Şimdi Ara

Kilometrenin orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yelloha

2006 model 130bin km . İmkansız diyorum. Ekspertiz şirketleri bile anlayamaz. Anlamanın yolu yok.
    İmkansız değil. 2013 şubatta 73 bin kmde aldık arabayı ilk sahibinden. 2019dayız ve arabanın kmsi 122 binde. 6 senede 50 bin km yapmışız ve buda 8.500-10.000 km arası yapıyor senelik (2014 e kadar çok az km yaptı) 2015 yılından itibaren araç günlük kullanılmaya başladı ve 10.000 e çıktı yıllık km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 2 Mart 2019; 3:5:7 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • El teması olan parçalardaki aşınmalar hariç anlamak pek kolay değil. İmkansız demeyin 94 model Broadway' im 176 bine yaklaştı ilk kez ben,108 bin km' de lpg taktırdım az da olsa bu tarz araçlar bulunabiliyor. Arkadaşlarımda 2013 polo var henüz 38 binde, 2006 Caddy var 95 binde, 2017 Megane 4 var o da 100 binde 2 senedir araba yerinde durmadı, her kullanıcı bir değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir şekilde anlayamazsınız. El değen parçaların aşınması kişiden kişiye değişir. Bazı adamlar var teri asit gibi. Daha 20bin kmde aracın direksiyonu soyulmaya başlıyor. Birinin elinde yüzük var. Dokundukça kapıları, vitesi zımparalamış. Araç güneşte çok beklemişse iç aksamı solmaya, soyulmaya başlar.

En iyisi tamirci geçmişi olan bir ekspere gidin. Araçta ne var ne yok, bir bir anlatır.
  • Km sadece gösterge saatinde tutulmaz, abs beyni hava yastığı motor beyni hatta kumandada bile km tutulabiliyor.Alacağınız aracın orjinal programı muhakkak gösterecektir.

• Yetkili servise de bir gösterin hocam. Ben bakımdayken bir Doblo vardı motor bitmiş 100.000 kadar km düşürülmüş. Servis sahibine durumu anlatmaya çalışıyordu.

• 2009 linea ile 60 bin km yapıp satmıştık 2018’de. normal kullananlar yılda 6 bin km yapabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.