Şimdi Ara

Kilometre düşürme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 ağustos ayında galerici bir arkadaşımdan güvenerek 85.000 km 99 model S40 2.0T ov aldığım aracı geçen ay satmak amacıyla internete çıkardım.Ciddi bir alıcı çıktı ve kontrol için tamircisine götürdü(sanayide volvo özel servisi).Usta aracın motorunu kontrol etti ve bu araç mümkün değil (şu an 92 bin) 92.000 km de olması triger senden önce değişmiş sende değiştirdim diyorsun en az 190-200.000 km de dedi.Bende emin olup olmadığını sordum ve eminim dedi tabi satışta gerçekleşmedi.Galerici arkadaşı aradım ve durumu anlattım bu işin kesin çözümünün volcar a götürüp kontrol ettirmek olduğunu söyledim(keşke aldığımda gösterseydim ama dediğim gibi aldığım kişi arkadaşım ve güvendim.)Aracı volcara bıraktım ve 101 nokta kontrolü yapacaklarını ve 140 ytl tutacağını söylediler bende kabul ettim.Ertesi gün aracımı teslim aldım ve kilometresinin 2 kere değiştirildiğini menüden sildiklerini ama başka bir yere daha kayıt olduğu için bulduklarını söylediler.Aracım 2005 kasım ayında 134.000 km,2006 şubatta 111.000 km'de ve şuan 92.000 km'de olduğu ve srs modülününde arıza uyarısı yaptığı için söküldüğü tespit edildi.Sizce eğer arkadaş arabayla ilgili sorumluluk kabul etmezse ne yapmalıyım?Arkadaşınızda olsa kesinlikle alacağınız aracı yetkili servisine mutlaka gösterin.

• Ne tür bir sorumluluk ?

yapacak hiç bi şeyin yok dostum g. olsun bizdede aynı araçtan vardı güzel araçtır. Aracın sorunsuz yürür haldeyse km yi kafana takma arkadaşında olsa servise kontrol ettirceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: staars

2007 ağustos ayında galerici bir arkadaşımdan güvenerek 85.000 km 99 model S40 2.0T ov aldığım aracı geçen ay satmak amacıyla internete çıkardım.Ciddi bir alıcı çıktı ve kontrol için tamircisine götürdü(sanayide volvo özel servisi).Usta aracın motorunu kontrol etti ve bu araç mümkün değil (şu an 92 bin) 92.000 km de olması triger senden önce değişmiş sende değiştirdim diyorsun en az 190-200.000 km de dedi.Bende emin olup olmadığını sordum ve eminim dedi tabi satışta gerçekleşmedi.Galerici arkadaşı aradım ve durumu anlattım bu işin kesin çözümünün volcar a götürüp kontrol ettirmek olduğunu söyledim(keşke aldığımda gösterseydim ama dediğim gibi aldığım kişi arkadaşım ve güvendim.)Aracı volcara bıraktım ve 101 nokta kontrolü yapacaklarını ve 140 ytl tutacağını söylediler bende kabul ettim.Ertesi gün aracımı teslim aldım ve kilometresinin 2 kere değiştirildiğini menüden sildiklerini ama başka bir yere daha kayıt olduğu için bulduklarını söylediler.Aracım 2005 kasım ayında 134.000 km,2006 şubatta 111.000 km'de ve şuan 92.000 km'de olduğu ve srs modülününde arıza uyarısı yaptığı için söküldüğü tespit edildi.Sizce eğer arkadaş arabayla ilgili sorumluluk kabul etmezse ne yapmalıyım?Arkadaşınızda olsa kesinlikle alacağınız aracı yetkili servisine mutlaka gösterin.

yapacak cok sey var,
    mesela galericiyi arkadas listenizden silebilirsisiniz,
    hatta en dogrusu tuketici mahkemesne yapacagınız basvuru ile
    aracın bedelinin iadesini sevgili galerici arkadasınızdan talep edersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracın km si fazla gösteriyor.
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.