Şimdi Ara

Kilo Vermem Gerekli Bilgisi Olanlar Bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 yaşında 182 boyum var 91 kiloyum geçen sene 75 tim neyse kilo aldım falan spora yazıldım 20+10 dk olmak üzere koşu 20 dk bisiklet 10 dk ayakta bisiklet tarzı bi alet var o yapıyorum da diyet konuunda bilgisi olan yardım edebilir mi yemeyi çok seven biriyim neler yapabilirim

• Günlük kalorini hesaplayın ve 500 kalori az alın ihtiyacınızdan , protein tüketin karbonhidratı öğlen yiyin. Sabahları yumurta lor yulaf vs öğlen tavuk makarna aksam tavuk ızgara salata corba vs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol birde beyler elinde program olanlar foto yadabir şekilde ulaşabilirlermibana
  • 5ayda 43 kilo vermiş biri olarak basit birşey var program falan hikaye kardeşim yemiceksin.

Hamur işiymiş beyaz ekmek miş kızartma aklıma gelen bütün zararlı yemekler yok içinde şeker olan hiç birşey yok. Sadece sebze ve et yiceksin . Aç kalacaksın ve Kilo vereceksin valla yağlı yemekleri kokladıgımı biliyorum tatlıların öyle ama yemeyince oluyor. Pazar günleri bir öğün kendine izin ver ben 2 hafta bir veriyodum sen bilirsin tabi kilo vermeyi bırakalı 4_5 ay oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrkb -- 27 Mayıs 2015; 8:17:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrkb kullanıcısına yanıt
    Hocam 5 ayda 43 kilo çok iyi ama kas kaybı kesin olmuştur sizde yağdan ne kadar verdiniz acaba biliyormusunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • StoryBro kullanıcısına yanıt
    Kaslar gitmişti zaten spora yazıldın hiç bişi kaldıramadım ilk bbaşlarda şimdilerde başladım kaldırmaya kollarım incecik olmustu çok zayıf olmasamda
    şuan 192cm boy 88 kiloyum eeskiden 131dim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.