Şimdi Ara

Kilo Vermeye Başladım !(Vücut Ss'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle yaşım 16,5 kilom 82 boyum ise 1.69
    Artik karar verdim ve zayıflamaya başladım. Bu konuyu sizinle paylaşmak istedim boylece hem bir rehber olur benim için hem de beni gaza getirici şeyler yazarsınız mutlu olurum
    Hedefim Temmuz-Ağustos gibi 70 kilonun altına inip 1.75 gibi bir boya ulaşmak.(Boy kısmında emin değilim uzama durmadiysa olur inşallah) Boy uzatma tavsiyelerine açığım.
    Bu arada kilo vermek denince akla ilk gelen kişi Kayrabey'i de konuya davet ediyorum
    28.12.2015----> 82.1 kg
    04.01.2016----> 79.1 kg
    11.01.2016---->79.3
    18.01.2016---->77.9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Röntgenci. -- 20 Ocak 2016; 15:32:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaşıtız kardeşim, benim boyum 1.71 fakat kilom 87 ne yapıyorsun kilo vermek için ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -TDI-

Yaşıtız kardeşim, benim boyum 1.71 fakat kilom 87 ne yapıyorsun kilo vermek için ?

Yeni başladığım için şuan hiçbirşey yapmıyorum
    Az yiyeceğim. Düz mantik . Zayıflamak için az yemek şart

• Röntgenci. kullanıcısına yanıt
    Bu sıra çok stressliyim ben, az yiyemiyorum.
    Fakat salona yazıldım ayrıca bir kutu l-carnitine aldım bende yazarım gelişmeleri.

• Rez alalım

• quote:

Bu sıra çok stressliyim ben, az yiyemiyorum.
    Fakat salona yazıldım ayrıca bir kutu l-carnitine aldım bende yazarım gelişmeleri.

Kardeş az yemek şart. Bu arada o söylediğin nedir?

• Vücudum. Artılarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Röntgenci. -- 28 Aralık 2015; 20:27:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vücudum nasıl? (ss'li)
    2 yıl önce açıldı
    Kilo vermeye ihtiyacım var..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Spordan 15 dakika önce alacaksın yağ yakmanı sağlıyor.
    Tabii benim gibi sağlığını düşünmemen lazım

Kardeş sen 82 kg olduğuna emin misin

• quote:

Kardeş sen 82 kg olduğuna emin misin

Evet yeni olctum. Boy kısa olduğu için çok yağlı duruyor vücudum.

• normalde bu yaşlarda metabolizma çok hızlıdır ve insan yediğini daha rahat eritir.
    sende durum biraz farklı görünüyor. önlem almazsan 30 lu yaşlara gelince halini düşünemiyorum.
    kendine istikrarlı bir program yapman ve yemek yeme alışkanlığını değiştirmen gerekiyor.
    zayıflama sürecinde aceleci olma yalnız. zamana yayarak yavaş yavaş az yemek yeme alışkanlığı edinerek kilo verirsen verdiğin kiloları yıllarca geri almazsın.

istikrarlı zayıflama süreci için sana kendimden örnek vereyim, 30 yaşında yemek yeme alışkanlığımı değiştirmeye karar verdim. o zamanlar 1.65 boy ile 83 kiloydum.
    spor yapmadım perhiz yapmadım sadece ekmeği azalttım ve öğünlerde karnımı tıka basa doldurmak yerine sofradan ölçülü bir mideyle kalkmaya başladım.
    ve her yıl düzenl, olarak kilo verdim. aradan 5 sene geçti ve şu an 65 kiloyum. sanırım şu an ideal kilodayım.
    benim için yiyecek içecek yasağı yok. tereyağlı yemekler, baklavalar, pastalar, cips findık fıstık gibi aburcuburlar, alkollü içecekler vs... anlayacağın menüde hepsinden var.
    ama tek şart ölçüyü tutturmak ve tadında bırakmak.

• dostum yapman gereken bir spor salonuna yazılmak büyük ihtimal uzun süredir yağlı bir vücüda sahipsin bu yüzden -kalori artı spor yapman gerekiyor bunun haricinde sağlıklı bir şekilde kilo vermen gerçekten zor olabilir bir hata olarak sürekli yediğin yemekten kesiceksin ve en fazla vucudunda ki suyu atıp tartıda seviniceksin :) bu yüzden spor salonuna git kilona değil yağ oranında azaltmaya bak kendini kolay gelsin
  • yaş 16.5 ne la :/
  • Yaşım 16,5 dan sonrasını okumadım 16,5 ne adam akıllı yazsana

• quote:

Orijinalden alıntı: darthface

dostum yapman gereken bir spor salonuna yazılmak büyük ihtimal uzun süredir yağlı bir vücüda sahipsin bu yüzden -kalori artı spor yapman gerekiyor bunun haricinde sağlıklı bir şekilde kilo vermen gerçekten zor olabilir bir hata olarak sürekli yediğin yemekten kesiceksin ve en fazla vucudunda ki suyu atıp tartıda seviniceksin :) bu yüzden spor salonuna git kilona değil yağ oranında azaltmaya bak kendini kolay gelsin

En az 6 yıldır yağlıyım
    Barfiks demiri alsam evde barfiks çekip ip atlasam işe yarar mı? Yaza kadar spor salonuna gidemem.

Boyunun 1.69 olduğuna emin misin peki ?

• sporu salla ilk önce jinekomasti sorunun var gibi gözüküyor onu hallet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Röntgenci.

Vücudum. Artılarsanız sevinirim

Kesinlikle yememen gerekenleri söylüyorum,cola ice tea gazoz ve türevleri,kutunun arkasına bak bir tenekede 20 gram şeker var.Çikolata çok fazlaya jaçmamakk kaydıyla nefsini köreltmek için yiyebilirsin.Ekmeği kes yiyceksen tam tahıllılardan ye onlardan çok yiyemiyosun zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kanka ben nasılım? Senle hemen hemen aynı görüntüde gibiyiz ama ben senden 70 kg fazlayım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaş 17
    boyum 1.82
    kilo 60
    ben ne yapayım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.