Şimdi Ara

Ben Neden Kilo Aldığımı Buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cips, fastfood bunları çok uzun zamandır yemiyorum 3 ayda bir yersem yerim o kadar veya kız arkadaşımla gezdiğimde dışarıdan yiyorum ama onlarda fastfood gibi yerler değil. Daha çok esnaf lokantasında sağlıklı şeyler yiyoruz veya balık yemeye götürüyorum onu arada.

Galiba sebebi anam.

Çok hamur börek, çörek yapıyor... Evden çalışmayla birleşince 100 kilo gıdı oluyor ama bunuda verecez 1 BARDAK SİRKELİ SUYA YENİLECEKLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 3 Haziran 2024; 15:38:39 >

• evet hamur işi kilo yaptırır.

ben de dışarıda yemek yeyince neden otomatik olarak kilo aldığımı buldum. çünkü dışarıda her yemek yediğimde azımsanmayacak miktarda ekmek ya da pilav yiyorum. yağlı olması da cabası.

evde ağırlıklı olarak: ana yemek + salata + az makarna şeklinde yiyorum. yani evde de makarna-pilav yiyorum ama dışarıya kıyasla çok az yiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Anam birde pirinç pilavı basiyor sürekli... Allahim... Salata yapacam cidden. Olmuyor böyle hamur, karbonhidrat. Yemin ederim kendimi sumo güreşçilerine döndürecem bu gidişle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabah kahvaltısı yapmadım,

Öğlen yemee yemedim.

Sadece puro ve yarım litre sek espresso içtim.

Açlık hissetmiyorum...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Backwoods iciyomusun hocam

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

Tekel bayiden 5' li paketi 150 TL olan çikolatalı ıslak puro...

• spor yapmadan kilo verilmez o yüzden veren varsa bile hemen geri alıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Verdim Ama Geri Alacam.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Ben sadece agirlik calisiyorum

hacı sen çilingirci-akşamcı tayfadansın. iksiri alınca açlığı unutabilirsin.

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

doğrusu o zaten. biraz kas koymalısın ki bazal metabolizman hızlansın. kolay kolay geri kilo alma

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    spor yapmadan şu oluyo: tartıda ölçülen kilo düşüş gösteriyo, ama, göbek gitmiyo. ne kadar zayıflarsan zayıfla göbeği tutuyo vücut.

çünkü spor yapmadan zayıflarken kalori açığını fazlaca vermek gerekiyo. bu da az yiyerek hafiften aç kalma periyotları yaşamayı gerektiriyo. böyle olunca vücut "kıtlık" modunu aktif ediyo. yani olağan üstü durumlarda yakmak üzere hörgüçteki yağları koruyo.

ama ben spor yaparak ve aç kalmadan yiyerek de kilo verdim. o zaman vücut şekle girdi ve göbeğim eridi. kas da yaptım, ve öyle sabah 5 yumurta öğlen tavuk göğsü gibi ekstram beslenmelere de girmedim. normal beslendim, sadece bi öğünde etli yiyodum o kadar. toz-moz da kullanmadım.

• Konu sahibi arkadaşa katılıyorum.

• 01001101 kullanıcısına yanıt

Hörgüç dediğin kürek kemiğinin olduğu bölge ise oradaki yağ dokusu kahverengi ve ekstrem kıtlık dönemlerinde kullanılmak üzere saklanır.

Metabolizmaya asla karışmaz...

• Kalori fazlası ile beslenirsen her türlü kilo alırsın.

yok hocam göbeği kastettim.

• Akşam eve gelmeden markete urgayıp kilosu 9 TL olan hıyardan ve kilosu 49₺ olan Migros tava yoğurdundan aldım.

3 şat viski üzerine önce 2 adet hıyar ardından yarım kilo yoğurt yedim, tıkadı…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi niye düzgün beslenmiyon kıllara bişey olursa nabarız

@Falsoluserttop

• Hiç bilmeyene anlatır gibi, babanı suçlamayı bıraktın şimdi suçlu anan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.