Şimdi Ara

Kilo Vermeye Başladım !(Vücut Ss'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -TDI-

Boyunun 1.69 olduğuna emin misin peki ?

Evet kardeş neye şaşırdın bu kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Röntgenci.

quote:

Orijinalden alıntı: darthface

dostum yapman gereken bir spor salonuna yazılmak büyük ihtimal uzun süredir yağlı bir vücüda sahipsin bu yüzden -kalori artı spor yapman gerekiyor bunun haricinde sağlıklı bir şekilde kilo vermen gerçekten zor olabilir bir hata olarak sürekli yediğin yemekten kesiceksin ve en fazla vucudunda ki suyu atıp tartıda seviniceksin :) bu yüzden spor salonuna git kilona değil yağ oranında azaltmaya bak kendini kolay gelsin

En az 6 yıldır yağlıyım
    Barfiks demiri alsam evde barfiks çekip ip atlasam işe yarar mı? Yaza kadar spor salonuna gidemem.

Barfiks çekebileceğini sanmıyorum, ben bile 2 kere ancak çekebiliyor(d)um. Cardio bizim gibiler için en iyi yöntem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boy uzamasında yaşın ayı bile önemlidir diye yazdım. Yoksa sorduklarında 16.5 demiyorum tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Kayrammstein

Kanka ben nasılım? Senle hemen hemen aynı görüntüde gibiyiz ama ben senden 70 kg fazlayım.

Kilo Vermeye Başladım !(Vücut Ss'li)

Kanbersiz düğün olmaz bende seni bekliyordum. Bu arada senle nasıl aynı gibiyiz senden bi ben çıkarım rahat

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Yaşıtız kardeşim, benim boyum 1.71 fakat kilom 87 ne yapıyorsun kilo vermek için ?

Yeni başladığım için şuan hiçbirşey yapmıyorum
    Az yiyeceğim. Düz mantik . Zayıflamak için az yemek şart

yav he hee ddasdj

Hg harun abi

• quote:

quote:

Kanka ben nasılım? Senle hemen hemen aynı görüntüde gibiyiz ama ben senden 70 kg fazlayım.

Kanbersiz düğün olmaz bende seni bekliyordum. Bu arada senle nasıl aynı gibiyiz senden bi ben çıkarım rahat

Görüntü açısından benden aşağı kalır yanın yok hocam ama kilo konusunda dediğin doğru. Bir de benim boy sana göre birazcık fazla tabii. Onun da avantajı var görüntü konusunda aynı olmamızda.

Bunu da yapabiliyorsan senden kralı yok;

https://www.youtube.com/watch?v=W1CK-trpsto

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Şimdi dostum spordan kastın niçin sadece barfiks önce internette fitness ile kilo verme alakalı bir sürü video var bunlara bakabilirsin youtube ile.İkincisi barfiks zaten zor bir hareket insanın kendi ağırlığını kaldırması gerçekten iyi bir sırt arka kol ve göğüs kası olmadan zor.Yani yazıldığın salonda iyi bir hoca ile vazgeçmezsen bırak zayıflamayı uzun senelerde çok iyi bir vucuda sahip olabilirsin bu konuda sürekli bilinçlenmen gerekiyor örneğin; protein ne karbonhidrat ne nasıl kullanmalısın sağlıklı yağ nelerdir gibi.Bu soruların cevabı internette mevcut bunun haricinde birisi jinekomasti demiş resmin için onlara aldırma onu ancak doktor anlayabilirki sende sadece yağlanma var gibi görünüyor jinekomasti(gyno) başka birşey.Senin yerinde olsam buradaki negatif yorumlara kulak asmam beslenmeme dikkat ederim az karbonhidrat dengeli protein yağ ve ağırlık antremanı bu yolu izlersen istediğin vucuda kavuşursun.Kimse hakkettiğini elinde bulamıyor bazen çalışmamız lazım.Bunu bu sporda uzun vakit geçirmiş birisi olarak yazıyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darthface -- 28 Aralık 2015; 21:13:41 >

• quote:

Şimdi dostum spordan kastın niçin sadece barfiks önce internette fitness ile kilo verme alakalı bir sürü video var bunlara bakabilirsin youtube ile.İkincisi barfiks zaten zor bir hareket insanın kendi ağırlığını kaldırması gerçekten iyi bir sırt arka kol ve göğüs kası olmadan zor.Yani yazıldığın salonda iyi bir hoca ile vazgeçmezsen bırak zayıflamayı uzun senelerde çok iyi bir vucuda sahip olabilirsin bu konuda sürekli bilinçlenmen gerekiyor örneğin; protein ne karbonhidrat ne nasıl kullanmalısın sağlıklı yağ nelerdir gibi.Bu soruların cevabı internette mevcut bunun haricinde birisi jinekomasti demiş resmin için onlara aldırma onu ancak doktor anlayabilirki sende sadece yağlanma var gibi görünüyor jinekomasti(gyno) başka birşey.Senin yerinde olsam buradaki negatif yorumlara kulak asmam beslenmeme dikkat ederim az karbonhidrat dengeli protein yağ ve ağırlık antremanı bu yolu izlersen istediğin vucuda kavuşursun.Kimse hakkettiğini elinde bulamıyor bazen çalışmamız lazım.Bunu bu sporda uzun vakit geçirmiş birisi olarak yazıyorum. :)

Hocam sen bilgili birine benziyorsun ara ara pm ile rahatsız ederim ben

• quote:

quote:

quote:

Görüntü açısından benden aşağı kalır yanın yok hocam ama kilo konusunda dediğin doğru. Bir de benim boy sana göre birazcık fazla tabii. Onun da avantajı var görüntü konusunda aynı olmamızda.

Hocam bu ne halterci miyim ben
    Bu arada videodaki sen misin

Birşey iddaa edemem ama elimden geldiğince yardımcı olurum tek yapman gereken sabırlı olmak en önemlisi bu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu ne halterci miyim ben
    Bu arada videodaki sen misin

Bir sürü videom var, her yere yaymışlar. Gerçi bir sürü dediğim 3 tane ama olsun, nereden baksan 25 farklı yerde var. 10 kadar yerden sildirtebildim.

• quote:

Birşey iddaa edemem ama elimden geldiğince yardımcı olurum tek yapman gereken sabırlı olmak en önemlisi bu

Evde ne yapabilirim ufak ufak? Mayıs ayı gibi spor düşünüyorum. İp atlama barfiks şınav mekik gibi

bence öncelikle beslenmeyi çöz link atma yasakmı bilmiyorum ama savaş cebeciyi youtubeden aratıp tüm videolarını izlemeni öneririm bilimsel olarak fikir sahibi olabilmen için o yüzden şu anda mekik şınav biryere götürebileceğini sanmıyorum ha ama ip atlamak cardio'dur yararı olmaz diyemem ama tempolu yapabilirmisin dakikalarca bunuda bilemem ama en önemlisi sağlıklı beslenme ve bilgi bir süre bunları geliştir yapabilirsen günlük fazla abartı olmama kaydıyla 20 30 dakika tempolu yurume koşu yapabilirsin sanıyorum ama ağırlık olmadan hedeflerine ulaşmada açıkcası birşeyler diyemem
  • quote:

bence öncelikle beslenmeyi çöz link atma yasakmı bilmiyorum ama savaş cebeciyi youtubeden aratıp tüm videolarını izlemeni öneririm bilimsel olarak fikir sahibi olabilmen için o yüzden şu anda mekik şınav biryere götürebileceğini sanmıyorum ha ama ip atlamak cardio'dur yararı olmaz diyemem ama tempolu yapabilirmisin dakikalarca bunuda bilemem ama en önemlisi sağlıklı beslenme ve bilgi bir süre bunları geliştir yapabilirsen günlük fazla abartı olmama kaydıyla 20 30 dakika tempolu yurume koşu yapabilirsin sanıyorum ama ağırlık olmadan hedeflerine ulaşmada açıkcası birşeyler diyemem

Barfiks boy uzamasını engller mi?

haha hayır aksine sıkışmış sinirlerini açabilme gibi bir ihtimali olduğundan düzgün yaptığın taktirde belli ölçide gibi bir doğrulma olabilir buda uzamışsın gibi izlenim yaratır.tabikide bilimsel olarak açıklamasını bulabilirsin internette.
  • Memelere zoom yaptım işimi gördüm eywallah

• quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

Memelere zoom yaptım işimi gördüm eywallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Röntgenci. -- 28 Aralık 2015; 21:46:00 >
  • Benimde yaş 16 1.82 boy 100 kilo var kayra abinin geleceğiyim 1 haftadir spor salonuna gidiyorum bakalim nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: DeSolater67

Benimde yaş 16 1.82 boy 100 kilo var kayra abinin geleceğiyim 1 haftadir spor salonuna gidiyorum bakalim nolcak

Boyun uzun senin

• quote:

Orijinalden alıntı: TİM TİM

quote:

Vücudum. Artılarsanız sevinirim

Kesinlikle yememen gerekenleri söylüyorum,cola ice tea gazoz ve türevleri,kutunun arkasına bak bir tenekede 20 gram şeker var.Çikolata çok fazlaya jaçmamakk kaydıyla nefsini köreltmek için yiyebilirsin.Ekmeği kes yiyceksen tam tahıllılardan ye onlardan çok yiyemiyosun zaten

Çikolata yiyen biri değilim. Yani arada bir eve alırlarsa yiyorum ama gidip kendim alıp yemiyorum hiç çikolata düşkünlüğüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Röntgenci. -- 28 Aralık 2015; 22:00:45 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.