Şimdi Ara

kilo sorunu intihara yaklaştım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabırlı ve azimli olan hep kazanır. Unutma bu lafı
  • Hergün 2km koş az ye yeter kardes
  • boynunu kır kesin çözüm ...
  • yıllardır 60 kiloyum bana 20 kilo ver be kardaş :)
  • geçen günde kızın biri sınavı kazanamadım diye intihar etmişti afedersin dünya .... değil

bu arada boy 1.72 kilo 49

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 21 Ağustos 2010; 3:07:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

intihar et..

+1

lan gece gece

• Kilolu insanlar genellikle başkalarına hep sempatik gelir. Benim tanıdığım tüm kilolu arkadaşlarım herkes tarafından çok sempatik bulunurdu. Hepsi böyle güler yüzlü komik kişiliklerdi. Eğer konuşma yeteneğin varsa ona birazda öz güven kat ve ortaya hayatla ve kendisiyle barışık sempatik bir çocuk ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKoc

arkadaşlar ben 14 yaşındayım spor yapmama rağmen az yememe rağmen göbeği eritemiyorum hastalığımmı var artık intihar edecem bu yüzden geçen sene teşebbüs ettim bileklerimi kestim.

Yahu daha yaşınız kaç ve neleri takıyorsunuz kafaya.
    Zaman ilerledikçe hayata dair öyle şeylerle boğuşacaksın ki bu takıntını hatırlarsan sana çok anlamsız gelecek.
    Seni gerçekten çok mutsuz ediyorsa mutlaka profesyonel bir yardım al, diyetisyene filan git bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tavus

Kilolu insanlar genellikle başkalarına hep sempatik gelir. Benim tanıdığım tüm kilolu arkadaşlarım herkes tarafından çok sempatik bulunurdu. Hepsi böyle güler yüzlü komik kişiliklerdi. Eğer konuşma yeteneğin varsa ona birazda öz güven kat ve ortaya hayatla ve kendisiyle barışık sempatik bir çocuk ortaya çıkar.

+1
  • o değil ortalık çakma house doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Mirliva.

o değil ortalık çakma house doldu

house a laf yok
  • Dostum 14 yaşındasın daha , bende senin yaşlatındayken ilaç kullanıyordum (kortizon) ama sonra yaşım büyüdükçe boyum attı.1,86 oldum şimdi, kilo var ama belli olmuyo. Yani daha gelişecekin ,boyun uzucak,belki yapılı birisi olacaksın.
    Sırf kilo yüzünden şu mübarek günde böyle kötü şeyler düşünme sabret biraz
    Çok sıkınıtı yapıyosan ailene söyle doktora git. Metobolizman yavaştır belki yardımcı olurlar.
  • Tek mermi çözer bu işi ,takam kafana
  • birini sev. imkansız aşk olsun. açıl ona her defasında terslen. sigaraya içkiye başla sinir stres yap onun yüzünden. mümkünse bi de ona yakışıklı bi arkadaş ayarla. o bilmesin. iyice sinir ol.

sonra artık duruma göre 60 mı istersin 70 mi istersin hangi kiloyu istersen ona düşersin
  • Sabır
  • ben de senin gibiydim bence sen de diyete başla. 100 kilodan 85 e indim.halada veriyorum. ekime kadar 75 oluurm sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Love3tc

Spor salonuna yazıl sabırsız biriysen bu işe başlama ama şimdi kilo vermezsen kızlara elvada iş hayatına elveda diyebilirsin şişkocum

kilo sorunu intihara yaklaştım!

adamın neden umudunu kırıyorsun.

öncelikle güzel kardesim kendinle barısık olacaksın.Ve inanark yapacaksın bu işi.Zayıflayacağım diyeceksin Ve zamanla Kilolarından kurtulup gideceksin yasında daha 14 müş zaten askerliğin felan var daha oho vücudun çok değişime uğrayacak zaten.

• millet ne sorunlarla uğraşıyo her gün ne acılar çekiyo sen gidip 2 yağın var bi tarafında diye intihar etcem diye ağlıyosun . yazık ya . çok zor bir şey sanki yağları eritmek git bi spora başla azimliysen yaparsın . dünyanın sonu sanki hey Allah ım ne insanlar var ya .
  • quote:

Orijinalden alıntı: koorn

millet ne sorunlarla uğraşıyo her gün ne acılar çekiyo sen gidip 2 yağın var bi tarafında diye intihar etcem diye ağlıyosun . yazık ya . çok zor bir şey sanki yağları eritmek git bi spora başla azimliysen yaparsın . dünyanın sonu sanki hey Allah ım ne insanlar var ya .

+99999999999999
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_the_answer

tamam sen atla ben gelıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savarana -- 23 Ağustos 2010; 1:54:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.