Şimdi Ara

Kilo problemi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bilgisayardan dolayı 4 seneden beri kiloluyum ve çok asosyaldim ama bunun bedelini kilo alarak ödedim heralde.

Yaş 15
    Boyum 1.78cm
    Kilo 85.2

Salı günü Fitness-Body e başladım Hafta içleri hergün günde 1 saat hocanın yaptığı programı takip ediyorum kilo vermemi hızlandırabilecek egzersizler yada diyet biliyorsanız benimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum.Ekmeği neredeyse tamamen kıstım.Cips-aburcubur 0 a indirdim diyebilirim.

Eklenti.
    +Asosyalliği neredeyse tamamen yendim bilgisayarları kaldırıyorum
    +Geçen Sene 94,6 kiloydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poFF.. -- 26 Eylül 2010; 20:42:35 >

• öncelikle öyle fazla bi kilon yok.Bence daha çok cardio yapmaya bak 2-3 ayda eski formunu yakalarsın,pek kasmana gerek yok,egzersiz olarakta hocanın verdiklerini yapman yeterli olacaktır ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasLee

öncelikle öyle fazla bi kilon yok.Bence daha çok cardio yapmaya bak 2-3 ayda eski formunu yakalarsın,pek kasmana gerek yok,egzersiz olarakta hocanın verdiklerini yapman yeterli olacaktır ;)

Cardio derken birazdaha açabilirmisin.Günlük 2 km yürüyorum ek olarak
  • Hacı sende kilo yok abartma Tavsiyem sabah kahvaltına yap güzelce öğlende bir çorba iç.Açıkırsan eğer yeşil elma ye.Sonrasında ekmek,pilav,makarna ve unlu mamülleri kes.Günde bir saat yürüsen bile yeterli ben hiç yürümeden iki ayda 15 kilo verdim.Kilo vermek kolay ama irade lazım.
  • yani body ye fazla girme,öncelikle senin zayıflaman lazım.20 dk koşu bandında koş ve hocanla konuş sana fazla ağır bir program vermesin,öncelikli olarak düzenli cardio yapman yeterlidir.birde hafta içi her gün değilde,pazartesi git salı gitme,böyle yap vücuduna o kadar fazla yüklenme,yemene dikkar et.Yağsız yemeğe çalış,bol protein al....

Not:Cardio [Koşu,bisiklet vb.]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Hacı sende kilo yok abartma Tavsiyem sabah kahvaltına yap güzelce öğlende bir çorba iç.Açıkırsan eğer yeşil elma ye.Sonrasında ekmek,pilav,makarna ve unlu mamülleri kes.Günde bir saat yürüsen bile yeterli ben hiç yürümeden iki ayda 15 kilo verdim.Kilo vermek kolay ama irade lazım.

Göbeğim baya var =(
    Teşekkürler yorum için
    İp atlasam ne gibi etkisi olur ? günde 300 kere ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeksasLee

yani body ye fazla girme,öncelikle senin zayıflaman lazım.20 dk koşu bandında koş ve hocanla konuş sana fazla ağır bir program vermesin,öncelikli olarak düzenli cardio yapman yeterlidir.birde hafta içi her gün değilde,pazartesi git salı gitme,böyle yap vücuduna o kadar fazla yüklenme,yemene dikkar et.Yağsız yemeğe çalış,bol protein al....

Not:Cardio [Koşu,bisiklet vb.]

Hocanın Verdiği programı yazayım tam isimlerini bilmiyorum ama anlatırsam anlarsınız.
    10 Dk yürüme pedalı gibi bişey var adını hiç bilmiyorum Hızı farketmiyo
    10 Dk Koşu bandı ama en fazla tempolu yürüyüş yap diyo.
    24x lat machine pull down 30 kilo
    24x mekik
    24x aşağıdan yukarı doğru 30 kiloluk (isim bilmiyorum)
    24x yukarıdan aşağı doğru 30 kiloluk ( '' )
    24x Baldır için
    4' bel döndürme

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    geçen yıl açıldı
    Kilo Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poFF..

quote:

Orijinalden alıntı: Dönüşüm

Hacı sende kilo yok abartma Tavsiyem sabah kahvaltına yap güzelce öğlende bir çorba iç.Açıkırsan eğer yeşil elma ye.Sonrasında ekmek,pilav,makarna ve unlu mamülleri kes.Günde bir saat yürüsen bile yeterli ben hiç yürümeden iki ayda 15 kilo verdim.Kilo vermek kolay ama irade lazım.

Göbeğim baya var =(
    Teşekkürler yorum için
    İp atlasam ne gibi etkisi olur ? günde 300 kere ortalama

Hocam sporda önemli ama bu iş boğaza bakar yemeyeceksin ben çok aç kaldığımı hatırlıyorum ama yemedim ve zayıfladım.İradeni kullan öğlenden sonra yeme ayrıca su içmek zayıflatıyor diyorlar inanma sakın hiçbir etkisi yok.Bisiklete bin hem eğlenir hemde kalça kısmındaki yağları eritirsin aynı zamanda ip atlamakta çok büyük bir etki yapar.

Ayrıca bilmiyorum ama göbeğin varsa body çalışmayı tavsiye etmiyor herkes cardio çalışılmalıymış.

• Hocam sen zayıflamak istiyosan body gitme.Çünlü yagları yakcan sonra kasa çevircen sonuç yine aynı kilodosun ama göbegin olmaz
  • Kayıt olurken hocaya kilo vermek için geldim dedim oda bu programı yaptı bende hiçbirşey demedim Konuşup 25 dk koşu bandı - 25 dk yürüme pedalını kullansam dahamı iyi olur benm için son 5 dk da mekik ?
  • Dostum aynıyız nerdeyse tabi 2 sene önceme bakarsak =)
    Öncelikle şunu belirtiyim body building yaptın,kiloyu verdin,bulk oldun ,dedin aha tamam tam istediğim gibi süperim ve bıraktın.
    iş burda kopar,eğer istediğin gibi kalmak istiyorsan devam edeceksin.85 kiloymuşsun 3 ay yap 78 olursun yağlar gider kas olur vs vs.Ama bıraktığında 95-100 e yolun var,Neden?Çünkü sen spor yaparken yüksek derecede enerji harcıyorsun ve hemen yemeklere dayanıyosun alışkanlık haline gelir ve sen sporu bıraktığındada bu bu şekilde devam eder.Çünkü kendimde yaşadım,arkadaşlarımda da böyleydi bu hep böyle olur bana inan.Boşuna gitmişsin spor salonuna.ETIFORM ve 2 ay yap 70 kilosun.Tarifini istersen özelden yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: $$T3$$

Dostum aynıyız nerdeyse tabi 2 sene önceme bakarsak =)
    Öncelikle şunu belirtiyim body building yaptın,kiloyu verdin,bulk oldun ,dedin aha tamam tam istediğim gibi süperim ve bıraktın.
    iş burda kopar,eğer istediğin gibi kalmak istiyorsan devam edeceksin.85 kiloymuşsun 3 ay yap 78 olursun yağlar gider kas olur vs vs.Ama bıraktığında 95-100 e yolun var,Neden?Çünkü sen spor yaparken yüksek derecede enerji harcıyorsun ve hemen yemeklere dayanıyosun alışkanlık haline gelir ve sen sporu bıraktığındada bu bu şekilde devam eder.Çünkü kendimde yaşadım,arkadaşlarımda da böyleydi bu hep böyle olur bana inan.Boşuna gitmişsin spor salonuna.ETIFORM ve 2 ay yap 70 kilosun.Tarifini istersen özelden yazarım.

İyi olur zahmet olmazsa. Ama düzensiz spor vermek de daha fazla zararı olucağı için bu yola başvurdum

• Tamam yazıyorum şimdi.İnş istediğin kiloya düşersin bu aralar bende kilo aldım 1 ay yapmayı planlıyorum.
  • İnşallah Saol sende
  • PM attım
  • Evinizde Sporun Adresi Voit Fitness ...

Voit Fitness Aletleri %10 + %5 indirim kodu : NEWY5 ...
  • 15 yaşındayım ve 92 kiloyum. boyum 1.62 falandır. + sen okulada gidiyosundur, benn okuluda terk ettim. ve asosyellik tavan yaptı.

şimdi sölesene hangimizin durumu daha kötü ?
  • çok fazla kilolu değilsin. ss isterük ayrıca. Sen nasılsın bilmiyorumda genelde kilolular sempatik oluyo ağzın laf yapıyosa eger.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poFF..

Merhabalar.
    Bilgisayardan dolayı 4 seneden beri kiloluyum ve çok asosyaldim ama bunun bedelini kilo alarak ödedim heralde.

Yaş 15
    Boyum 1.78cm
    Kilo 85.2

Salı günü Fitness-Body e başladım Hafta içleri hergün günde 1 saat hocanın yaptığı programı takip ediyorum kilo vermemi hızlandırabilecek egzersizler yada diyet biliyorsanız benimlede paylaşırsanız çok mutlu olurum.Ekmeği neredeyse tamamen kıstım.Cips-aburcubur 0 a indirdim diyebilirim.

Eklenti.
    +Asosyalliği neredeyse tamamen yendim bilgisayarları kaldırıyorum
    +Geçen Sene 94,6 kiloydum

panpa sen olayı çözmüşsün.

ihtiyacın olan tek şek devamlılık. devam ettiğin sürece değişimi göreceksin ve daha mutlu olacaksın.

• Body yap ama bırakırsan kötü olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.