Şimdi Ara

... : ... KİLO VERME GÜNLÜĞÜM ... : ... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
4
Favori
3.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2012 nin Agustosun ortalarında başlamıştım Ekimin başına kadar o zamanki muazzam bir irade başladım dukan diyetine.45 günlük süreç içerinde 11 kg vermiştim bende ama sabah akşam ayrı gidiyordum sporu bol zamanım oldugu için arada kaçamak yapmıyordum degil ama kendi dondurmamı kendim yapıyodum tatlandırcı ile azminizi tebrik ediyorum.bu aralar tekrar başladım ama diyete degil spor olarak yazın gelmesi ile tekrar başlamayı düşnüyorum diyete hepinize kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

hocam sana program hazırlıycam

sabah peynir ye zeytin ye tam tahıl ekmek ye 1 dilim kahve iç 1 litre su iç

öğlene kadar 1.5 litre daha su iç

öğlen yağsız tavuk ye az bişey ceviz yiyebilrsin bide 1-1.5 litre su

akşama kadar 1 meyve ye 1.5 litre su

akşam sadece 1 kahve iç başka bişey yeme en az 1 litre daha su iç

yatmadan öncede 1 litre su iç

spor salonunada git ayrıca kardiyo yap yağ da yak diyetle yağ yakman çok zor

günde 9.5 lt su.
    max. 2 güne su zehirlenmesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baykus Reyiz~

quote:

günde 9.5 lt su.

6 litre oluyo hocma ve ben sürekli içiyorum 4-5 litre ice tea içtiğimde oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baykus Reyiz~

quote:

günde 9.5 lt su.

6 litre oluyo hocma ve ben sürekli içiyorum 4-5 litre ice tea içtiğimde oldu

hacı cidden fazla be. ben 3 falan içiyorumdur. bana bile fazla geliyor mesela.
    tuvaletten çıkamazsınız yeminle..

• 18/04/2013 tarihinde dördüncü diyetisyen randevusunu gerçekleştirdim. İlk randevuda 107,1, ikinci randevuda 103,1, üçüncü randevuda 101,0 olan ağırlığım 99,5 kiloya inmiş. Önceki randevuda 2 kilo kas kaybı söz konusuyken bu kez 1 kilo kas artışı, 2,5 kilo yağ azalışı olmuş. Moraller düzgün anlayacağınız. Çünkü 13 günlük periyotta yürüyüş ile kardiyo çalışmalarını, mekik, dambıl hareketleri ile ağırlık çalışmalarını artırdım. Vucudumdaki güç artışını hissedebiliyorum. Kondisyonum arttı. Metabolizmam hızlandı.

Kilo kaybı diyete başladığım günden itibaren 7,6 Kg. Bu kilo kaybının 0,7 Kg'si kaslardan, 6,4 Kg'si yağdan, 0,5 Kg'si ise vucut suyunun azalması ile sağlandı. Yani kilo kaybına rağmenvucutta herhangi bir çökme, sarkma söz konusu değil. Dambıl, mekik, şınav gibi güçlendirici çalışmalar sayesinde biraz daha dik, biraz daha fit bir görünüme kavuşmaya başladım. Daha önce her yeni gördüklerinde "çok kilo aldın sen" cümlelerinin yerini "kaç kilo verdin" cümleleri almaya başladı. Kemer tokası iki kademe geriye geldi. Daha bir buçuk ay önce aldığım takım elbise bol olmaya başladı.

Her şeyden daha önemlisi sindirim sistemim çok rahatladı. Mide yanması ( reflü, ülser ) rahatsızlığım vardı, uzun zamandır akşam yemeğni geciktirmediğim sürece hissetmiyorum. Karnımda şiş olurdu, inanılmaz rahatım şimdi. Artık diyete kilo vermeme vesile olan bir olgu olarak bakmak yerine sağlıklı bir yaşam tarzı olarak bakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

18/04/2013 tarihinde dördüncü diyetisyen randevusunu gerçekleştirdim. İlk randevuda 107,1, ikinci randevuda 103,1, üçüncü randevuda 101,0 olan ağırlığım 99,5 kiloya inmiş. Önceki randevuda 2 kilo kas kaybı söz konusuyken bu kez 1 kilo kas artışı, 2,5 kilo yağ azalışı olmuş. Moraller düzgün anlayacağınız. Çünkü 13 günlük periyotta yürüyüş ile kardiyo çalışmalarını, mekik, dambıl hareketleri ile ağırlık çalışmalarını artırdım. Vucudumdaki güç artışını hissedebiliyorum. Kondisyonum arttı. Metabolizmam hızlandı.

Kilo kaybı diyete başladığım günden itibaren 7,6 Kg. Bu kilo kaybının 0,7 Kg'si kaslardan, 6,4 Kg'si yağdan, 0,5 Kg'si ise vucut suyunun azalması ile sağlandı. Yani kilo kaybına rağmenvucutta herhangi bir çökme, sarkma söz konusu değil. Dambıl, mekik, şınav gibi güçlendirici çalışmalar sayesinde biraz daha dik, biraz daha fit bir görünüme kavuşmaya başladım. Daha önce her yeni gördüklerinde "çok kilo aldın sen" cümlelerinin yerini "kaç kilo verdin" cümleleri almaya başladı. Kemer tokası iki kademe geriye geldi. Daha bir buçuk ay önce aldığım takım elbise bol olmaya başladı.

Her şeyden daha önemlisi sindirim sistemim çok rahatladı. Mide yanması ( reflü, ülser ) rahatsızlığım vardı, uzun zamandır akşam yemeğni geciktirmediğim sürece hissetmiyorum. Karnımda şiş olurdu, inanılmaz rahatım şimdi. Artık diyete kilo vermeme vesile olan bir olgu olarak bakmak yerine sağlıklı bir yaşam tarzı olarak bakıyorum.

şimdi nasıl kilo durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Orijinalden alıntı: UYAKSOY

18/04/2013 tarihinde dördüncü diyetisyen randevusunu gerçekleştirdim. İlk randevuda 107,1, ikinci randevuda 103,1, üçüncü randevuda 101,0 olan ağırlığım 99,5 kiloya inmiş. Önceki randevuda 2 kilo kas kaybı söz konusuyken bu kez 1 kilo kas artışı, 2,5 kilo yağ azalışı olmuş. Moraller düzgün anlayacağınız. Çünkü 13 günlük periyotta yürüyüş ile kardiyo çalışmalarını, mekik, dambıl hareketleri ile ağırlık çalışmalarını artırdım. Vucudumdaki güç artışını hissedebiliyorum. Kondisyonum arttı. Metabolizmam hızlandı.

şimdi nasıl kilo durumu

03/06/2013 tarihindeki diyetisten randevuma göre ağırlığım 92,6 Kg. Diyete aynen devam ediyorum ancak bir taraftan hızlanan metabolizmam sayesinde , diğer taraftan hızlı kilo kaybının önüne geçmek amacıyla artık haftada bir gün serbest bir şekilde yememe müsade edildi. Ayrıca diyet listesine pilav ve ekstra meyve ilavesi yapıldı. Dün itibariyle 91,5 Kiloyum.

Bu aralar yoğun iş temposu nedeniyle spor yapma sıklığını azalttım. İlk günlerdeki spor rutinine geri dönsem belki daha hızlı bnir şekilde kilo verebilirim. Ancak hızlı kilo kaybı istenmeyen bir durum olduğu için sporu ağırdan almak işime geliyor.

• Daha fazla gelişme var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cag_a_tay

1 - İŞTE YİNE BAŞLIYORUM!...

O kadar çok şey var ki söyleyecek ancak tam olarak nereden başlamam gerektiğini bilemiyorum...Sanırım sade ve açık bir şekilde konuşmam en iyisi olacak..

ŞİŞMANIM!!

Ne yazık ki sayısız diyet deneyerek çok kilo vermiş ancak o kiloların fazlasını da geri almış bir OBEZ' im.

Şu anda eğilemediğim için bağcıklarımı bağlayamayacak durumdayım...Yüzüstü yattığımda ise nefes almakta zorlanıyorum..Hergün neredeyse hep aynı kıyafetleri giyiyorum çünkü bana olan tek kıyafetler onlar..

Kendime olan daha büyük beden kıyafetler almamamın nedeni ise "Zayıfladığım zaman kocaman kıyafetlerim olsun istemiyorum" düşüncesi..

...ancak işin acı kısmı..şu anda bana olan o tek tük kıyafetlerim bile dar gelmeye başlıyor..

Kimbilir kaçıncı kez, insanların "Kilo Almışsın" demelerinden bıkıyorum...Bunu zaten biliyorum..

Sadece bir diyete başlamak, üzerimdeki bunca fazla kiloyu vermek için o zor yola girmekten korkuyorum...

Giydiğim hiçbirşeyin bana yakışmadığını biliyorum...Eşimin güzelliğine yakışmadığımı da..

İnsanların yanındayken kendimi utangaç bir çocuk gibi hissediyorum...genelde hep bir köşede oturuyorum...kucağına göbeğini kapamak için yastık alan birisinden başkası değilim..

Boyum 1.73...Kilom ise 118,4kg.

33 yaşındayım ve artık kilo vermem ŞART!...ve gerçekten istiyorum...

Sigarayı bıraktım..Tam bir yıl oldu...20kg aldım. Aslında bırakırken hem diyet hem sigarayı bırakmayı aynı anda denemiştim. Her ikisinde de başarısız olmak üzere olduğumu anlayınca sigara içmemeyi tercih ettim ve iştahıma yenik düştüm.

Şimdi artık sigaraya tekrardan başlamayacağım konusunda kendime güvenim sonsuz olduğundan kilo verme konusunda da doğru bir zamanda olduğumu düşünüyorum.

Daha önceden denediğim ancak yukarıdaki sebepten dolayı bıraktığım Dukan Diyeti' ni deneyeceğim. Bana ve benim yaşam biçimime en uygun olan diyet bu diyet.

Tekrardan başarısız olmaktan korkmuyor değilim onun için diyet konusundaki motivasyonum kırılıyor ama sigarayı bırakabildiysem kiloyu da verebilirim diye düşünüyorum.

Benim durumumda olan insanlara motivasyon aracı olması için buraya yazmayı düşündüm. 1 sene içinde 30kg verebilsem ne güzel olur diyorum ama kendime çok büyük hedefler koymak istemiyorum...Şimdilik ilk hedefim 1 kilo vermek..sonra 1 kilo daha....böyle böyle hedefime ulaşmanın daha kolay olacağını düşünüyorum.

Eğer bu yazıyı yardımcı bulursanız lütfen bana siz de destek olun...çünkü buna ihtiyacım olacak..

İşte yine başlıyorum..

Verebildinmi kilo

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.