Şimdi Ara

Kiloluyum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yaşım 14 8.sınıfa gıdıyorum kilom 70 boyum 1.56cm ve dalga gecıyolar bende herseyı kafama takıyorum o yuzden bunalıma gırıyorum kafamdan atamıyorum cok bunalıma gırıyorum ne yababılırım

• Fazla kilolarından bence mutlaka kurtulmalısın çünkü düzgün bir fiziğe sahip olmak kim ne derse desin her zaman avantajdır Bu çok zor bir şey değil sadece irade gerekiyor yani gerçekten istersen yapabilirsin. Yıllarca fazla kilolarıyla yaşayıp onlardan kurtulmuş biri olarak istersen sana yardımcı olabilirim

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201179802040128&set=a.10201179801320110.1073741827.1322641083&type=1&theater

• Senin kilo fazla değil boy kısa git basketbol falan oyna öyle toparlarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özgür abi ben basketbolada gidiyorum ama işe yaramıyor boy atamadım ama senin dediklerini yapıcam kilo vermeye calısacagım
  • kardeş basketbola zaten gıdıyorum ama fazla sarmıyor yaklasık 2-3 aydır gıdıyorum ama attıgım boy 2cm fazla birşey deil kilo da vermedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Fazla kilolarından bence mutlaka kurtulmalısın çünkü düzgün bir fiziğe sahip olmak kim ne derse desin her zaman avantajdır Bu çok zor bir şey değil sadece irade gerekiyor yani gerçekten istersen yapabilirsin. Yıllarca fazla kilolarıyla yaşayıp onlardan kurtulmuş biri olarak istersen sana yardımcı olabilirim

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201179802040128&set=a.10201179801320110.1073741827.1322641083&type=1&theater

hocam bana yardımcı olurmusun spora gidiyorum ama şu mideye dur diyemiyorum kendimi kısıtlayamıyorum e hayliyle yaptıgım sporlar boşa gidiyor boy 1,84 kilo 96 yaş 18 bitti sayılır

• quote:

Fazla kilolarından bence mutlaka kurtulmalısın çünkü düzgün bir fiziğe sahip olmak kim ne derse desin her zaman avantajdır Bu çok zor bir şey değil sadece irade gerekiyor yani gerçekten istersen yapabilirsin. Yıllarca fazla kilolarıyla yaşayıp onlardan kurtulmuş biri olarak istersen sana yardımcı olabilirim

hocam bana da yardimci olur musun 15 yasindayim 1.70 boy 76 kilo lise 1 e gidiyorum dalga konusuyum

• durumlarımız tamamen aynı göğüs bölgesindede çıkıntı varmı ve bu nedenden arkadaşların seninle dalga geçiyormu

• kardeş sana dalga geç diye koymadık bu konuyu buraya çözümünü armak için koyduk anladınmı ?
  • quote:

Pek bir fark yok yüz dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

quote:

hocam bana yardımcı olurmusun spora gidiyorum ama şu mideye dur diyemiyorum kendimi kısıtlayamıyorum e hayliyle yaptıgım sporlar boşa gidiyor boy 1,84 kilo 96 yaş 18 bitti sayılır

moralini bozma hocam ben 6 ayda 35 kilo verdim once kendine gore bi diyet bulman lazım mesela ben eti cok sevdigim icin dukan diyeti yaptim sende sana en yakin diyeti bul onemli olan bogaz ben dogru duzgun spor yapmadan verdim bu kadar kiloyu tabi biraz sarkma falan oluyo onu sonradan sporla kapatcan artik

• Mutlaka kilolarından kurtulmalısın. Bu arada moralini düzgün tutmak için çevrendeki insanların senin gibi sıçan , öksüren , nefes alan canlılar olduğunu sakın kafandan çıkarma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sametfıght123

arkadaslar yaşım 14 8.sınıfa gıdıyorum kilom 70 boyum 1.56cm ve dalga gecıyolar bende herseyı kafama takıyorum o yuzden bunalıma gırıyorum kafamdan atamıyorum cok bunalıma gırıyorum ne yababılırım

Yaşın daha çok küçük dert etmene gerek yok. Bir yüzme klübüne yazılmanı haftada en az 3-4 gününü yüzmeye ayırmanı tavsiye ederim. Hem kilo kaybı yaşarsın, çok olmasa da boyunun uzamasına etken olabilir. Gelişim çağındasın iskelet gelişimini de olumlu yönde etkiler. Ben 13 yaşındayken boyum 175cm civarıydı (yalan değil bu yüzden çok sıkıntı yaşadım), boyum uzun diye dalga geçerlerdi, hocanın zoruyla okulun basketbol takımına girdim, okul maçları sırasında boyum nedeniyle maçlarımızı izleyen klüp antrenörü takımına çağırdı ona da babamın zoruyla gittim. Takıma girdiğimde en uzun 2. kişiydim, 4 yıl sonra uzamayan bi ben kaldım ve takımın en kısaları arasındaydım kısacası basketbol boy felan uzatmıyor ama saolsun omuzlarımın geniş olmasını sağladı. Şuan boyum 185cm yaşım 26

küçükken boyum 2 metrenin üzerinde olucak diye korkardım üzülürdüm hep neyseki tam ideal boyda kaldım :)

bu arada diyet konusunda kimseye katılmıyorum gelişim çağındasın ne bulursan ye sadece ekmeği ve tatlıyı abartma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 10 Mayıs 2013; 14:46:05 >

• Aynı yaştayız boyum 173cm şuandaki kilom 80 civarı,bir ayda 92 kilodan indim bu kiloya.Ben biraz hırs yaptım abarttım biraz ama beyaz ekmeği kes şekeri azalt günde 1 saat yürü başka hiç bir şey yapmana gerek kalmıyor.
  • Ergenlik dönemindesin kardeşim bende senin yaşındayken kiloluydum boyu kafana takma basketbol oynamaya devam et ve dengeli beslen zaten spor ve dengeli beslenme ile kilo vermeye başlıycaksın o yaşlarda dalga geçecek çocuklar elbette var sizin yaş grubunuz insanların açıklarıyla dalga geçmek konusunda çok acımasız davranırlar kekeme bir arkadaşıma hayatı zehir etmişlerdi çocuk okul değiştirmişti bu yaşlarda böyle şeyleri kafana pek takma.
  • Boy 1.85 kilo 90 kardeş senin boy yapman lazım boy yaptıktan sonra boydan ötürü kilon gözükmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.