Şimdi Ara

KİLO ALMAMI SAĞLAYANA ÖDÜL VAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana verilen diyet şöyle...belki bunları yersem kilo yapar..diyette ne yok ki

sabah kahv:
    5 dilim krem peynirli ballı ekmek, 2 yada 3 haşlanmış yumurta
    50gr söğüş et(salam,sucuk,pastırma,sosis,jambon yada sucuk)
    50gr beyaz peynir,kaşar,zeytin(serbest)
    200gr amerikan salatası
    ara öğün : 1 bardak portakal suyu yada greyfurt suyu + 1 büyük muz
    öğle yemeği: ekmek (serbest) maksimum 10 dilim + pilav + balık ( veya et ) yoğurt
    15 dk sonra muz (büyük)
    akşam yemeği : 4 dilim ekmek,150 gr balık yada tavuk,1 porsiyon makarna,karışık bol limonlu salata
    15 dk sonra meyve salatası
    (1portakal elma kivi üzüm muz gibi)
    ara öğün : yatarken 1 kaşık pekmez yada bal,1 muz,300 ml süt

nasıl bugün uygulamaya başladım ama bu kadar yemeğe alışkın deilim nekadar istikrarım olur bilmiyorum

• Diyet bence ağır olmuş.

Yavaş yavaş yemeye alıştırılsa daha iyi olur. Çünkü ben denedim, yenmiyor. Mide almıyor bir süre sonra. Zorla tıkıştırınca sevdiğin şeylerden de tiksiniyorsun bir süre sonra..
  • Son 6 ayda çevreme göre baya kilo almışım.(Ben fark edemedim de)

Bence kola en büyük etmen.

Ayrıca mümkün olduğunca hareket etme
  • http://www.sdonmez.com/sf-index-of-Zayiflik_da_bir_sorun-cp-2_61.htm güzel bi site okuyun yararını görebiliriz belkim ben okadar şikayetçi değilimde az kilo alsam fena olmaz. Sağlıklıysanız problem değil size yeteni yiyorsunuz demektir ama yinede aşırı kilo gibi aşırı zayıflık hastalık olduğu için dikkat edilmesi gerekli ve ideal kiloda olmak gerektiği tavsiye edilir dediğim gibi yeterli eneriyi alıp bırakıyoruz ve kilo alamıyoruz. Benim yaptığım açlığım geçtiğinde doymadan sofradan kalkmak bu yüzden bence kilo alamıyorum :) Kendini bu yüzden kötü hissedenlere geçmiş olsun diyorum çok ara öğün yapın afiyet olsun :P

• quote:

Orjinalden alıntı: selinnn555

bana verilen diyet şöyle...belki bunları yersem kilo yapar..diyette ne yok ki

sabah kahv:
    5 dilim krem peynirli ballı ekmek, 2 yada 3 haşlanmış yumurta
    50gr söğüş et(salam,sucuk,pastırma,sosis,jambon yada sucuk)
    50gr beyaz peynir,kaşar,zeytin(serbest)
    200gr amerikan salatası
    ara öğün : 1 bardak portakal suyu yada greyfurt suyu + 1 büyük muz
    öğle yemeği: ekmek (serbest) maksimum 10 dilim + pilav + balık ( veya et ) yoğurt
    15 dk sonra muz (büyük)
    akşam yemeği : 4 dilim ekmek,150 gr balık yada tavuk,1 porsiyon makarna,karışık bol limonlu salata
    15 dk sonra meyve salatası
    (1portakal elma kivi üzüm muz gibi)
    ara öğün : yatarken 1 kaşık pekmez yada bal,1 muz,300 ml süt

nasıl bugün uygulamaya başladım ama bu kadar yemeğe alışkın deilim nekadar istikrarım olur bilmiyorum

arkadaşım bu kadar yemek yemeyi başarsam zaten kilo alırım. peki iştah nasıl açılır? bunu anlatacak olan yok mu?

• bende yiyemiyorum ki...sadece verilen diyet bu..ama iştah yok malesef :( iştah açıcı bi şurup almak lazım heralde..bi sorun daha var acıkmıyorum :(
  • Yazın daha zor işiniz. Kilo alma/verme sorunu olmayan bir insanın bile iştahı kesiliyor...
  • Yemek yiyipde kilo alamayanların yapması gereken ilk şey troid tahlili yaptırması arkadaşlar
  • arkadaşlar iştah açma yolunu bilen yokmu??
  • kardes çok kolay kilo almak git 1 hafta mcdonald dan ye alırsın 5 kilo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: punk89

hacı benim de boy 180 kg 62 idi, 1 haftada 64 oldum hardline nurtition diye bi ürün var süte karıştırıosn ondan iç 2 sefer günde, bi de hergün 1 kase fındık ye bi de sabah 2-3 tane yumurta haşla gerisi ne yiyosan aynen devam et 1 ayda 3-4 kg alırsın
    gerçi benim yaş 18 daha 4 yıl var 22 ye

O DEDİĞİN ÜRÜN ECZANELERDE SATILIYORMU? SAĞLIĞA Bİ ZARARI VARMI BU KONUDA BİLGİN VARMI?
    BEN GEÇEN SENE DİETİSYEN SAYESİNDE BİR HAFTADA GELİŞME SAĞLAMIŞTIM.
    YEDİKLERİMİ HEP Bİ CETVELE YAZIYORDUM, YANİ KONTROL ALTINDAYDI.

ARAÖĞÜNLERE AŞIRI DİKKAT EDİYORDUM. 6ÖĞÜN 3ANA 3ARA ÖĞÜN.
    MİDEM HİÇ BOŞ KALMIYORDU. ARAÖĞÜNLERDE YA FINDIN YA CEVİZ. YANINDA MEYVE. AKŞAM 4-5 GİBİ SÜT.
    SABAHLARI PEKMEZ HELVA YUMURTA
    ANA ÖĞÜNLERDE GÜNDÜZ ET AKŞAM SEBZE VEYA TAM TERSİ. GECE YATMADAN MEYVE YANINDA BÖREK VE TATLI YEMEZSEM YEDİKLERİM PEK İŞE YARAMIYORMUŞ. HEPSİ BELLİ MİKTARDA.OFFF UZUYORDA UZUYOR....

• bağırsak ve mide kurdu varmı yokmu diye bir kontorle git.

sonra hemen fitnese yazıl. Kırmızı eti ve sıvıyı bol tüket spora başlayınca.

Bak göreceksin o zayıf vücudun 6 ay içinde brad pitt gibi olur.

Zayıf adamalar spor yapınca ortaya çıkan vücut kızların daha hoşuna gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mr.respekt

bağırsak ve mide kurdu varmı yokmu diye bir kontorle git.

hacı dur şimdi kızları falan karıştırıp gaza getirme bizi bu bağırsak kurdu meselesi nasıl anlaşılır? belirtileri nedir? hastanede dahiliye ye mi gitmek gerek?

• quote:

Orjinalden alıntı: corneillus

quote:

Orjinalden alıntı: mr.respekt

bağırsak ve mide kurdu varmı yokmu diye bir kontorle git.

hacı dur şimdi kızları falan karıştırıp gaza getirme bizi bu bağırsak kurdu meselesi nasıl anlaşılır? belirtileri nedir? hastanede dahiliye ye mi gitmek gerek?

Anahtar kelime: Kız.

• ÖZELLİKLE GECELERİ YEMEN GEREKİR MAKARNA HAMUR İŞLERİ KOLA SABAHA KARŞI KALKIP BUNLARI YERSEN 1AYDA 10KİLO ALMASSAN GEL YANIMAAMA SAGLIKTA ÖNEMLİ TABİİ KİLO ALMAMANIN SEBEBİ SANIRIM ÇOK HAREKETLİ OLMANDIR HAREKETLİ OLUNCA NEKADAR YERSENYE YAKIYORSUN GEREKTİĞİ KADAR EVDEN ÇIKMA HERYERE ARABAYLA GİT BEN DENEDİM BAYAAA KİLO ALDIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

düzensiz beslen ve çitos, patos türü süper yağ içeren şeylerden bütün gün atıştır, bol bol da kola iç.

Bu belki kilo almak için bir yöntem olabilir ama bunlar vücud için tamamen zararlı olacak şeylerdir. Bence en mantıklısı bir uzmana danışıp onun yörüngeleri doğrultusunda hareket etmek olacaktır. Bu tür şeyler basit gibi görünsede ciddi sorunlar çıkarabilir. Mantıklı düşünmek lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: emre000

ÖZELLİKLE GECELERİ YEMEN GEREKİR MAKARNA HAMUR İŞLERİ KOLA SABAHA KARŞI KALKIP BUNLARI YERSEN 1AYDA 10KİLO ALMASSAN GEL YANIMA

alamazsam gelcem zaten yanınıza
  • baq sana mükemmel bi diyet listesi wercem 7 günde 7 kilo alcann
    kahwalltıı
    (çoq ağır olmaması içinn haafif şeyler seçtim)
    1 bardak ayran
    2 porsyon bol soslu makarna
    tatlı olrak 2 tane süper cornetto

ara öğünn
    2 porsiyon ekmek kadayıfı(kaymaklı olsun hemde en yağlı kaymaktann)

öğle yemeği
    2 porsiyon iskender(eğer lokantada yiğeceksen gorsondan bi kalıp tereyağı getirmesini söle bi de bol sosss)
    içecek:bira(bira çoq göbek yapar) eğer bira haramdır diosan ayran hani yayık ayranı wasr ya sakın ondan içme yağı azaltılmış onun çünkü hatta sen ayranına özel olarak tereyağıeritip koy)
    tatlı: sütlü tatlılar hariç her türlü hamur tatlısını yiğebilirsin(çünkü sütlü tatlıların kalori değeri düşük)
    sonunda keyif olarak 10 şekerli koca bi bardak çay

ara öğün
    1 porsiyon adana

akşam yemeği
    iştee
    öncelikle iştahının açılması için 2 tane çoq açı biber yiğecen bi de o berleri yemeden önce masanı güzel yemeklerle kuşat o iki sivri ve acı biberi yedikten sonra kendisi gelirr yemek yedikten sonra hemen yatt ki iyice hantallaşasın
    saat 2.00 gibi uyann

gece öğünü: 5 kutu aile boyu en yağlı cips 2 lt kola 2 porsiyon künefe

bide bi araştırma yapılmış bi tavuğu 15 gün ışığın altında uyutmuşlar tavuk 15 günde kesilecek kıvama gelmiş(pek inanmadım ammaa...)
    olsun sen yinede ışığın altında yatt
    EGZERSİZ PROGRAMII

elinden geldiğince az hareket et bi işi yapmak için küçük çocuklar gibi heweslenme
    her yemek ve araöğünden sonra uzan hatta başarabilirsen uyu
    bütün gün boyunca su deill en şekeri ne bulursan onu tükett
    SANA ŞAKA YAPTIM SAKIN BUNU UYGULAMA
    onun yerine sana bi vitamin tawsiye edeyim baq ismi seven seas bu bi balık yağı
    sne gidip onun vişnelisini alcan sonra işte eczacıya weya doktara sor nasıl kullanılıorr işte kullan ama işe yarıormuşş benim diyet programımıda azıcık uygulaa şöle köşeden köşedenn

• quote:

Orjinalden alıntı: minikfare

baq sana mükemmel bi diyet listesi wercem 7 günde 7 kilo alcann
    kahwalltıı
    (çoq ağır olmaması içinn haafif şeyler seçtim)
    1 bardak ayran
    2 porsyon bol soslu makarna
    tatlı olrak 2 tane süper cornetto

ara öğünn
    2 porsiyon ekmek kadayıfı(kaymaklı olsun hemde en yağlı kaymaktann)

öğle yemeği
    2 porsiyon iskender(eğer lokantada yiğeceksen gorsondan bi kalıp tereyağı getirmesini söle bi de bol sosss)
    içecek:bira(bira çoq göbek yapar) eğer bira haramdır diosan ayran hani yayık ayranı wasr ya sakın ondan içme yağı azaltılmış onun çünkü hatta sen ayranına özel olarak tereyağıeritip koy)
    tatlı: sütlü tatlılar hariç her türlü hamur tatlısını yiğebilirsin(çünkü sütlü tatlıların kalori değeri düşük)
    sonunda keyif olarak 10 şekerli koca bi bardak çay

ara öğün
    1 porsiyon adana

akşam yemeği
    iştee
    öncelikle iştahının açılması için 2 tane çoq açı biber yiğecen bi de o berleri yemeden önce masanı güzel yemeklerle kuşat o iki sivri ve acı biberi yedikten sonra kendisi gelirr yemek yedikten sonra hemen yatt ki iyice hantallaşasın
    saat 2.00 gibi uyann

gece öğünü: 5 kutu aile boyu en yağlı cips 2 lt kola 2 porsiyon künefe

bide bi araştırma yapılmış bi tavuğu 15 gün ışığın altında uyutmuşlar tavuk 15 günde kesilecek kıvama gelmiş(pek inanmadım ammaa...)
    olsun sen yinede ışığın altında yatt
    EGZERSİZ PROGRAMII

elinden geldiğince az hareket et bi işi yapmak için küçük çocuklar gibi heweslenme
    her yemek ve araöğünden sonra uzan hatta başarabilirsen uyu
    bütün gün boyunca su deill en şekeri ne bulursan onu tükett
    SANA ŞAKA YAPTIM SAKIN BUNU UYGULAMA
    onun yerine sana bi vitamin tawsiye edeyim baq ismi seven seas bu bi balık yağı
    sne gidip onun vişnelisini alcan sonra işte eczacıya weya doktara sor nasıl kullanılıorr işte kullan ama işe yarıormuşş benim diyet programımıda azıcık uygulaa şöle köşeden köşedenn

İnsanı tiksindirmeyen cinsen olan sayın Minik Fare, çok neşelisin belli, Maşallah. Ama kişi bunları uygulayınca alacağı kilo çok şekilsiz durmaz mı? Kilonun yağ olarak alınması pek hoş değil, yakışıkalması için %80 kas, arta kalanın yağ şeklinde alınması gerekiyor. Yazdığın yazıda kas aldıracak bir etkinlik yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 21 Temmuz 2007; 8:59:26 >

• ewt çoq neşeliyimdir . ama zaten belirttim benim bütün bu sölediklerim şaka die bi de vitamin önerdim seven seas diye... bence bi benim sölediğim vitamini dene.. tabii önce doktoruna danışş... ya da diyetisyene git.... sen şimdi dieceksin bu diyetisyenler kilo werdirıor bana ne faydası warr die ama diyetisyenlerin sağlıklı kilo aldırma programlarıda war.. doktora git insan forumda derman mı bulurmuş ama burda doktor olan warsa cewap wersin.. dayanamıorm zayıf insanlara

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.