Uzun yıllardır gerçekletirmek istediğim bir gıda işiyle ilgili bir yer kiraladım. Yandaki dükkanın kiracısı çıkınca (3ay da sürebilir 12 ay da) iki yeri birleştireceğim ancak o zamana kadar zaten dünyanın kirasının verdiğim şehrin en işlek caddesinde bulunan (istanbu'lun Şişli-Osmanbey'i gibi) 20 m2'lik dükkanda en azından kirasını çıkarsın gözüyle baktığım (aylık 2500TL) dekor falan gibi ağır masraflı işlerle çok uğraşmadan bir işe yapmak istiyorum. Bu iş geçici bir olacak ve süresi de belli değil tabi.
Aklıma İstanbul'da 5 liraya tişört 10 liraya kot satan sosyete pazarı da denen yerle geldi. O paralara sattıklarına göre çok daha ucuza alıyorlardır. Tabi bu her hangi bir bilgimin olmadığı bir sektör.
Mesela gençlerin tercih ettiği baskılı tişörtler, kapüşonlular, eşofman, nijeryalıların sattıkları 5 liralık saatler vs..
Bilgisi olanlar vardır belki diye düşünerek buraya sormak istedim.
Veya başka iş önerisi olan varsa onu da değerlendirebiliriz. Bunu yazarken aklıma parfüm geldi. Ama dekorasyon gerekebilir gibi. Neyse benin düşünemediğimi siz düşünürsünüz diyorum ve topu size atıyorum :)
Tabi ha deyince elimizdeki mallardan kurtulup asıl projenin çalışamlarına başlamamıza da olanak vermeli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme