazil hem orada kiz ortamida edinme ihtimalin var

Bu arada boy kilo senle ayniyim su an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreee23 -- 15 Nisan 2019; 19:24:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreee23

Kendine yakisacak sac ve sakal stili bul derim gerekirse en unlu berberlere git paraya kiy sana yakisani yaptirt.Evde de fitness calisilmaz guzel kardesim bence bir salona git yazil hem orada kiz ortamida edinme ihtimalin var

Bu arada boy kilo senle ayniyim su an
    Valla hocam sıkıntı da orada zaten param yok. Peder falan da vermiyor mecbur 2 ay sonra falan üni sınavım bitince burger'e falan girerim oradan aldığım parayla bir stil yapmaya çalışırım.

Hocam disiplin olarak eylülden beri toplasan 6-7 antrenman atlamamışımdır hasta vs. harici yani keyfi olarak. İrade kısmında sıkıntı yok ama beslenme olarak aynı. Şimdi ben gitsem salona öküz gibi antrenman yapsam eve gelip o proteini alamayınca bu sefer kas yıkımına uğrayacam e daha kötü olacak bu sefer. O yüzden gitmiyorum.

Tipin iyiyse o boy kilo ile iyi dikkat çekersin hocam. Eyvallah bu arada.

@Francisco Lachowski
    Boş verin hocam ben öyle sızlanıyorum işte. Sağ olun.

Evde fitness öle rahat olmaz hocam kendinizi kandırırsınız.adam akıllı bi salonda 3 ay düzenli gidin hoca gözetiminde öle toparlanırsınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Evde fitness öle rahat olmaz hocam kendinizi kandırırsınız.adam akıllı bi salonda 3 ay düzenli gidin hoca gözetiminde öle toparlanırsınız
    Olmuyor zaten hocam aslında eylül gibi 10 şınav falan çekiyordum şu an 40-45'e kadar çıktım. Yani etkisi oldu illa ki ama bir salon kadar olmadı tabi.
    Dediğim gibi hocam şuan mimkün değilse yazın yada üniye başlayınca başlayın 3 aylık salonu 150-200 liraya bulabilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Dediğim gibi hocam şuan mimkün değilse yazın yada üniye başlayınca başlayın 3 aylık salonu 150-200 liraya bulabilirsiniz
    Eyvallah hocam sağ olasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Levan Saginashvili

Bu mesaj silindi.
    Günde 12 kg gıda mi? Ufak at da inanalim Kayra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.